Wallgers vecka i Stefan Löfvens Sverige

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Den nya regeringen som Rekord-Löfven presenterade för två veckor sedan tyder på att det inte blir någon ändring i politiken. Återstart och nya jobbtillfällen efter pandemin, välfärden, ökad trygghet och klimatomställningen är de fyra frågor som kommer att prioriteras när statsministern läser regeringsförklaringen vid Riksdagens öppnande i höst. Det sa han under promenaden till riksdagen fredagen den 9 juli.

Justitieminister Morgan Johansson (S) har presenterat ett elva år gammalt SD-förslag om slopande av straffrabatter för 18, 19 och 20-åringar. Att låta förslaget även omfatta 17-åringar och yngre blir för dyrt enligt Johansson. I dag döms en 17-åring som med berått mod mördar en annan människa till 4 års ungdomsvård.

Så vi kan räkna med att morden, bombdåden, rånen, misshandelsfallen, stenkastningarna, upploppe n och våldtäkterna fortsätter vecka efter vecka, år efter år och det är betydligt värre än när de rödgröna tillträdde den 3 oktober 2014.

Pettersson tjänar inte 180.000 kronor i månaden som Stefan Löfven eller 142.000 som som statsråden, det är väl därför jag inte begriper. Jag tror att det i grunden bara finns en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

-Pettersson ser inte att någon nämner att minst 90 procent av gärningsmännen har utländsk bakgrund och att det urartade riktigt när Stefan Löfven (S) blev statsminister.

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare. 2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2021: 23 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på c:a 100, det nämner inte S-ministrarna.
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Wallgers vecka i Stefan Löfvens Sverige

 1. Nä men regeringen kan väljas bort, åtminstone än så länge, för ytterliga
  4 år med katastrofregeringen Löfven kommer nog att ändra på mycket!

  18
 2. Funderar ofta på hur Löfven har det inne i hjärnkontoret. Om han verkligen är övertygad om sin regerings förträfflighet, eller han i själva verket har klart för sig, att han är den absolut mest inkompetenta statsministern genom tiderna. Hoppas han har det klart för sig, och mår riktigt dåligt. Denne misslyckade individ, är villig att sälja sin själ till djävulen, för att sitta kvar. Vilket han för övrigt gjort.

  24
 3. Om någon hade totalt misslyckats som Stefan Löfven i något annat sammanhang så hade personen fått gå på dagen.
  I andra normala länder så hade huvuden rullat i en regering som ständigt presterar sämre och sämre hela tiden.
  Kan man kalla regeringen för bommersvikklanen där alla skyddar varandra hur misslyckade de än är.

  29

Kommentera