Det bästa med Stefan Löfven

INRIKES. På morgon har några socialdemokrater diskuterat statsminister Stefan Löfvens avgång, efterträdare och Löfvens eftermäle i Sveriges Radio. En av dessa debattörer var Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg.

Lindberg tycker att Stefan Löfven gjort ett bra jobb och att det bästa Löfven gjort är att hålla Sverigedemokraterna borta från allt inflytande.

-Pettersson menar att det säger en hel del om vår tid när det viktigaste är att hålla demokratiskt valda partier bort från inflyttande i stället för att driva egen politik.

Själv leker jag med tanken på vad som hänt med invandringen, brottsligheten, energiförsörjningen, pensionerna, arbetslösheten med mera om socialdemokraterna i stället samarbetat med och lyssnat på SD i stället för att samarbeta med Miljöpartiet.

En mycket träffande sammanfattning av en krönikör i Expressen: ”Stefan Löfven har in i det sista löst sina verkligt stora politiska bekymmer genom att skjuta upp, gräva ner och tiga ihjäl dem”.

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Det bästa med Stefan Löfven

 1. Aftonbladet är medskyldiga till att vara barn våldtas och misshandlas!!!

  Anders Lindberg är så så snevriden, att han platsar bara bland Socialdemokrater.
  Lika barn leka bäst.

  När det gäller Stefan Löfvens efterträdare, så kan bara en idioti välja en annan idiot, då båda saknar förstånd, att förstå, att den andre är en idiot.

 2. det är e n blåsning detta gäller i november..det är 10 månader innan valet vid den tidpunkten är ett exstra val inte möjligt.
  så vad är planen antagligen att införa en intermis regering som man nu samtidigt skall rösta på budjeten och alla partin lägger ju en budjet . och sossarna behöver inte rösta på sin egen budjet .
  man röstar ju på det partis budjet som är stort nog för att budjeten skall gå igenom..
  har ni redan glömt bort att sossarna tvingades regera på moderaternas budjet och det klarade dom med ett visst gnäll

 3. Fantastiskt att man kan vara chefredaktör på en riksomfattande tidning och ändå inte veta vad som händer i landet. Det enda man kan göra är att berömma en stolle som hållit sandlåda i riksdagen i 7 år.
  Vad är Löfvens stora politiska gärning? Att hålla ett annat parti borta från inflytande på bekostnad av hela landet.

  10
  • Sanningssägare är alltid farliga för makten, SD har sagt sanningar i minst tio år,
   därför blir dom farliga för makten, och ska med alla medel hållas utanför maktens
   korridorer. Därför blir deras tjafs om rasism bara ett ynkligt försvar, allra helst mär
   det kommer från partier som själva var behjälpliga till rasismen mot Judar
   under andra V:K!

 4. Finns det någon som lyssnar till stollen Anders Lindberg så vore det intressant att veta anledningen till det?

  Det bästa med Stefan Löfven är att han nu lovat att avgå, det skulle han gjort för länge sen!

  24
 5. Att till varje pris försöka utesluta SD var hans största misstag. Denna åtgärd skapade en ”Kakistokrati” som dessutom gjorde honom till en ledare i en ”demokratur”? En bra artikel i gårdagens Samtiden av Dick Erixon: ”Löfven kunde ta makten när Reinfeldt sänkte ner sitt parti i identitetskris”.

  20
 6. Den förda politiken gynnar SD. SD har uteslutits från alla fattade beslut. När de andra säger vi kan SD säga vilka vi?du och dina löss.
  Sverige har drivit en politik som uteslutit20%av befolkningen. Det är inte demokrati.
  Nu kan SD stå och titta på när kriget i sandlådan fortsätter.
  Löfvens eftermäle är;under mina regeringar nedmonterades sverige. Från ett föregångsland till ett våldssamhälle. Ett sluttande plan för företagande och vetenskap

  37
  1
 7. Makten framför allt var Stefan Löfvens ledord.
  Men nu när Nooshi Dadgostar har fått luft under vingarna med att obstruera mot Tokan från Maramö så är det upplagt för ett stort ras för honom.
  Han har kommit till sanningens minut och stirrar likt tjurfäktaren tjuren i ögonen, blir rädd och vill springa därifrån.

  31
 8. Mitt stalltips är att Löfven inom max ett år, har ett toppjobb i antingen EU, eller FN. Han har ju gödslat bägge dom organisationerna med enorma summor, givetvis för att köpa sig en plats i finrummen.

  49
  3
 9. Nu får vi hoppas på att Löfven kör över MP vad det gäller kärnkraften, skogsbruket och massinvandringen.

  53
  5
  • Exakt så, sossarna har bara inte fattat att de har en stor möjlighet att bli ett 35+ parti igen om de gör följande tre punkter, 1 bryter att samarbete med miljö fascisterna MP , 2 återgår till en klassisk socialdemokratisk ekonomisk och industri politik, alltså satsning på välfärd, pensioner, industri, planerbar elkraft, forskning., 3 övertar S Danmarks politik på invandring, brott o straff.

 10. Stackars Anders Lindberg. Så ute och cyklar. Troligen med stödhjul.
  Personligen kommer jag att sakna Löfven. Det var härligt att få fördomarna mot sossepatrasket, bekräftade varje gång han tog till orda.

  60
  4

Kommentera