Mer SD-politik från S

BROTT & STRAFF. Gängbrottslighet ska ge längre fängelsestraff. Det skriver justitieutskottets ordförande (S) på Aftonbladets debattsida. ”Samtidigt som längre tid i fängelse visar på allvaret av brottsligheten, försvagar det också gängens förutsättningar ytterligare.”

Fredrik Lundh Sammeli. Bild från Socialdemokraterna

Det är en viktig del av vår politik, fortsätter S-politikern. Han skriver också att det inte är någon ”naturlag” att kriminella nätverk verkar i Sverige.

-Pettersson undrar varför Sverigedemokraternas förslag går bra att kopiera nu när de varit rasist-fascist-nazistiska i tio år innan? Sedan tycker jag det är bättre att i första hand inte släppa in ilandet, andra hand utvisa och i värsta fall låsa in.

Vi får se om det ligger något allvar bakom eller om det blir som vanligt. Bild från Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Mer SD-politik från S

 1. Eftersom brottsligheten blivit hrovare, så försöker man hitta nya vägar att stoppa den.
  Det är väl bra.

  18
 2. Varför kopiera vår politik om man nu vill försöka visa handlingskraft?
  Varför inte kopiera Singapores kriminalpolitik och lagstiftning?
  Singapore är ett av världens mest mångkulturella länder, Rosengård / Tensta skulle i jämförelse med detta land framstå som etniskt homogent.
  Trots detta så finns det i princip i kriminalitet i detta land, varför då kan man ju undra?
  Jo för att brottslingar här får fängelsestraff värda namnet, i de fall invandrare / gästarbetare eller deras barn begår brott så utvisas hela familjen inom 24 timmar!
  Tyvärr så förefaller det dock vara som så att det svenska etablissemanget ännu inte är moget för att anamma sunt förnuft!

  39
 3. Som vanlig med dessa genomfalska, hycklande, ljugande löss. Varje gång det drar ihop till val kommer utspel för att blidka zombie-väljarna, och de idiotierna går på det. Efter valet tillsätts en utredning som begraver tidigare löften. På detta vis hankar man sig kvar vid köttgrytorna.
  Kom ihåg att en betydelsefull väljargrupp för socialdemokraterna, är den växande klankriminella befolkningen. Man biter inte gärna den hand som föder en.

  31
  • Jo så är det Dissidenten, men nu är förhållandet lite annorlunda
   2 nya muslimska partier som kommer att ta alla muslim röster från Alla de andra partierna
   Nu blir det omvänt, enda sättet för S är att gå i deras fålla för de 2 tillsmmans kommer förmodligen att få fler mandat än S vilket innebär att de tillsmmans blir större än vad S är idag, även på bekostnad av de andra parteirna
   Den politiska kartan kommer se helt annorlunda ut än vad gemene person räknar med
   Alla analytiker utgår från sista valet och inbillar sig att det kommer att bli samma partier och bara små förändringar förutom att SD kommer att växa Men folk måste börja förstå att helt nya spelare kommer in på plan.

   • Ingen vet hur det går i valet 2022. Men jag tror inte några muslimska partier kommer in i Riksdagen. Tyvärr inte AfS eller MED heller.

    L åker ur men MP kan hålla sig kvar med stödröster.

 4. Nys , skitsnack.
  Eftersom hårda straff för utländska brottslingar , strider mot sossarnas värdegrund .
  Nu har valvalsandet börjat , och paniken sprider sig.
  Väntar bara på att Strandhäll ska få en utlösning , och göra skäl för sitt arvode.

  36
  • De flesta partiledarna är hycklare. Man talar vitt och brett om att vi utbildar och har fler poliser. Men har ni hört någon partiledare tala om vad det är som gör att vi har fått så många brottslingar som
   skjuter, spränger, rånar mm. i Sverige. Det måste väl vara något som gjort vår förut så trygga land till ett av Västeuropas skjutgalnaste länder. Vi har t. om. börjat exportera kriminalitet.
   Håhå jaja

 5. Frågan är mer varför Fredrik tycker att dessa utlänningar ska vara kvar i landet efter avtjänat straff?

  43

Kommentera