Socialdemokraternas gruppledare hoppar av rikspolitiken

INRIKES. Annelie Karlsson, socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, kandiderar inte till riksdagen kommande mandatperiod.

“Det har varit händelserika år, både utmanande och tuffa, med också fyllda av skratt och glädje”, skriver hon på sin facebooksida.

I framtiden vill hon arbeta med politiska frågor på fackligt tema, men i en annan roll.

Annelie Karlsson efterträdde Anders Ygeman som gruppledare 2019. Hon har varit ledamot i riksdagen sedan 2010.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Socialdemokraternas gruppledare hoppar av rikspolitiken

 1. S har styrt båten ut i periferin med förbundna ögon och öron. Att börja ro tillbaks och laga skadorna ur bidrags- och brottscirkusen är inte lika glassigt och ger färre röster kan jag tänka mej. SD är nog enda garanten för den lagningen. De bör vara redo att börja laga Sverige från grunden. Med lagens hjälp måste landet befrias från den importerade brottsligheten. Nästa steg i lagningen är mot bidragsturister. Det räcker förmodligen ganska långt att ställa samma försörjningskrav, som svenskar lever efter. Annars ska de tilldelas en självklar återvandring utom för några få undantag naturligtvis.

 2. Ingen vill ha med Magdalena Andersson att göra när hon blir partiledare. Magdalena är omtalad för hennes otrevliga beteende och sitt hemska humör. Det kommer fler avhopp…

  36
 3. Ja, hon har hunnit fylla femtio och suttit så länge så skattebetalarna får försörja henne till 65-årsdagen. En sann sosse med andra ord

  46
  • Sosse är som bekant synonymt med myglare. Alla tummar och tår hålls för att Magda får en rivstart ner på under 15%

   26
 4. Partisekreteraren Lena Rådström Baastad har ju också kastat in handduken. Fyra potentater har alltså lämnat det sjunkande skeppet.

  Det här går ju bra.

  45

Kommentera