Stäng

Invandrare döms till fängelse och utvisning för våldtäkt i tvättstuga

BROTTSLIGHET. En man döms till tre års fängelse och utvisning efter att ha överfallit en kvinna i en tvättstuga i Göteborg och utsatt henne för en brutal våldtäkt, skriver GP, bakom betalvägg.


Händelsen inträffade i april i Kortedala, när kvinnan skulle boka tvättid. I samband med våldtäkten hotade mannen att döda kvinnan.

Mannen döms även för övergrepp i rättssak och ska betala 122.000 kronor i skadestånd till kvinnan. Han har förnekat brott och motsatt sig utvisning.

Om Kortedala på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Invandrare döms till fängelse och utvisning för våldtäkt i tvättstuga

 1. Vad är det för fel på signaturen ”Rädd”? Han (eller hon) verkar ju försvara varenda kriminell utlänning, oavsett vilket brott de begått!

 2. GM förnekar brott och motsätter sig utvisning. De ger oss alla en god beskrivning över vilken han är. En av Steffes lönsamma!

  1. Grebom
   Det är väldigt vanligt att brottslingar förnekar brott.
   Det där med lönsamma eller inte, vet jag ej.
   Vad grundar du din uppfattning på?

  1. Argus
   Sverige är ett djupt delat land, å ena sidan folk som damen där som inte ser några nackdelar bara fördelar med invandring. Å andra sidan folk som bara ser nackdelar.
   Vad har”genitalier” med saken att göra?

   1. Sverige är uppdelat i de som vet och kan och de som bara känner.

    De flesta som skriver och kommenterar här har nog inget emot en kontrollerad måttfull invandring. Att Sverige ska vara världens socialbyrå dit människor korsar dussinet säkra länder bara för att få åtnjuta svenska skattebetalares vedermödor är ingen självständigt tänkande människa för.

    Under 1950- och 1960-talet hade Sverige en för alla parter lönsam invandring. De som kom, företagen som behövde dem, hemländerna som inte kunde försörja dem och familjen hemma som varje månad fick pengar skickade till sig vann på det. Sedan kom Palme och 1972 tvingade Lo sossarna att stoppa denna gynnsamma migration och istället övergå till flyktingmottagning.

    Flyktingmottagningen är en katastrof där arbetsskygga individer korsar kontinenter för att leva på andra människors arbete. Jan Tullberg räknade fram att 2014 uppgick kostnaden till 250 miljarder och det lär inte ha blivit billigare. Det är över 30 000 per år för var och en av oss svenskar. Och vad får vi för det? Jo, omfattande brottslighet, mord, våldtäkter, rån och bedrägerier. I stort sett varje i brottsbalken utpekat brott.

    Socialtant anser jag vara neutrum och externa genitalier understryker att det inte rör sig om femininum men inte heller maskulinum eftersom jag anser att hen ifråga är en kärring.

 3. Mångkulturen fortsätter är skörda sina offer!
  Jag har mer än en gång funderat på hur invandringspolitiken skulle ha sett ut om även den eller dom som beviljat en våldsverkare som denna uppehållstillstånd i vårt land hade fått ett kännbart straff för ”deras imports handlingar”!?

  47

Kommentera

%d bloggare gillar detta: