Stäng

Trafikverket gör reklam för förarprov

MYNDIGHETER. Omid vill veta hur man tar sitt körkort. Det är dags för Agha Hamid att förklara. Glöm inte att övning ger färdighet!

Generaldirektör Lena Erixon är chef på Trafikverket och tjänar 178.600 kronor i månaden plus förmåner. Foto: Patrik Lindström

Lugn, bara lugn – Alanbaloo tolkar vägen till körkortet

-Pettersson inser varför araber är farligast i trafiken och att det är 270 % högre risk för trafikolyckor bland araber.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Trafikverket gör reklam för förarprov

 1. En person kallar bilen mördarredskap. Det är väl bara MP som anser det och dom som fått körkortet i ett paket flingor. För alla oss andra med bil är det nödvändigt fordon om man inte bor i centrala Stockholm. Och om bilen inte fanns. Vem skulle då betala alla de skatter som ständigt måste höjas. Cyklisterna?

 2. Filmen ska förmodligen föreställa flyktingar i Sverige. För svenskar kostar det kanske i snitt 15 000-20 000 idag för ett B körkort. De med flyktingstatus i Sverige får ta körkort med CSN-lån såg jag. Ibland har kommuner erbjudit flyktingar gratis körkortsutbildning, som integrationsfrämjande åtgärder, men jag vet inte varför de ska bjudas på det, som vanliga friska medborgare måste betala för.

 3. Varför skall allvarlig information flamsas till, att ta körkort och förstå att du framför ett mördarredskap skall inte skojas bort.
  Framförallt inget annat än svenska skall användas då myndigheter kommunicerar med folket.
  Det främjar inte integration att ge information på olika språk, endast svenska.

 4. Araberna ska ha varsin åsna. Det skulle öka familjens totala intelligens samt utgöra ett transportmedel. Dock finns vissa orosmolns av sexuell art, men det blir djurskyddsföreningens problem.

  32
  1. ja vet inte vad det är frågan om miljö mupparnas gör ju allt för att stoppa all trafik men frågan bör ställas vad är det för prov i miljökunskap man måste klara för att få körkort .
   det absolut bästa vora att läga ned Trafikverket ..
   sen upräta på nytt Luftfartsverket Sjöfartsverket och Vägverket.

   det är ju helt klart att Miljöpartiet och andra idioter i regeringen fullständigt misslyckas med det dom ville vad det nu kan vara.

 5. Helt enligt vanlig praxis.

  Skattemedels parasiter som stöds av stats anställda skattemedels parasiter . . .

  Nations signum SE för Sverige, står det för ”Stupidity par Excellence” !?

  23
 6. Visa filmer istället på vilka skador de orsakar.Sonen blev för några månader sedan nermejad av en vansinnesförare. Han hade änglavakt, men fick flera skador. Ska bli intressant att se vilket straff det blir,. när det är dags för rättegång.

  30
 7. All körkortsutbildning i Sverige bör ske endast på svenska. Den som inte klarar det ska inte ha körkort. Enkelt och självklart.

  43

Kommentera

%d bloggare gillar detta: