Stäng

Sandor om invandrarupploppen i Lund

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Bloggen skrev tidigare om att 50-60 invandrare var i slagsmål på måndag förmiddag i centrala Lund. Videoklipp visade hur de inblandade männen sparkar och slår mot varandra. De ger sig även på poliser som försöker stoppa bråket. ”De var extremt uppjagade och fruktansvärt aggressiva”, enligt ett vittne.

Polisen och media kallar de som slåss ”grupperingar”, och det kan kanske stämma.

Pettersson säger att ”grupperingar” betyder invandrare och då i första hand afghaner, araber eller somalier. De verkar varken ha arbete eller skola att tänka på en måndag förmidag…

Den ena klanen är El-Zein från Malmö med bakgrund i Libanon och den andra klanen är kurder, Gültekin. Mellanöstern som vanlig. Neandertalarna är inte utdöda som det påstås.

När Joakim Lamotte gjorde reportage om klankriget i Lund träffade han Sandor Herold, invandrare får Ungern och ofta med på bloggen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Sandor om invandrarupploppen i Lund

 1. Det syntes på bilder att det var riktigt kraftiga och allvarliga sparkar mot huvudet på liggande personer. Det har ju hänt förut också, men då har den skyldige sagt att jag gjorde inget. Möjligen att jag petade lite med foten på offret. Det blir väl samma försvar nu att jag gjorde inget. Och det allvarliga är att det går troligen att övertyga domstolen om det. Om det någonsin kommer dit.

 2. Vem har beställt hit det där överskottet?

  Behöver vi avskräde ?

  Gör de någon nytta för Vårt Fosterland ?

  Vi i Södertälje har viss erfarenhet sedan balkaninvasionen.

  – en ville köpa staden, Södertälje …………….
  Han har säkert gått runt och sålt tidningar – eller gjort något annat
  hederligt ……………..!

 3. Han frågade vad Sandor vill säga till dom som styr? Inte lätt att prata med dom ”grupperingar” som styr Sverige.

  43
 4. Att de som stod ikring inte tog megafonen från SSU ynglet. Han fick ju hålla på flera minuter innan polisen kom. Man borde tagit megafoen och slagit i huvet på fanskapet.

  53
  2
 5. Bästa Pettersson.
  Vi ska inte dra neandertalarna i skiten. De var på en avsevärt högre nivå, jämfört med de massimporterade primitiva, invasiva primater, som berikade Lund med sitt besök.

  74

Kommentera

%d bloggare gillar detta: