Varför var Morgan Johanssons farfar inte gängkriminell?

BROTTSLIGHET. Brottsförebyggande rådet, BRÅ, publicerade nyligen en ny rapport som visar att utrikes födda och inrikes födda med två utrikes födda föräldrar är kraftigt överrepresenterade när det gäller grov brottslighet.

Justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S) gillade inte rapporten som han påstod kunde utnyttjas av rasister. Johansson (S) är bland annat ansvarig för Migration och asyl och Rättsväsendet.

Bild från Twitter

Justitieministern föreslår mer av samma som försökts de senaste 40 åren, för att lösa problemen ”Vi måste se till att göra ännu mer när det gäller förebyggande insatser, när det gäller socialtjänst, skola och fritidsverksamhet för de grupper som varit marginaliserade” säger Johansson och menar att det måste satsas mera, alltså höja skatterna och mer socialdemokrati.

För ett par veckor sedan diskuterade Morgan Johansson (S) klass och menade att han var arbetarklass eftersom hans farfar varit statare.

-Pettersson är övertygad om att Morgans farfar och andra statare var hedervärda medborgare och undrar varför inte dom blev gängkriminella och mördade konkurrenter om jobben trots oerhörd fattigdom och avsaknad av ungdomsgårdar och socialsekreterare.

Jag är övertygad om att problemen beror på massimport av människor med låg moral från dysfunktionella kulturer. Det vet Morgan, men han och den övriga regeringen plus den förra regeringen vägrar erkänna detta.

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet” 

Pettersson undrar om Fredrik Reinfeldt är fullt tillräknelig?
Steget Efter, Morgan Johansson (S) vet vad klassamhälle är.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Varför var Morgan Johanssons farfar inte gängkriminell?

 1. En annan sak, men ändå inom Morgan Johanssons intresse sfär!
  Sverie har nu evakuerat drygt 1100 människor från Afganistan, plan efter plan har gått i skytteltrafik och även om dom inte varit fulla alla gånger så har dom ändå avgått för att sen hinna tillbaka och hämta ännu fler.
  Hur många svenskar fanns det egentligen på ambassaden i Kabul?
  Enl. vissa uppgifter så var antalet svenskar under 20. resten är infödingar som absolut inget har att göra i Sverige!
  Bl.a. England och USA har nu tvingats lämna kvar sina egna landsmän. Dom sökte hjälp med flygtransporter hos bl.a. Sverige, men förgäves.
  Istället fyllde dom plan efter plan med afganer, så många det bara gick utan en enda tanke på att hjälpa andra länder i väst, i deras nöd!
  Jag skäms för att vara svensk och för att tillhöra samma ras som varelserna i den svenska regimen, landsförrädarna, svikarna
  Man blir arg, besviken och rent spyfärdig p.g.a. deras handlande, deras svek!

 2. För Reinfeldt var den stora invandringen HANS ”livs bästa investering”.Hans vänner i trilaterala gruppen har rikligt belönat honom med skyhöga arvoden från deras banker. Han hjälpte dom att förstöra nationalstaten Sverige.

 3. ”Jag var den första i släkten som erbjöds en högre utbildning ” ??

  Ja och vad ledde den till? Det förstärker ju bara vad en del säger att många
  blir dummare ju mer dom studerar? Men det är klart om Europas högsta
  kriminalitet, i form av skjutningar , våldtäkter, ungdoms och åldringsrån räknas
  dit då får man säga att hans utbildning lönat sig, för brottslingarna, men det är väl
  knappast något att skryta om?

  13
 4. Morgan har svårt att erkänna att han i högsta grad medverkat till förfallet .
  Men låt rösterna tala om ett år.
  Så vi blir av med de politiker som ställt till det .
  Det märks i varje diskussion att folk börjar vakna.
  Inte många uppskattande ord om Annie , tvi tvi när Stenevi och Bolund kommer på tal .
  Sabuni börjar repa sig , försiktig posivitet när det gäller Ulf.
  Noshi uppskattas , Jimmie ses som räddaren .
  Löfven efterträdare hamnar i ett getingbo . Vad hon ska ha för trollspö för att vända siffrorna undrar många.
  Ta efter sitt Danska systerparti är enda möjligheten tycker många .
  Att i 4 år till köra på i samma spår som misslyckats i 45 år verkar inte speciellt kreativt .
  Men det är det som är sossarnas politik.
  Fortsatt dikeskörning

  15
 5. Morgan lille. Låt näbben vara stängd, så kanske det finns en och annan, som tror att åtminstone förståndet, når normalhöjd. Resten för vi bortse ifrån.

  22
 6. Morgan Johansson påstår sig själv ha en hög utbildning!
  Jag betvivlar inte en sekund att han har gått i skola under många år -vilket dock inte alltid innebär en hög utbildning!
  (Vissa människor lär sig mer under sju år än andra under 27 år!)
  Och han har garanterat också kostat oss skattebetalare massvis med pengar i syfte att försöka lära sig att både läsa och räkna, vilket jag förmodar att han nu ändå har lärt sig hjälpligt vid det här laget!
  Men det basala här i livet, det som är det viktigaste, ordning och uppförande, sunt förnuft, respekt för andra människor, att sköta sig själv och inte ligga andra till last, att inte spendera mer pengar än man har och kanske det allra viktigaste, att absolut ite spendera andras pengar! Här har han misslyckats totalt, här tog det stopp, han kom till korta kan säga.
  Vad kan då en sådan person syssla med här i livet, ja ett normalt arbete är naturligtvis inte att tänka på, det måste bli något inom parasit-sektorn!
  Så vad passar då bättre än proffs pladdrare i en skurk-regim, tillsammans med alla dom andra landsförrädarna!
  Men sen om hans farfar var kriminell eller inte känner jag inte till, men nog hade det varit avsevärt bättre om M.J. ändå slutat sina dagar som en liten blöt fläck på ett lakan.
  Ursäkta mig Morgan Johansson, men jag tycker att du är en totalt värdelös individ!
  Att du bara är en tvärhand hög har naturligtvis inget med mitt omdöme att göra, jag har överseende med detta, men du är en mycket liten människa på precis alla områden. Jag kan tyvärr inte hitta ett enda yrke som skulle kunna passa dig…??

  51
 7. Barnen på hans farfars tid blev uppfostrade i herrans tukt och förmaningar, fick inte mycket till skolgång och fick lära sig att arbeta tidigt för att kunna överleva.

  Fattiga men ärliga var vad de var på den tiden arbetade som drängar gjorde militärtjänst, fann en flicka och för att ha någonstans att bo med henne och barnet blev de statare.

  Dagens ungdomar hade inte stått ut en månad under sådana förhållanden utan alla hade emigrerat till Amerika.

  Synd att inte Morgan fick farfars erfarenhet överförd eller skulle lyssnat till sin far för om, hade han blivit medlem i SD istället för S.

  Dagens S är inte ens en skugga av gårdagens, och kommer inte i kontakt med verkligheten som tidigare ledamöter i andra kammaren för de hade alla en yrkeserfarenhet i bagaget, det visste hur ett liv för de flesta tedde sig.

  37

Kommentera