Stäng

Försvarminister Peter Hultqvist (S) kommer ut som konfiskeringskommunist

INRIKES. Socialdemokraten och Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist kommer helt öppet ut som en konfiskeringskommunism. ”Nu är det dags för samhällets rikaste, som fått så mycket gratis, att betala tillbaka”, skriver Peter Hultqvist (S) i sin krönika i Dala-Demokraten.

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) kallar andra extremister men tar själv emot en palestinsk förtjänstorden. Skärmdump Youtube

Samhällets rikaste ska betala säger Hultqvist (S), som tjänar 142.000 kronor i månaden plus förmåner, som smet från att göra lumpen och som aldrig haft ett riktigt arbete om man inte räknar journalist och politiker som arbete.

Förutom att skylla på regeringen Reinfeldt så tar Peter Hultqvist (S) 1600-talets reduktion, där Karl den elfte (XI) genomförde ett omfattande statligt övertagande av adelns godsinnehav. Det ledde till att adeln inte längre var den dominerande jordägaren.

Staten hade efter reduktionen en tredjedel av landets jord och de fria skattebönderna lika mycket. Statens finanser förbättrades radikalt. Bakgrunden var att högadeln i en tidigare förmyndarregering skott sig och tillskansat sig egna rikedomar.

Det krävs solidaritet även från de mest gynnade för att samhället ska hålla ihop. Pengarna ska gå till gamla, sjuka och skolungdomar. Därför behövs en vår tids reduktion! Morgonrodnadens solstrimmor ska lysa över alla, inte bara några, skriver Peter Hultqvist (S).

-Pettersson säger att Peter Hultqvist (S) vill köra Sverige i botten på samma sätt som han förstörde Borlänge under sin tid som kommunalråd och uppdrag åt de kommunala bolagen i S-staden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Försvarminister Peter Hultqvist (S) kommer ut som konfiskeringskommunist

 1. Han Palestina supportern skulle istället ta bort bidragen för dem som ännu ej gjort och ej heller kommer att bidraga till allas vårt bästa.
  Nu skriker någon ”det är ju synd om dem” inte det allra minsta de hade kunnat stanna i närområdet hos sina själsfränder.

  De som borde benämnas som synd om är de lågavlönade svenskarna som sliter dagligen, får knappt något över och som på en sorts grädde på moset en urdålig pension.

  De är en stor grupp i Sverige som behöver stötta av en som Peter Hultqvist, istället för att gnälla på de sm lyckats.
  Han borde också tänka ”vad har jag Peter gjort för gott för att få de arvoden jag kvitterat ut”?

 2. Mycket kan man väl säga om Hultqvist men att han har blivit en -ism är knappast troligt: ”Socialdemokraten och Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist kommer helt öppet ut som en konfiskeringskommunism.”

 3. Socialdemokratin vet att loppet är kört, antingen 2022 eller följande val. De kommer att vara avhängda för gott. Det de sysslar med nu, är en påbörjad hämd på hela svenska folket, som de inbillar dig blivit svikna av. I själva verket är det tvärt om. Socialkretinen Grispeter är en hysterisk loser, som enbart varit skattebetalarna till last hela livet. Den panik, som nu finns i röda laget, är faktiskt väldigt njutbar, så fortsätt att göra bort dig, Hultquisten.

  25
 4. Hultkvist har rätt i att vi ska plocka tillbaka allt som sossarna som parti och privat ha skott sig på skattebetalarnas bekostnad.
  Det är gårdar, mark, kulturskatter med mera.

  Vad mer vi behöver göra för att bekosta våra utgifter är att skära i dem. Därför ska vi skicka hem 2 000 000 kulturberikare till Afrika, Asien och Mellanöstern.

  20
 5. Jöns
  Jag är trygg, går aldrig onykter på stan undviker områden där bråk brukar förekomma.
  Så har jag gjort hela livet och det har funkat.
  Dock i Prag var jag lite oförsiktig och blev bestulen på en mobil som jag hade i ryggsäcken.

  1
  18
 6. han kan ju börja med att påtala detta för Bonnierkoncernen som Sossarna
  gjort till snart ensamägare av alla åsikter?

  23
 7. Många som tjänar mycket bland kommentatorerna på bloggen. Iochförsig gillar jag inte skattehöjningar men nån krona mer kan de rika nog betala. Alla som är rika har inte jobbat häcken av sig många har ärvt.
  Där jag bor har många en eller två stora dyra bilar tex Volvo x60, stora BMW och Audi.
  Men skattetrycket är för högt.
  Dock vården behöver nog mer pengar, och vi som röstar verkar inte vilja höja regionens skatt.

  2
  21
  1. Rädd!
   Om Regionens administration ej innehöll så många politiker blev det mer till driften.
   Politiker vet ej vad rationaliseringar betyder de har bara en väg till bättre ekonomi, höjda skatter.

   14
 8. Linköping: Kommunen efter skjutningen: ”Kan inte säga att du kan vara fullt trygg”
  [Corren 2021-08-07]

  Hur många procent trygg kan man vara? Så där mellan tummen och pekfingret?

  17
 9. Vi lever i så olika värdar PeterHultquist och jag. Dom rika jag känner har jobbat häcken av sig för att komma dit dom är idag. Peter Hultquists kompisar som Göran Person, Stig Malm mfl sossar måste det vara som han menar, har fått så mycket gratis och nu kan betala tillbaka.

  43
 10. Sosse är synonymt med myglare. Givetvis ska de som jobbar betala högre skatt och de som inte ids jobba ha högre bidrag, typisk sossepolitik. Socialdemokratiska BidragsPartiet har talat. Samma S som tog bort värnskatten för några månader sedan.

  Tyvärr fattar inte ”vanligt folk” att de rika inkluderar även dem. De som har en medellön, de som äger sitt boende (även om de är belånade till 85%), de som lagt undan till barnen eller ålderdomen etc.

  32
 11. Peter, är det inte dags att alla invandrare betalar vad de har kostat oss skattebetalare. Börja i rätt ände SD hatare Peter.

  40
 12. ”Bakgrunden var att högadeln i en tidigare förmyndarregering skott sig och tillskansat sig egna rikedomar”
  Haha!
  Det är ju sossarnas paradgren att sko sig och tillskanska sig egna rikedomar (någon annan betalar) Nu snackar vi att skjuta sig själv i foten. Han är inte bara ful, han är riktigt genuint dum också.

  45
 13. Ja såklart, Sverige är ju hela världens socialbyrå, det har politiker och medier trummat i oss!

  47
 14. Möt S-profilen som blev fjärilskung. I ett reportage i Dagens Industri:

  ”Socialdemokratin har nått vägs ände”

  Han har samlat fjärilar sedan barnsben, bekämpat pampar sedan ­tonåren, byggt LO-barrikader och suttit i Göran Perssons regering – för att ett år före valet 2022 anse att socialdemokratin nått vägs ände.

  Möt före detta arbetslivsministern Hans Karlsson, fjärilskung på Öland.

  https://www.di.se/nyheter/mot-s-profilen-som-blev-fjarilskung-socialdemokratin-har-natt-vags-ande/

  28
 15. Ja, snart är det dags för sossarna att lämna makten. SD är just nu Sveriges största parti. Deras 100 -åriga maktinnehav är SLUT. Den ena höga sossen efter den andre vräker ur sig lögner och fula tillmälen i allt högre tempo. Dom fattar nog att dom snart är ute i kylan.
  👍👍👍😄😄😄

  67
 16. Desperationen griper omkring sig i Sossekretsar.
  Snart får alla Svenskar känna av vart den socialdemokratiska politiken fört oss .
  Nu behövs det inkomster som motsvarar utgifterna som de dragit på oss .
  Tur att det är valår nästa år , så vi kan göra oss av med riksförstörarna och lägga om kursen .

  57
 17. Peter Hultqvist har aldrig gjort något utan att använda andras pengar.
  Han är en tvättäkta Socialdemokrat / kommunist den ynkryggen.
  Jag äcklas av att se honom prata om vad han tänker göra med andras pengar.
  Han är osmaklig både som politiker och person.

  90

Kommentera

%d bloggare gillar detta: