Det är INTE läge att pissa på svenskar

INVANDRING. Nima Dervish, född 1975 i Iran, är journalist, författare och debattör.

På Facebook skriver Nima Dervish detta:

Ett öppet råd till invandrade debattörer.

Oavsett hur vettig människa du är, oavsett vilket viktigt arbete du utför…Skippa tugget om vita svenskar och deras ”privilegier”. Även om du skulle ha rätt i sak, skippa det. För det är inte läge nu. Skippa allt gnäll om svenskar i lika många år som du hittills haft grönt ljus att uttrycka precis allt du haft på hjärtat om dem.

Svenskars alkoholkultur, hur sociala de är… ALLT negativt och kritiskt om hur du uppfattar dem… Skippa det i minst tio år. För deras land är förstört och de är fly förbannade. Hur jag vet det? För JAG är fly förbannad. Min farfarsfar var INTE med och byggde upp landet, ändå är jag sekundärkränkt av förminskningarna och förolämpningarna.

Jag är inte blond och blåögd, men känner ändå ”yfff, åk hem då om du inte är nöjd”. ……………Det är deras land. Klart som sjutton att de har det bättre i en del avseenden. Jag vill också ha vackert hus, men min farfar byggde inte det huset så att jag skulle ärva det av mina päron. Tought shit, kanske kan mina ungar ärva ett fint hus en dag. Hade jag bott kvar i Iran hade jag ärvt en vacker villa vid Kaspiska havet, men nu är det som det är.

Nu slapp jag åtminstone torteras i Evinfängelset i egenskap av ”avfälling” och ”Guds fiende”. Vi invandrade är själva privilegierade jämfört mot dem som inte kunnat ta sig till väst.

Dagen då vi inte längre känner att vi är privilegierade är det faktiskt ingen som tvingar oss att stanna kvar. ……………Jag är faktiskt lika förvånad som lättad över att vi inte har drabbats av fler lasermän i Sverige. Hade sakerna som hänt i Sverige begåtts i våra hemländer av någon minoritet hade gatorna färgats av blod. Det är INTE läge att pissa på svenskar.

Många svenskar är förbannade. De har knutit näven i fickan länge nu. Softa invandrare är det sista hindret på deras väg mot The Dark Side.

De vet var de har Rashid Musa, Fatima Doubakil, Kitimbwa Sabuni och Ebtisam Aldebe och hijabisterna och herrarna i klänning vid lokala salafistmoskén. Men de tittar på en stilig Nadim Ghazale och en vacker, hijablös Elaf Ali (med flera) och tänker: ”DE har integrerats och assimilerats väl. DE gillar oss”. Men sen börjar de softa invandrarna säga saker om ’vithet’ hit och ’privilegier’ dit och då vacklar många svenskar i sin tillit och tilltro.

En tanke börjar smyga sig in: Tänk om även de softa föraktar oss? Tänk om även de softa inte är på vår sida? Och sånt har vi inte råd med. Vi har inte råd med goda gärningar från goda förebilder om de senare ska underminera sitt goda arbete. Då vore frånvaron av goda förebilder att föredra, ty all denna energi som lagts på Ghazale senaste veckan borde ha lagts på islamister och brottslingar och kulturrelativister och…

Ovanstående gäller förstås inte bara Ghazale. Med ovannämnda sagt: Ghazale har bett om ursäkt för sina gamla tweets. De flestas intryck av hans sommarprat har baserats på Elaf Alis tweet om pratet, inte på själva pratet. Jag försöker generellt hålla mig från drev och hålla mig till principen att ingen är felfri och alla kan begå misstag. Så länge misstagen inte är kroniska kan negativ kritik begränsas till gärningen, inte hela personens karaktär. Må det komma något gott ur detta. Jag hoppas att högern kan locka till sig debattörerna som vänstern vill krama ihjäl.

Nima Dervish

-Pettersson säger att idag på tioårsdagen av terrordåden i Oslo och på Utöya borde fler tänka på vad som kan hända…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Det är INTE läge att pissa på svenskar

 1. Jag skulle vilja fråga så här, i vilket land I världen är inte landets invånare värda mer än utlänningar? Det är så självklart att det inte behöver nämnas. Undantaget är om du har pengar och gärna mycket.

 2. Sluta pissa på svenskar. Men vad säger han egentligen. Han säger att människans lika värde är ett politisk floskel som handlar om att ta makten. Rent ut säger han att människans lika värde inte har gällt svenskar. Jag kan inte tolka det på något annat sätt.

  15
 3. Han har pudlat om språkbruket. Att han skrev det för flera år sedan. Han har inte pudlat om åsikerna.
  Svensken kunde vara stolt förr. Nu skriver Bitte assarmo idag om en artikel av alakoski i AB. Där sablar a. Ner hela svenskarnas bygge av en industrination. Indirekt skjuter ju sossarna sig själva i foten de skrev historien att lo och s byggde Sverige. Nu skriver husorganet att de slog sina barn levde i lopphål tills invandrarna kom.
  Hur mycket tål svensken?
  Då Ingvar Kamprad dog gick spaltmeter åt att kalla honom rasist. Jag skämdes då jag såg nekrologen i spanska tidningar. Hoptotad smörja.
  Zingali skrev för fyra år sedan om kokosnötter och cancersvulster.
  Kamprad följde en släkting på ett möte med ungsvenskarna före WW2.
  Jag mår illa.

  20
  1
 4. Om man från barnsben får itutat att man på grund att man är anhängare av vissa religioner eller ideologier är ”utvalda” och att andra är ”smuts” så kommer det inte att gå bra för en speciellt inte om man själv är ”substandard”. Svensken är både tålmodig och förd bakom ljuset av politiker och journalister men när man väl en dag både ser ljuset och det händer något i ens närhet, ja då vågar jag inte tänka på vad som kan hända. När pendeln väl har vänt och kommit till sitt andra extremvärde så är det definitivt inte roligare där. Dock slipper vi höra sinnesslöa statsråd yra om hårdare tag då det redan är regeringspolitik.

  Det är mer än hög tid för ett moratorium enligt UTL kap. 5 § 25 (luciabeslut) och en folkomröstning om medborgarskap och asyl- och migrationspolitik. De som inte återvänder frivilligt sätts i beredskapsarbeten till dess att de förstår vinken.

  22
 5. Nadim är bara ett klart bevis på att araber och muslimer inte kan integreras ens i världens mest inkluderande land.

  31
  2
  • Vi tackar rasistsnuten Nadim, för de välformulerade klarläggande han gjort. Han har lyckats rota runt i skiten och öppnat ögonen på åtskilliga politiskt naiva svenskar. Nadim blir aldrig svensk, inte heller hans ev. yngel.
   En gris blir inte en häst, när den går in i ett stall.

   10
   1
 6. Den grupp mena-invandrare, som ständigt förhäver sig och sprider sitt segregationsgift i samhället, understödd av Löfvens patrask, borde skaffa sig bättre information om hur snacket går, i slutna sällskap. Sverige kan idag liknas vid en tryckkokare, med fortfarande fungerande säkerhetsventil. Förr eller senare slutar den fungera och resultatet blir katastrofalt. Det är för sent, att börja smöra nu, skadan är redan skedd. Räddningen är att hålla käft och lämna landet. Mena-invandrarna har noll koll på vad som kan hända när måttet är rågat. I hemländerna är det en fet smäll som gäller, kommer den snabbt, begriper man. När andra kinden vänds till, är det en absolut seger.

  41
 7. Helt rätt, men detta ska sägas av statsministern eller kungen för att få mer tyngd i det.

  24
  • Här ser man hur långt förfallet har gått! Svensken har inte modet kvar att tala om att hen inte längre vill bli pissad på själv, utan det måste någon annan göra för hen!

   18
 8. ja man kan säga att svenskar är ett tåligt folk..men det har gått väl långt när man börjar sjuta på den inhemska befolkningens och samtidigt säljer droger till deras barn. då är ju gränsen passerad.
  och det är särskilt anmärkningsvärt att den religonen man kör med så skall man jävlas med den så kallade otrogen.

  32
  1
 9. Tack och lov för att det finns fler bra invandrare än dåliga.
  Igår reste jag sjukresa och föraren var iraqier, vi pratade arbete kontra bidrag. Han sa ”jag känner en invandrare som inte vill jobba han har åtta barn, kan du tänka åtta barn och inte kunna försörja dem, inte att undra på vi måste betala mycket skatt.”
  Det finns fler än journalister och författare som förstår att vi har släppt in för många bidragsturister.

  52
  3

Kommentera