Stäng

Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I veckan har det rullat på som vanligt med mord, två skottlossningar per dag och ett spännande liv. I veckan har våldtäktsaraben Al-Ali som fick 840.000 kronor i skadestånd för sin brottsliga karriär varit aktuell. Betydligt mindre uppmärksamhet har ett av offer som fick 3000 kronor fått. Men det är väl värdegrunden som bestämmer, se längst ned.

Steget Efter

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

-Pettersson ser inte att någon nämner att minst 90 procent av gärningsmännen har utländsk bakgrund och att det urartade riktigt när Stefan Löfven (S) blev statsminister.

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare. 2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2021: 31 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på c:a 100, det nämner inte S-ministrarna.
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

Petra tilldömdes 225.000 kronor men har hittills bara fått 3000 kronor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige

 1. Denne justitiekansler Mari Heidbring som anses vara ytterst ansvarig för att våldtäktsmannen Damir Al-Ali fick 840 000 i skadestånd för att han har suttit häktad som ”minderårig” för detta vidriga övergrepp. Hon försvarar sig med att hon bara följer lagen, men agerar precis som hon skulle vara hans personliga försvarsadvokat och letar efter kryphål i lagen för att han skall erhålla denna summa.

  21
 2. Sverige toppar väl även skatteligan i EU? Bananmonarkin Sveriges ”rättsväsende” uppskattar brottslingar 280 gånger mer än de mindre värda brottsoffren ( 280 x 3000 ). Den ekonomiska hyllningen till brottslingen väcker ett förakt, som ger blodsmak i munnen. Man frågar sig vad det är med Sveriges rättssystem, som trampar ned brottsoffren medan man hyllar brottslingen. Må Sverige befrias från detta vansinne fort med nyval men tyvärr utan säkra garantier på icke-fusk. Det blir en hård tid för en ny regering att städa upp och laga Sverige. Men jag tror den värsta brottsligheten går att städa bort ganska snabbt när viljan finns. Det finns många organisationer med statsbidrag, som har anti- i sina manifest. Jag vill se organisationer, som är anti-fuskare utan att skriva ned det i sina manifest. Att inte fuska med viktiga allmänna medel och angelägenheter är nog mest naturligt hos de flesta medborgare.

  23
 3. Socialdemokrater vill ha högre skatter för välfärden, men aldrig för migrationspolitiken.
  Välfärden bör få det den rimligen behöver.

  S och andra partier kan gå till val på högre skatter för invandringen.
  Varför gör de inte det?
  För de är övertygade om det kommer inte många väljare att rösta för.
  Därför behöver de skylla på välfärden som vi klarade av innan massinvandringen.

  18
 4. Och hur går snacket hos media och den politiska s.k. intelligentiaan om skjutningar mm i det dystopiska Sverige av idag. Mer invandring och snyftande om flyktingar som är på besök i hemlandet och inte tar sig hem till bidrags Sverige är nu på nu på tapeten. Vad som händer i Sverige verkar vara av sekundär betydelse.

  35

Kommentera

%d bloggare gillar detta: