Stefan Löfvens “expert” Henrik Arnstad vill ta hit alla afghaner

INVANDRING. Det är ett tag sedan, men nu har ”historikern” och Stefan Löfvens rådgivare Henrik Arnstad vaknat igen och är lika tokig eller tokigare än tidigare.

-Pettersson tycker dock Arnstad är snål, varför bara afghanska flyktingar? Varför inte alla i hela världen? De kan bo i Henriks 77 kvadratare på Södermalm.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Stefan Löfvens “expert” Henrik Arnstad vill ta hit alla afghaner

 1. ”expert” ??? han är ingen expert… han är aktivist och har idiotiska idéer… tycker att han borde flytta dit istället. Som min salig morfar brukade säga ”än är inte den sista idioten född”

  10
 2. Han ska alltid h hjälm på sig. Särskilt i skogen så inte hackspettarna anfaller

  17
 3. Hade vi inte haft en massa andra dysfunktionella araber, afrikaner och muslimer, hade de kanske fått plats. Men nu har vi fullt upp med kostnader för Löfvens kompisar.

  18
 4. Herr Arnstad bor i ett idylliskt område på Södermalm.Det är kulturminnesmärkt och historiskt intressant.Många önskar sig nog en liknande bostad om möjligheten fanns i bostadsbristens Sverige.När han yrar om att vi ska ta emot obegränsade mängder med människor så ser han inte någon problematik med det.Han sitter ju skyddad från alla avigsidor mot det scenariot i sin kulturlägenhet.Man kan ju undra var han har tänkt att denna ytterligare massinvasion ska bo ? Kanske han skulle ta emot och husera 10 personer i sin egen bostad ? Det vore väl ett plus på godhetskontot …..

  15
 5. Att Henrik Arnstad gärna vill ta hit alla afghaner, förstår man då han anser att ”islam är en del av svenskheten”, som han skrev i Jönköpings-Posten för fyra år sedan. Pettersson kommenterade då detta och gav samtidigt en länk till Arnstads uttalande i tidningen (numera är länken utdaterad, sidan finns inte kvar).
  ”-Pettersson säger att islam tyvärr är en del av Sverige, men islam har inte ett dugg med svenskhet att göra”.
  https://petterssonsblogg.se/2017/06/11/henrik-arnstad-islam-ar-en-del-av-svenskheten/

  Strax efter att Henrik Arnstad fått sina rader publicerade i Jönköpings-Posten, skrev författaren Anders Bylander i samma tidning i en ledare bl. a. följande: ”Muslimer bör för att kunna integreras överge Koranens brutala gudsbild, sharia och varje tanke på att utplåna Allahs fiender. Hur tror Henrik Arnstad att det ska kunna ske? I salafisters händer kan redan sjuåringen bli en fruktansvärd krigare som vet hur lätt man dödar en vuxen man. Fredlig samexistens kräver att kristna inte driver toleransen för långt. Så länge det finns imamer som håller fast vid Koranens bokstav och försvarar terrorn finns ingen varaktig fred”.

  63
 6. Det intressanta med Barnstads fascism är att Benito Mussolini var framstående och hängiven socialist bara några år innan han grundade världens första fascistparti. Men så har det här med tvång alltid hört hemma till vänster. Rätt naturligt för ingen vill ha att göra med dem frivilligt.

  35
  2
  • Jag har mycket svårt att tänka mig att de släpper in honom. Så tokiga är inte ens talibanerna.

   55
   • Så sant som det är sagt… till och med en Taliban känner igen en ”sinnesslö”

 7. Istället för att du ska avgöra vad hela Sverige ska spendera allas våra pengar på, börja med att först spendera dina egna. Tror säkert du kan frigöra utrymme hemma bara viljan skulle finnas och därmed inhysa en hel del av dem vi redan har i landet, stå för deras hela uppehälle med dina egna pengar, innan du börjar spendera mina. Som dom säger i den engelskspråkiga världen -Put your money where your mouth is..

  28
 8. Då är det väl mer kostnadseffektivt att skicka Arnstad till Afghanistan. Dessutom behövs ju ”utbildade” människor där.

  78

Kommentera