Stöld för 400.000 kronor, polisen har inte tid

BROTTSLIGHET. Assemblin är en komplett installations- och servicepartner sommm sysslar med el, värme, sanitet och ventilation. De har verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsätter drygt fyra miljarder. Verksamheten i Assemblin är decentraliserad för att kunna möta det lokala behovet.

Assemblins personal utan verktyg och datorer. Foto: Privat

I går kväll, vid 21:30, bröts strömmen vid en byggarbetsplats i Nyköping där Assemblin verkade, larmet kopplades också ur och företaget blev av med maskiner och utrustning för runt 400.000 kronor.

Inbrottet verkar ytterst välplanerat, larmet är avstängt och gångjärn på en förvaringscontainer är avskurna. De verkar veta vvad larm och kameror sitter.

Det kanske värsta är att polisen inte har tid eller lust att komma och utreda inbrottet, det finns eventuellt övervakningskameror i närheten. Den lokala personalen misstänker gästarbetare från öststaterna.

-Pettersson säger att det måste vara något fel på polisens organisation. De har tid att jaga Pettersson och de har tid att kontrollera privata planteringar, men inte tid med grova stölder.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Stöld för 400.000 kronor, polisen har inte tid

 1. Alla klaner, kriminella, knarkhandlare, smugglare och rånare tackar Dan Eliasson och socialdemokraterna för att de monterade ner ALLT vad den svenska polisen heter.

 2. 40 LEXUS har stulits på ett antal dagar, troligtvis körda rakt igenom våra öpnna gränser, när Norge stänger gräns för covid, öppnar vi våra på vid gavel
  för allt och alltid !!!!
  Då fungerar ingenting alls
  och alla tjuvar garvar sig till sömns.

  18
 3. Vi ska nog inte vara allt för stränga mot våra poliser.
  Dom har naturligtvis avsevärt allvarligare brott att ta hand om och utreda, än en stöld på en futtig halv million!
  -En 93 årig dam vinkade till en väninna, men råkade lyfta armen 2 cm för högt, varvid vinkningen av uppmärksam polis uppfattades som en nazist hälsning!
  Damen utreds för sitt fruktansvärda brott.
  -En mopedist körde sin moped i en fart på 34 km. i timmen, d.v.s. 4 km fortare än den svenska lagen tillåter. Det var utförsbacke därav den hisnande hastigheten, men…som tur är var den svenska polisen åter på plats när grova brott begås och mopedföraren straffades.
  -En kvinna kallade en neger för en neger och åtalades!
  Ja, detta är som Ni förstår bara ett par exempel hur den svenska polisen arbetar, och hur effektivitet och snabbt dom är på plats när allvarliga brott verkligen begås.
  Sverige har aldrig varit tryggare..

  46
 4. och sen är det bara till att köra till närmsta tullfria färjeläge och ta nästa
  färja hem, Ynkedomen Sverige blir bara större för varje år?

  38
 5. det är ju så enkelt … prylarna är på väg till Rumänien via baltstaterna .
  hota post nord det tolereras inte att posten hanterar tjyvgods.

  28
 6. Ingenting förvånar mig längre annat än att polisen inte har tid, det är kanske lusten som fattas.

  Anställ mer civil personal så slipper de poliser som arbetar i fält undan med mycket skrivarbete, en liten ljudinspelare där rapporten sedan skrivs av den betydligt billigare civile.
  Det är 2021 och inte 1921!

  33

Kommentera