Stäng

Finansministern (S) käftar…

INRIKES. ”Jag rekommenderar finansministern att inte börja käfta med talmannen…”

Glida på sanningen ska komma från den som ena veckan har ”fullt i ladorna” och nästa tom, från en som lovar att inte höja drivmedelsskatterna och sedan höjer gång på gång.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Finansministern (S) käftar…

 1. Om talmannen ska ingripa så fort en ledamot glider på sanningen i talarstolen skulle inte en enda socialist i Riksdagen få prata till punkt.

  Socialister är, per definition, idioter. Maggans beteende ovan bevisar det.

  Men fan vad kul det kommer att bli att se henne totalt implodera i partiledardebatterna nästa år 😀

  16
 2. Skall absolut ha sista ordet tydligen. Jag kan faktiskt tänka mig att tom lyssna på Annie Lööv (urk) om/när hon har en debatt med Magdalena Andersson. Kan bli en riktigt härlig tuppfäktning (eller det kanske heter hönsfäktning?)

  13
 3. Magda är typsnittet för en revir psykotisk människa där formen för ett agerande är viktigare än resultatet av detsamma. Som sådan farlig för omgivningen då tillstånd av ”mental förstoppning” inträder.

  23
  1. Med tanke på senfärdigheten hos regeringen, hur mycket elände hinner hon ställa till med? Dessutom hatar kvinnor grälsjuka kvinnor så sossarnas väljarstöd lär svikta ytterligare vilket gör dem ännu mindre regeringsfäiga.

   28
  1. Det finns mög och så finns det ren mög. Ren mög. Ren mög är sånt man kan sopa ut med sopeborsten. Så sa en tant när jag var i Skåne på jobb. Jag tror dett var i Tollarp.

   27

Kommentera

%d bloggare gillar detta: