Stäng

Lätt att förstå Löfvens och Baylans avgångar!

INSÄNDARE. Att Ibrahim Baylan S väljer att avgå just nu är garanterat ingen slump, han är förstås pinsamt medveten om att Sverige behöver såväl kärnkraft som cement och orkar nu inte längre vara den som gång efter annan får stå i rampljuset och försvara den rödgröna regeringens vanvettiga politik.

Och på tal om av gångar och politik, varför inte sammanfatta lite av vad som har skett i Sverige under Stefan Löfvens 7 år vid makten!?

Enligt statliga Brå så har under denna period 774 mord ägt rum.
Vidare finner vi att 1 185 bombexplosioner har rapporterats in av polisen.
I övrigt har 54 900 våldtäkter ägt rum, 2 202 skjutningar, 60 165 rån, 42 780 brott mot vapenlagen, 77 331 villainbrott, 427 700 misshandelsfall, 1 522 836 bedrägerier samt 510 574 stölder!

Jag hade ju för övrigt även kunnat fördjupa mig i skandalen kring Transporstyrelsen, Cementa, Dan Eliasson, EL-bristen, Bostadsbristen, Polisbristen, Beredskapskrisen, Hanterandet av Coronapandemin, Vårdkrisen, Skolkrisen, Försvarskrisen, Det islamistiska terrorhotet, Utanförskapet, Gängkrigen, Assistansbedrägerierna, Fattigpensionärerna samt våra allt fler laglösa utanförskapsområden!
Men jag tycker det räcker så här!

Trots ovanstående så har Löfven av och till påstått att Sverige är på rätt väg, vilket är fullt möjligt då vi inte har en aning om vad det uppsatta målet är?

Detta var bara lite av det som hänt under Löfvens tid som statsminister, och med tanke på det så är det ju lätt att förstå varför han nu väljer att avgå!
Jag menar varför inför kommande riksdagsval utsätta sig för att konfronteras med dessa mindre smickrande siffror, samt försöka förklara och försvara det kaos man har skapat!?

Johnny Hornbrink, SD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Lätt att förstå Löfvens och Baylans avgångar!

 1. Och som Reinfeldt skriver ”Och de sinnesslöa Svenskarna bara nickar och låter allt ske”
  Fritt tolkat från det sovande folket .
  Alla har ett ansvar i en Demokrati .
  Politiken och Media missköter landet .

 2. Ovannämda siffror borde huggas in i löfvens gravsten då tiden är mogen.
  Ngt efterkommande kan reflektera över.

  12
 3. Skulle varit bar att kunna se och jämföra brottsstatistik från 2000-2015 och sedan gärna en jämförelse mot hur våra närmaste grannländer i Norden och sedan Tyskland Frankrike etc.

  15
 4. För Stefan Löfven väntar ett bejublat triumftåg i och med flytten från Rosenbad till det mångkulturella paradiset Tensta. Röstboskapen välkomnar och gratulerar. Applåder!

  22
 5. De senaste 11 åren – 7 av Löfvén och de 4 sista av Ruinfeldt – har varit fyllda av galenskaper, felsatsningar, förräderi, självutplåning, hat mot sitt eget folk, naivitet och förskingring av det som generationer byggt upp. Det kan ju omöjligt bara handla om otur eller dumhet och dessa klavertramp kan ej heller omskrivas som ”Utmaningar”.
  Nej, det måste handla om medvetet hat mot sitt eget folk. ”Söndra och härska” enl. gammalt recept. För så j-a korkad kan inte ens en såsse bli. Trots bistånd av påtända miljö-extremister.

  54
 6. Sätt en okvalificerad person som chef om du vill undvika framgång, det betygsätter inte bara personen i fråga utan lika mycket de som rekryterade och tillsatte honom.

  37

Kommentera

%d bloggare gillar detta: