Stäng

S har inga idéer, de försöker tysta journalister

NÄTHAT. Rebecka Fallenkvist aktiv med Sverigedemokraternas mediesatsning ”Riks” är en av flera som har drabbats av falska konto på Twitter. En av dem som aktivt sprider de falska kontonas inlägg är William Beatt, SSU:s lokale ordförande i Simrishamn, – Jag tycker att det är rolig satir, säger William Beatt som bland annat kallat Rebecka ”zigenare” på grund av sitt utländska påbrå.

Steget Efter

Denice och Dick Erixon går igenom den uppmärksammade nyheten om trollkonton i sociala medier och dess kopplingar till socialdemokratin.

SSU-ordförande knyts till rasistisk trollfabrik – kallar SD-profil ”zigenare”

-Pettersson säger att politiker som försöker tysta en journalist som gör sitt jobb borde få andra journalister att gå i taket…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “S har inga idéer, de försöker tysta journalister

 1. Stäm personen i fråga på miljonbelopp,för det är ju förtal och hets mot folkgrupp som det så
  populärt heter,så nu, rättsväsendet visa lite ryggrad och trovärdighet nu när chansen finns.

 2. Sosseriet är desperata man har raserat Sverige totalt Polismord Voldtäkter Mord Misshandel Sprängningar Bilbränder Bedrägerier Dagliga Skjutningar Knivskjärningar Narkotikan flödar fritt i hela landet Dom kriminella tar över hela statsdelar man kastar handgranater mot polisbilar man kastar sten mot Ambulanser o Brandkåren Skattebetalarna får nu försörja 700 000 invandrare Detta har Statsministern ställt till med på 7 år. Nu börjar man baktala andra partier via internet. När man inser nu är det slut på att sitta i syltburken

  26
 3. Vänstern har precis som nazisterna tidigare satt det i system att alltid använda sig av smutskastningskampanjer av sina politiska motståndare, för när dom sakliga argumenten tryter och dom politiska motståndarna inte kan argumenteras ner verbalt så återstår endast smutskastning och påhopp som vapen!

  26
  1. Nazister var och är socialister. Så det är självklart att de har samma taktik oavsett om det gäller förtryck av folket eller i valkampanjer.

 4. Få se nu om det s.k. rättsväsendet är lika på hugget som de var när Ebba anklagades för förtal. Fast då var de ju sanning… Nu är det ju fråga om Rent Förtal, bedrägeri och identitets-kapning.

  42

Kommentera

%d bloggare gillar detta: