Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Livet i det nya landet rullar på med en tsunami av grova brott och någon ljusning verkar inte finnas eftersom politiker och journalister inte har verklighetsinsikt. Statsminister Stefan Löfven avgår i november och lämnar efter sig en het kriminal- och invandringsdebatt. I sin första stora intervju efter beskedet säger han att en stor del av problemen i samhället beror på alliansen.

Steget Efter

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

-Pettersson ser inte att någon nämner att minst 90 procent av gärningsmännen har utländsk bakgrund och att det urartade riktigt när Stefan Löfven (S) blev statsminister.

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare.

2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2021: 32 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på c:a 100, det nämner inte S-ministrarna.
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

Här pratas om nummer 32 som mördades i veckan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige

 1. Petterssons ålder avslöjas ju enkelt efter det han skriver . Med auktoritet och livserfarenhet förmedlar han sina alster på denna sida . Skulle kunna gissa att Pettersson endast har sjuårig folkskola . En skola som delgav eleverna mångfalt mer än den nioåriga och från -68 och framåt nuvarande skola .
  Med vänlig hälsning, Sjöström

 2. Om vi kunde få en stark regering 2022 så kan mycket lite bättring påräknas de första 4 åren, om så är risken att den infantila väljarkåren byter fot och röstar på sossarna igen.

  2026 har vi ett helt annat scenario då kanske Nyans har 15%

  Sossar plus V är för lite, vilka kan tänkas vara sugna på att hjälpa till då?
  Alltså, S+N+V kan möjligen bli stora nog och då är det för evigt, hemska tanke, adjöss med Sverige.

  C men den nye partiledaren kanske i sin iver att göra avtryck blir borgerlig igen och törs även samarbeta med SD då skulle SD+M+KD+C kanske kunna trumfa SNV.

 3. Jag vet inte hur gammal Pettersson är, men jag misstänker att han är i 60 års åldern. Då kanske han minns hur man på 60- och 70-talet förfasades över gäng kriminaliteten i USA och hur människor levde i getton. ”I Sverige hade vi inte sådana problem” lär det från våra folkvalda. Nu 40-50 år senare sitter vi med samma problem. Skjutningar, mord, misshandel, droghandel, våldtäkter och rån (Jag har säkert missat nått) har blivit vardagen här i lilla Sverige, en liten avkrok på norra halvklotet. Minns inte om det var 80- eller 90-talet som S hade en valfilm som visade hur sköterskor knuffade in sängar i ett kalt rum full med andra sängar. Speakerrösten sa att så här kommer det att bli med en moderatledd regering. S politiker skorrade att i USA där frågar ambulanspersonalen om du har pengar, annars får du inte åka med. Men så har vi inte i Sverige. Men hur har det blivit? Folk ligger i sängar uppradade i korridorer, sjukvård som kollapsat. Ambulanstransport har varit gratis. Sedan införde man en viss taxa. Men nu diskuteras det på fullt allvar att patienter ska betala fullt pris för en ambulansfärd. Kan bli förbannat dyrt eftersom det beloppet inte kommer att räknas in i högkostnadsskyddet. Sverige är fantastiskt, eller hur?

  11
 4. Sorry. Men så länge som statsunderstödda media som SVT och övriga bidragsberoende tidningar och dess journalister har en socialistisk slagsida så lär inte detta våld anses som något annat än ett bevis på skattebetalarnas rasism.

  20

Kommentera