Stäng

Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Minst tio skottlossningar med åtta skadeskjutna, 4 mord, mordbränder, bilbränder, våldtäkter med mera medan landets justitieminister twittrar om arbetarklass.

Steget Efter

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

-Pettersson ser inte att någon nämner att minst 90 procent av gärningsmännen har utländsk bakgrund och att det urartade riktigt när Stefan Löfven (S) blev statsminister.

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare. 2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2021: 26 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på c:a 100, det nämner inte S-ministrarna.
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 reaktioner på “Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige

 1. Polischefers och kriminologers nya favoritförklaring till det eskalerande och allt grövre våldet från nysvenskar i allt lägre åldrar är att det beror på att polisen blivit effektivare och inte längre lämnar patrasket i fred 🙂

  10
  3
 2. Ända trösten för Abzurdistans korrekthet är,att i landet söder om Östersjön är det steget än värre….
  Som bekant pågår just nu Olympiska lekarna i Japan. Dit har Tysklands TV sänt iväg sin specielle övervakare för ”god etikett”… Denne sitter på kvällen och förklarar de O-korrektheter han upptäckt under dagen.
  I går var det en tränare för 5-kamparna som i samband med hästhoppningen råkade utropa, ”hau till hästen” vilket betyder,slå till det ostyriga djuret ! Denna tvingades omedelbart åka hem.
  Sedan tog han även upp hur osportsliga de tävlande från övriga delen av klotet är,när de besegrar Tysklands stjärnor. I vissa fall misstänker han t.o.m.att otillåtna medel använts !!
  Just som jag tecknar ner dessa rader blir det rena sorgestämningen i TV´n från Tokyo. En ”tysk” slagskämpe blir i en gren som Stenbock inte vet vad den heter,slagen/sparkad ner i mattan och lär ha brutit en arm….
  Nåja i morgon är lekarna föröver för denna gång.

  13

Kommentera

%d bloggare gillar detta: