Stäng

Folkhälsomyndighetens generaldirektör får förlängt förordnande

PANDEMI. Johan Carlson får förnyat förtroende som generaldirektör för Folkhälsomyndigheten. Regeringen har förlängt hans förordnande till 28 februari 2022, meddelar Regeringen.

– Det känns bra att få vara med och bidra i det omfattande och betydelsefulla arbetet med folkhälsofrågorna i ytterligare en tid, säger Carlson som tjänar drygt 130.000 kronor i månaden.

Det pågår en rekrytering av en ny generaldirektör och chef för Folkhälsomyndigheten inom Regeringskansliet. Rekryteringsprocessen fick tillfälligt pausas under sommaren på grund av det parlamentariska läget då regeringen verkade som övergångsregering. Johan Carlson är 67 år.

-Pettersson undrar varför regeringen pausade rekryteringen under sommaren. Tjänstemän ska väl vara opolitiska???

Johan Carlsson är generaldirektör för Folkhälsomyndigheten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Folkhälsomyndighetens generaldirektör får förlängt förordnande

   1. Det sva 990 skriver är helt rätt
    Med rätt medicinsk behandling hade din son inte behövt sväva mellan liv och död
    Se gärna Swebbtv intervju men Dr Sture Blomberg, som räddade livet på sin syster som låg i respirator som de ville stänga för de påstod att hon ändå skulle få så stora hjärnskador.
    Intervjuerna är i två delar och sändes för en och två månader sen

 1. Vi har ju ett gäng överbetalda fårskallar som ständigt och jämt har agerat medias gullegrisar och fått styra flödet genom hela pandemin, från febr. -20 och fram till nu. Förmodligen lär vi drabbas av dom även fortsättningsvis. Löfvén, Damberg, Hallengren, Carlsson, Gieseke och Tegnell. Den gemensamma nämnaren för dessa klåpare och deras svammel är att de icke har levererat ett enda rätt svar sedan dag ett. Därav deras framskjutna positioner…??? Sedan finns det en person som har haft alla rätt hela tiden. Han heter Björn Olsen. Men eftersom ingen får framstå som klyftigare än Stefan, så har Björn´s klokhet ignorerats totalt. Och facit på dårskapen har vi ju, som bekant…

  18
 2. denna idioten har ju inte gort något rätt.det enda han gort är att skydda Löven .. detta genom att sätta en lagom korkad nickedockan Tengnäl som svamlande TV kändis. är 14000döda ett bra resultat av en förkylning som härjar .

  16
  1. Glöm det
   Dessa 14 000 har ju inte dött av någon influensa
   Ett PCR test som visar 92-97% fel Som inte går att ställa dignostik efter, enligt Läkemedelsverkets hemsida

 3. Tycker det är logiskt , eftersom han varit aktiv under hela pandemin.
  Det är bra att utnyttja hans kunskaper tills läget stabiliserat sig .

  19
  1. Vilka kunskaper? Jag kan också gissa och fabulera fritt som föredettingen Carlsson. Covid-19 var inte allvarligare än tidigare influensor förrän WHO (lett av en kommunistisk somalier) beslutade sig för att förorda massvaccinering med oprövade vacciner som riskerar att leda till betydligt farligare mutationer. Det finns en buddhistisk företeelse som heter karma eller rättare kamma (pali) som stipulerar att du får skörda det du sår. Det kommer att visa sig inom en mycket nära framtid om de snabbframtagna vaccinerna gör någon nytta på sikt eller om de istället bidrar till en helt onödig massdöd i en normal influensa.

   1
   4

Kommentera

%d bloggare gillar detta: