5 thoughts on “Väderprofetior kommenteras

 1. Fast även om det är kallare så beror det på den *globala uppvärmningen’. Det är ju ett Orwells synsätt om något. Jämförbart med ‘krig är fred’ och liknande.

 2. Är det inte märkligt hur klimatprofeterna ständigt påpekar att det allra minsta förändringar som sker är en väg mot katasrofen.
  I stället förhåller det nog så att dessa “temperaturrekord” inte alls är nåt rekord utan har tidigare överträffats massor av gånger. Vår tids mätningar går ju knapp ett hundratals år tillbaka, så vi vet egentligen inte ett skit, bara gissar och antyder för att agendan skall synliggöras för egoistiska och politiska behov.
  Det kan säkert hända att ett nytt rekord slås i våra tider, både två och tre gånger, men kortsiktigt betyder det inte att förändringarna accelerar då vi inte kan mäta ut det på en långsiktig prognos över tusen år in i framtiden.
  Lika lite, som vi vet hur det såg ut för tusentals år sedan, så vet vi inte hur det kommer att se ut om 10/100/1000 tals år in i framtiden. Då gällande enstaka temperaturrekord.

  De som följer denna agenda är lögnare eller medvetet dumma.

 3. 2005 sa de att haven kommer stiga och dränka kusstäderna samtidigt som Arktis kommer att vara isfritt inom 10 år.

  Väntar fortfarande på att det ska inträffa.

 4. Meteorologjönsar skicka dem på skroten. De säger bara vad som passar narrativet. Så infernaliskt ILLA är det….. De skall nu också “se bra ut”. Annat var det på Pohlmans tid… då var det vädret som gällde.

 5. När prognosen och verkligheten inte stämmer överens, är det prognosen som gäller!

  28
  1

Kommentera