Stäng

Säkerhetshot flygs ut från Kabul

Sex personer som befinner sig på Storbritanniens ”svarta lista” finns med bland de afghaner som den senaste tiden landat med flyg på brittisk mark, alternativt försökt.

På denna lista återfinns personer som ska nekas att beträda brittisk mark då de anses utgöra ett hot mot landets säkerhet.

Fyra av dessa upptäcktes redan på Kabuls flygplats, en när ett plan mellanlandade i Tyskland och en greps Birminghams flygplats. Brittisk personal som befinner sig på Kabuls flygplats vittnar om att antalet id-kapningar och förfalskade handlingar ökat markant.

Är det verkligen säkert att våra naiva myndigheter har koll på vilka som sitter på planen mellan Afghanistan och Sverige?

The Guardian

3 reaktioner på “Säkerhetshot flygs ut från Kabul

  1. Och 2 gängkriminella afghaner med inreseförbud har evakuerats till Danmark genom att använda någon annans handlingar.

  2. Det var väl detta Ryssland med Putin i spetsen varnade för. Att IS terrorister med enkelhet i all kaos kan komma in i olika länder i Europa och Ryssland. Ryssland har stoppat alla plan att landa från Afghanistan, synd att våra hönshjärnor inte tänker likadant.

    33

Kommentera

%d bloggare gillar detta: