Stäng

Nadim och twitterkontot

Petterssons tog tidigare upp nyheten att polisen Nadim Ghezale stänger sitt twitterkonto. Det borde han gjort för länge sedan, men förklaringen skaver ganska rejält.

Ghezale har i sina tweet uttryckt både rasistiska, partiska och nedvärderande ord om de vita män som befolkat detta land långt innan han själv invandrade hit från Libanon. I det land varifrån han kommer är man kanske inte van vid demokrati, ett ord som man i Mellanöstern bara sett i skrift. Att man som skattefinansierad polis uttrycker ett öppet hat mot ett parti som röstats fram av nästan var femte svensk medborgare, är inte bara olämpligt. Det är oacceptabelt.

Nu gråter Ghezale ut och menar att han utsätts för hat för sina ord i radion. De tweets han skrev ångrar han givetvis – officiellt, men när han skrev dem så menade han varje ord och han skrev dem i rollen som polis.

Att gräva i gamla tweets är Expos paradgren och efter deras exponering i media är det inte ovanligt att personerna i fråga utsätts för drev och hat. Det är heller inte ovanligt att personer som skrev saker för många år sedan förlorar både jobb och uppdrag, hur mycket de än säger att de ångrar orden. Något Ghezale inte behöver oroa sig för, då han tillhör rätt grupp och inhyser rätt åsikter.

Nej, någon sympati väcker han inte hos mig.

4 reaktioner på “Nadim och twitterkontot

 1. Kändisar och journalister skyndar till hans försvar eftersom det är ”det goda hatet” han stått för. Hatar man sverigedemokrater räknas det inte som hat utan att ”använda sin yttrandefrihet”. När vi gör detsamma är det hat och brottsligt.

  47
 2. Vad hade denne lille demokratiföraktare förväntat sig, ? En klapp på
  kinden? Nej en spark på det ställe som andra sitter på vore det enda rätta,
  vill han ha godhetspoäng får han väl vända sig till Batikhäxorna.

  41
 3. Undrar hur det hade varit om det hade varit en polis som öppet hade sympatiserat med SD, som öppet hade uttryckt detta som Nadim har gjort, som öppet hade kallat människor för nedsättande termer som Nadim har gjort och får medhåll från justitieministern. Undrar vad vänstern hade sagt och gjort då?

  57
  1
  1. Japp, kolla bara hur det gick för polisen Springare i Örebro efter han vågat säga sanningen om invandringsbrottsligheten.

   47

Kommentera

%d bloggare gillar detta: