Kommunalråd hotad

Muharrem Demirok, centerpartistiskt kommunalråd i Linköping, har utsatts för hot efter sina besynnerliga och nedvärderande ord om vita.

Det var så här Muharrem Demirok twittrade för någon vecka sedan.

Således ännu en av alla invandrare som ogillar vita och i synnerhet vita män. Även om Demirok, precis som polisen Nadim Ghezale, hävdar att dessa hatfulla och nedvärderande ord om vita män skrev i affekt, så borde de inte vara särskilt förvånade över att rektionerna kom. Byt ut ordet vita mot svarta, araber eller asiater och ni hade fått se reaktioner.

Nu utsätts Muharrem Demirok för hot, hat och även hans familj har dragits in i detta. Att hata och hota är aldrig försvarbart. Ta i stället debatten, ställ vänliga och välformulerade frågor i mejl till vederbörande eller skriv en insändare i lokaltidningen. En självklar och bättre väg att gå.

I lokaltidningen Corren (betallänk) uttalar sig Lokalpolisområdeschefen Ann-Christine Rehnström och säger.

Vi står också inför ett val nästa år och om politiker blir hotade bara för att hen uttrycker en åsikt är vi riktigt illa ute

Rehnström och för den delen också Demirok, borde kanske samtala lite med alla de politiker som hotats, misshandlats, förlorat uppdrag och fått sina hem vandaliserade, bara för att de representerar Sverigedemokraterna.

Fast det är väl bra att polisen tar ställning mot alla, inklusive vänsteranhängare och importer, som hotar och hatar personer som vill engagera sig politiskt.

C-toppen Muharrem Demirok: ”Jävla trött på vita män”

13 thoughts on “Kommunalråd hotad

 1. Att ifrågasätta något är inte samma sak som att han har rätt i det han
  ifrågasätter, typiskt kommunalråds arrogans!

 2. Demokrati eller diktatur – ingen sklillnad alls. I diktaturen bestämmer en idiot, i demokratin är det flera idioter som bestämmer.

  10
 3. ”Socialdemokraterna ska bidra till att muslimer får positioner i alla viktiga styrelser
  i Sverige, inklusive Sveriges Regering”
  – står det i kontraktet, som socialdemokraterna skr3v med muslimska brödraskapet 1990 – och som ännu gäller!

  Vi ser fler och fler exempel på konsekvenserna av kontraktet!
  – och INGEN verkar bry sig om den pågående katastrofen !

  28
 4. Åk hem till ditt sunkiga hemland eller något annat passande land. Sveriges befolkning har inte bett dig komma hit. Det kan i framtiden bli ett kärvare läge, så åk snarast härifrån. Eftersom du stör dig på vita män, välj motsatsen, lämpligen i Somalia eller Sudan. Dessutom dyrkar ni ju samma gud, så det måste bli bra.

  44
 5. Varför flyttar inte denne pajas härifrån?????? Förmånerna förstås,?
  Om han nu själv anser sig stå så mycket högre än vita män, så borde
  det inte va något problem att få en anställning i ett land med rätt hudfärg.

  Om han känner sig trött på ursprungsbefolkningens hudfärg, är det bara
  en spottloska i Östersjön mot vad Svenska folket gör mot merparten av
  massinvandringen, han borde tänka på att det är inte folket här som
  bjudit in massorna, bara korkade politiker!

  56
 6. Jag skulle kunna skriva en bok som heter konservativa från Mars och vänsterfeminister från Venus. Det verkar som våra uttrycksätt är olika och framför allt hur vi ser på världen. Konservativa använder empiri, vetenskaplig och vedertagen kunskap. Vänsterfeminister verkar mer använda känslomässiga slutsater som för en konservativ är helt omöjliga att förstå logiskt.
  Så frågan blir hur vill vi styra världen? Med konservativ vetenskap och logik eller med vänsterfeministernas tillfälliga känsloutspel?

  24
 7. Varför stannar han i Sverige? Det finns så många andra länder där befolkningen inte är så vit.

  51
 8. De har inte pudlat själva åsikten. De har pudlat ordvalet. De tycker som förr men budskapet ska lindas in.
  Tio procent av världens befolkning är vita och i minoritet. Torde vara lätt att hitta ett land där de är färgade och där kan de leva sina liv i fred . Vad är problemet? Varför valde ni Europa?

  50
 9. ”Att hata och hota är aldrig försvarbart.”

  Här har Stefan K och undertecknad skilda åsikter. Hot och våld är absoluta no-no, medan hat är en oerhörd drivkraft om det inte konsumerar en. Det gäller bara att inte låta hatet ta över helt. ”Revenge is a dish best served cold” ser jag som ett uttryck för det engelska sofistikerade hatet som bland annat Nigel Farage är mästare på. Utan hans hat mot EU och eurokraterna hade britterna fortfarande varit livegna under Bryssel.

  35
  • ”Hat är en oerhörd drivkraft om det inte konsumerar en. Det gäller bara att inte låta hatet ta över helt.”

   Du har rätt i det första avseendet. Vi har rätt arr tycka vad vi vill. Och vi borde ha rätt att framföra det vi tycker. Dessvärre är det inte tillåtet att framföra sina åsikter. Där sätter lagen om hets mot folkgrupp stopp. Lagen om förbud av fel åsikter borde den heta. Och det kommer lagar och bestämmelser av den sorten. Inte minst från EU.

   Vad du menar med den andra meningen förstår jag inte. Vem är det som ska tillåtas begränsa min åsiktsfrihet. Föräldrar, barn, organisationer, politiska partier eller myndigheter. Är det en eu-parlamentariker eller är det rentav du. Antingen har vi åsiktsfrihet och yttrandefrihet eller så har vi det inte. Det finns inget mittemellan.

   Demokrati eller diktatur – det är bara att välja?

   16
   • Demokrati eller diktatur – ingen skillnad överhuvudtaget. I diktaturen bestämmer en idiot, i demokratin är det flera idioter som bestämmer.

Kommentera