Stäng

Den SD-hatande polisen Nadim Ghazale stänger sitt Twitter-konto

NÄTHAT. Den SD-hatande Boråspolisen och debattören Nadim Ghazale stänger ned sitt Twitter-konto efter vad han beskriver som en hatkampanj på sociala medier, skriver Borås Tidning, bakom betalvägg. Han kritiserades särskilt efter att i sitt sommarprat sagt att den som är ”vit, svensk, straight och man” är inkvoterad.

– Det skapade debatt. Men sen övergick det till att man skulle börja gräva i min historia och dumma saker jag skrivit på Twitter, säger han till tidningen.

I en rad grova tweets har han bland annat kallat SD-sympatisörer för ”förklädda nazister”. Ghazale har tidigare bett om ursäkt för inläggen.

På måndagsmorgonen publicerades en debattartikel av Borås kommunalråd Andreas Exner (SD), där han ifrågasätter om Ghazale kan fortsätta som polis med tanke på inläggen han skrivit.

-Pettersson säger att herr Ghazale har tur som inte blir åtalat, trots att flera av inläggen är uppenbarligt olagliga, åklagaren lägger ned anmälningarna på grund av att brotten är preskriberade.

Nadim Ghazales chefer har sagt att de har fortsatt förtroende för honom och det säger en hel del om cheferna som ska vara opolitiska tjänstemän.

Fick jag bestämma skulle Ghazale omedelbart få sparken från sitt polisjobb och gärna flytta tillbaka dit han kommer ifrån, han verkar otacksam för att ha blivit inkvoterad till Sverige…

Nadim påstår att han utsatts för en hatkampanj, undrar vad han kallar det han själv skrivit…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Den SD-hatande polisen Nadim Ghazale stänger sitt Twitter-konto

 1. ”Nadim Ghazales chefer har sagt att de har fortsatt förtroende för honom…”
  Ärligt talat, det är vad de ska säga. Polismännen ska känna att de ovanför dem ställer upp för dem och försvarar dem oavsett och inte kasta dem till vargarna så fort någon reporter eller liknande kommer springande.

  Det sagt så bör en god chef vid det här laget påbörja en utredning om hur jävla rasistisk och kriminell Ghazale egentligen är genom att syna hans olika ingripande och gripanden under de senaste 10 åren under lupp för att se om det ligger något mer bakom dessa antydningar om hans rasism och hat mot svenskar och politiska motståndare.

 2. Om man skriver ”vit, svensk, straight och man” är inkvoterad.” Och inte tror att vi som är vita män ska reagera, då är man totalt olämplig i det yrke han säges utöva.

  Det är ju tack vare oss som Sverige någotsånär ännu hänger ihop, men det blir svårare för varje gång som typer likt denne libanes kommer hit och med medias hjälp sprider sin dynga.

  11
 3. Ett typiskt förfarande bland ”guldstycken”,som söker sig hit.Dessa tror sig alltid veta bäst,och blir de dessutom S-medlemmar är ju målet nått,bland blattarna !
  Denne har väl fått mothugg,och då passar det dem inte längre…. 🙂

  12
 4. Han tycker inte om att man gräver efter gamla inlägg???
  Men det går bra att gräva i gammalt om SD???

  20
 5. Tyvärr säger ju denna historia mer om kling och klang- myndigheten än om en invandrad man från en dysfunktionell kultur och inkvoterad polis där man inte förväntar sig något annat. det är en katastrof att en statlig myndighet inte avskedar denne rasist utan istället stödjer honom, men man kan sannolikt inte förväntar sig mer från aktivistiska tjänstemän på en kalle Anka myndighet.

  23
 6. Vi måste få ”den stödjande” ministern Mogge som nästa statsminister. Då bedömer jag att det är bäst förutsättningar att bli av med såsseriet. När Strandhällskan står upp och har munnen fri kan hon ju uttala sig också.

  19
 7. Dumma kommentarer vimlar det av på bloggen. Det konstigaste är alla judehatande kommentarer, fast jag tror att bloggen försöker radera dem.

  4
  12
 8. Hade det varit en vit, medelåldersman som hade skrivit samma sak men om invandrare så hade jakten varit gigantisk. Inget jag lovar inget hade varit heligt för vänster sympatisörerna förrän de hade dragit denna vita medelåldersman i fördärvet. Så kom inte och säg att det inte skillnad på folk och folk.

  29
 9. Själv tycker jag att han skulle stänga ner sitt medborgarskap och sticka till
  sitt hemland, vi behöver inte ha skitstövlar som kommer från medeltiden
  och som pratar om för oss hur vi ska va eller hur fel vår hudfärg är,

  Så stick o brinn!

  41
 10. Som sagt, varför ska vi få bottenskrapet av världens flyktingar? Hälften av muslimerna bör på anlag för inavel pga kusingifte. Det märks.

  35

Kommentera

%d bloggare gillar detta: