Stäng

Sandor: Att fika med Alice Bah-Kuhnke är att fika med en mentalpatient

INSÄNDARE. Till Alice Bah-Kuhnke, Mp, Att fika med Alice Bah-Kuhnke är att fika med en mentalpatient. Efter att ha läst ditt tal som du har hållit under Prideinvigningen i Stockholm är jag ännu mer övertygad om att Mp beteckningen efter ditt namn antagligen står för Mentalpatient.

Och inte bara efter ditt namn utan detta står antagligen för dom flesta Miljöpartister, också inkluderat hon som skall invigningstala i Malmö.

Du skriver om Orban i Ungern och kallar honom för att vara odemokratiskt vald när hans parti fick 49.27 % i senaste valet 2018.

Och detta skall komma från en vars parti med sina 4,41 % i det senaste valet sitter i den svenska regeringen.

Hur odemokratiskt är inte detta? Anser du att svenska folket röstade för att Mp skall sitta i en regering?

Det gjorde dom definitivt inte så kasta inte sten när du och ditt parti sitter i glashus och kallar er för demokratiskt valda.

Att Mp sitter i en regering är inget annat än motsatsen till demokrati.

Sandor Herold, Malmö

22 reaktioner på “Sandor: Att fika med Alice Bah-Kuhnke är att fika med en mentalpatient

 1. psykiatri lär vara djävulens hittepå, men visst lär ju politik inte vara mycket att hänga i granen heller. dock, röstar vi inte på de minst onda, så får vi de mest onda som styr över oss i stället, tror jag Herren Jesus Kristus förtäljt genom en samtida profet. och well, sverige är kanske på en unik skala

  13
 2. Jag förstår hur Rädd tänker. Men när Milöpartister och andra kallar oss för fascist för att vi anser att SDs politik kan rädda Sverige efter valet 2022 då blir jag kränkt och kallar dem för miljötalibaner.

  38
  1. Är personligen ingen lättkränkt människa, eftersom jag är trygg med den jag är.
   Tycker personligen inte Miljötaliban är så farligt men kanske uppfattas det på annat sätt på annat håll? Iaf! Om de flesta som skriver på sociala medier & i kommentarsfält etc, skulle enas om att iaf hålla hyfsat god ton & visa på intelligens & saklighet. Inte heller gå i affekt av vad andra PK troll säger om dig, Rasist/Fascist etc. (Du vet ju själv att det inte är sant.) De använder medvetet & manipulativt just dessa ord, i ett försök att köra in en kniv i dig för att få dig ur balans & till slut tom få vissa att tro på att det kanske är sant. Kallas Gaslighting! Låt dem inte lyckas med det! Själv har jag använt svordomar som typ, FN & Helvete nu får det vara nog! en gång. Jag som ytterst sällan svär! Vet inte om det var rätt eller fel!? Vet dock att man har all rätt i världen att ibland bli riktigt arg! Här på sidan tex förekommer det även ibland riktiga troll… Det bästa du kan göra med sådana är att ignorera helt, tryck inte på några tummen nedåt eller nåt.. Då har du nämligen gjort Trollet till viljes, för han har igenom detta fått bekräftelse & uppnått sitt mål. Självklart skall alla åsikter få komma till tals, oavsett ståndpunkt, men rena rama Troll inlägg passar bäst oläst i papperskorgen!

 3. Mothersvea osv
  Ja, så är det vill man att folk ska ta en på allvar får man uppträda sansat. Kolla Jimmy Å. Han förfaller sällan till vulgäriteter. Och det har lönat sig.

  35
  1
  1. Rädd undrar: ”Är vi svenskar uppfostrade så….att kasta glåpord…en sorts vulgär mobbing?”
   Jag tror att nu för tiden så uppfattar nog inte alla glåpord på samma sätt och med samma styrka, som den äldre generationen. Att gå till överdrift med allt för mycket taktlöshet är förstås inte bra, det tar bara udden av det man vill ha sagt. Lagom är bäst, – om man nu har för avsikt att begabba eller förlöjliga någon / något.

   Andra ord med samma betydelse som vulgär: ”grov, ohyfsad, okultiverad, rå, smaklös, tarvlig.”

 4. En miljöpartist kan inte vara dum i huvudet då hjärnan inte är ett vitalt organ på dessa exemplar!

  57
 5. MP skulle aldrig fått sån makt de haft utan Reinfeldt och nu Lille Steffes makthunger.
  MP är det för Sverige farligaste partiet, låt det aldrig mer få komma in i Riksdagen.

  93
  1. Som ”grebom5” skriver, – att MP aldrig skulle ha fått sån makt utan Reinfeldts hjälp.

   Strunt samma med svenskarnas ekonomi, tyckte väl Sverige-fienden och ärkeknölen Reinfeldt, när han förrådde landet genom att sluta avtal med MP och då gjorde som han själv sa: ”ett vägval som stänger dörren för främlingsfientliga krafter”.
   ”Ett förödande snedsteg”, skriver krönikören Carolin Dahlman i Bulletin, och som hoppas att M aldrig blir gröna igen.

   ”M är inte MP – vad Reinfeldt-vurmarna än önskar”:
   https://bulletin.nu/m-ar-inte-mp-vad-reinfeldt-vurmarna-an-onskar

 6. Det fantastiska med MP är att dom varje gång dom byter så kallade
  ledare så lyckas de med bedriften att skaka fram ett ännu värre
  exemplar än föregående, hur nu det är möjligt?
  För övrigt är dom förödande för Sverige, och dom som röstar fram
  dessa kan man utan tvekan betrakta som extremkorkade!

  87
  1
 7. Dessa röster har MP-extremisterna fått tack vare,att skolan försämrats i den grad,att eleverna inte längre kan räkna till elva !
  Utan att veta misstänker Stenbock,att grogrunden för denna MP o, HBRQ-propaganda ligger i skolorna.
  Såg en bild från dagens Pride i ”Sundets Pärla” som bestod av flera hundra små barn,som helt ovetande utnyttjades o. tågade med !
  Ingen skall inbilla mig att dessa barn deltog av egen vilja….Utan blivit utsatta för trycket,från andra äldre idioter.

  87
 8. Angående Sandor
  Alltid grova tillmälen, att kalla folk som har en annan åsikt än man själv för mentalpatient är primitivt. Jag tycker inte själv om MP, men de människor som vi andra. Även om de har en del aparta åsikter.

  4
  109
   1. Tony
    Jag såg det inte, men det är fel att skända nån för en åsikt. Jag har inte samma åsikter som Kunke, men jag kan inte göra nått åt hennes.

    4
    50
  1. När jag som gammal man har svårt att röra mig och har tråkigt kollar jag bloggen, men blir ofta besviken, inläggen är ofta intressanta men kommentarerna med alla fula ord, som ”idiot” och ännu värre gör mig beklämd. Är vi svenskar uppfostrade så? Nej jag tror inte det!
   Men ändå är det så här nu, även SD motståndare är ofta lika vulgära.
   Ibland bestämmer jag mig för att sluta kolla på bloggen, men när jag ligger i soffan och har långtråkigt kan jag inte låta bli.

   Tänk om vi kommentatorer kunde diskutera sakfrågor utan känsloutbrott. Själv har jag säkert också gått över gränsen nån gång.
   Så var snälla och följ bloggens regler, alla tjänar på det.

   7
   30
  2. Det finns dem som inte är R ä d d a, att vågar säga sanningen. Sandor är en av dem,och Stenbock instämmer !!

   54
   1
   1. Stenbock
    Du som är gammal också, blev du uppfostrad att kasta glåpord mot de som inte tyckte som du? Det tror jag inte!
    Och Kunke hon kan ha verklighetsfrämmande åsikter, men hon är ingen mentalpatient. Den som säger så talar inte sanning. Det är en sorts vulgär mobbing, där man medvetet utesluter sakargument för att medvetet spela på folks rädsla för den stora invasionen av utlänningar. Det finns massor av folk som ogillar den stora invandringen av utlänningar men ändå kan uppträda sakligt utan att förfalla till falska hånfullheter.
    .

    4
    24
   2. Dock kan man alltid säga sanningen på olika sätt.
    Att falla i fällan & köra samma låga nivå som dem själva i pränt är egentligen osmart.
    Att kanske verbalt i vänners lag släppa ut frustrationen över det Psykopatiska som sker i hela vårt samhälle är en sak. Däremot är det osmart att sätta vissa ord på pränt,
    för då framstår vi själva som en bunt nötter som man inte skall/kan ta på allvar.
    Jag är för sanning med fördel skrivet med finess!
    Ord är makt, låt oss klä av dem genom vår slughet & intelligens!

    14
    2
  3. MP är ett parti med Fascist ideer Pär Holmgren tycker vi ska sluta med demokratiska val och låta en expertgrupp bestämma.

   23
  4. Är du kababel att avgöra om hon är mental störd eller inte?
   Sandor skändar inte Han konstaterar fakta utifrån hur hon agerar

   26
   1
   1. Jag tror iaf…
    Antingen är Alice Bah-Kuhnke ett offer för den manipulation & propaganda som skett i hela vårt samhälle via skola, tv, radio, tidningar sedan länge, eller så är hon en ytterst medveten ryttare & budbärare för den globalistiska agendan, som enkom ser till sig själv & vad hon personligen kan vinna på detta.
    I det stora hela är Psykopater är trots allt överrepresenterade i topp positioner & de är oerhört manipulativa. När deras ”sanningar” rimmar illa i dina & mina öron, uppstår en slags dissonans & motstridighet till allt som kan kallas sunt förnuft & logik. Men tro aldrig att en psykopat gör detta omedvetet!

    16
 9. Helt rätt, Sandor, men vi får inte glömma att faktum kvarstår, att alla, precis alla som röstar på MP är riktigt jävla dumma i precis hela huvudet

  100
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: