Är Nadim körd nu?

Det dyker nu upp nya och väldigt prekära uppgifter om den sommarpratande polisen Nadim Ghazale. Är han körd som polis nu?

En polis värd namnet ska ingjuta respekt och förtroende hos allmänheten. Inte delar av denna allmänhet, utan hos samtliga. Uttrycker man sig så här i ett av radions mest uppskattade program, har man förlorat mycket av den respekt och det förtroende riktiga poliser förtjänar.

Det är inte heller rätt att rasismen inom polisen existerar. Samma sak gäller hos oss som överallt i samhället: Är du vit, svensk, straight och man – då är du redan inkvoterad. Grattis, du fick den enklaste vägen

Att på ett sådant sätt nedvärdera miljoner svenska män som idag och igår kämpat stenhårt för att hjälpa detta land att ta sig från fattigdom till välstånd, är som att be om problem.

Ilskan mot Nadim Ghazale går inte att misstolka. De ord som används i kompisgängen och på arbetsplatserna är inte påklistrad, den är äkta. Tror ni mig inte, lär ni bli överraskade i framtiden.

I P1:s Sommarpratarna presenteras Ghazale som polis…

…vilket gör att han representerar en yrkeskår som alla, inklusive vita, straighta män, förväntar sig ska bemöta människor med respekt.

Hur trovärdig är då denna respekt när Ghazale uttrycker sig som ovan, när han använder antisemitiska uttryck, när han helt öppet och ogenerat hatar ett av riksdagens åtta partier? Givetvis inte alls!

Nu kommer nya uppgifter som visar att internet inte glömmer. Förutom att polisen Nadim Ghazale nedvärderar vita svenska män, är antisemit och hatar ett parti som valts in i riksdagen genom ett demokratiskt genomfört val, så visar det sig att Ghazale är rasist.

Så här uttryckte han sig 2014 om två av Sverigedemokraternas representanter med utomeuropeisk bakgrund.

Om detta inte är ren rasism, vill jag aldrig mer höra ordet från vänsterns munnar.

Att Ghazale får stöd av ministrar i svensk historias mest misslyckade regering är i sig pinsamt, men kan verkligen Nadim Ghazale jobba kvar inom polisen efter alla prekära avslöjanden?

Givetvis kan han det. Han har rätt bakgrund, rätt etnicitet, hatar rätt parti, använder just de rätta orden i sitt sommarprat och kommer därmed att hyllas vidare.

Visst kan man ångra sina ord Nadim, men då måste detta gälla alla och inte bara personer med “rätt inställning”. Härmed borde därför alla Sverigedemokrater som jagats, hängts ut och förlorat uppdrag p.g.a. uttryck långt mildare än Ghazales, tas till nåder och deras engagemang i partiet ta ny fart.

Nima Dervish, själv av utländsk härkomst, skriver väldigt bra på Facebook.

Skippa tugget om vita svenskar och deras ”privilegier”…//…För deras land är förstört och de är fly förbannade…//…Hade sakerna som hänt i Sverige begåtts i våra hemländer av någon minoritet hade gatorna färgats av blod.

Det är INTE läge att pissa på svenskar

Här kan du ta del av Nadim Ghazales medverkan i textform.

21 thoughts on “Är Nadim körd nu?

 1. Att kritisera Svenskar är okej, men att kritisera den växande kriminaliteten
  bland invandrare, då tar det hus i helvete, då rycker Stasis PK soldater ut,
  och dom finns på alla nivåer och bland alla könen!

 2. Konstigt, folk tar sig förbi ett handfull länder.
  Målet är det hemska , rasistiska , eländigt
  klimat o höga skatter Sverige. Väl där åker de
  på semester t gamla hemlandet. Arma land.

  14
 3. Peter Springare skriver en mycket bra och värdig krönika i Bulletin:

  “Det är skillnad på poliser med rätt åsikter och poliser med fel”.

  Efter ett sommarprat och ett antal nyupptäckta tweets har samhällsdebattören och polisen Nadim Ghazale hamnat i blåsväder. Men etablissemanget tycks i stort sluta upp bakom Ghazale. Peter Springare jämför med reaktionerna när det blåste upp till storm kring honom själv.

  “Den 3 februari 2017 postade jag, en in kvoterad, privilegierad, vit och heterosexuell polis, med över 40 år i aktiv polistjänst, ett inlägg på Facebook. Jag uttryckte min uppgivenhet över att vi i Sverige är så rädda för att prata klartext om den invandrade och krigsinspirerade kriminaliteten och om invandrade kriminellas bidrag till ökningen av den grova våldskriminaliteten. Utöver det beskrev jag också helt krasst hur en vanlig utredningsvecka såg ut på Grova Brottsroteln i Örebro, där jag var förundersökningsledare.

  Jag skrev också om min syn på polariseringen i den allmänna debatten om just invandringspolitiken och den bristfälliga integrationspolitiken. Jag ville bland annat att politiken skulle ta kontrollen över hela den diskussionsarenan, och därigenom tillintetgöra de agendasättande och extrema vänsterjournalisterna, och hindra dem från att kunna polarisera och kväva den debatten i samhället.

  Ingen rasism fanns i mina texter. Inget hat mot invandrargrupper eller politiska partier eller dess sympatisörer. Det var bara det att jag lyfte upp en elefant som stått i rummet en längre tid och som inte alls fick plats i det grävda konsensusdiket.

  Det tog hus i helvete. Kommunalpolitiker och riksdagspolitiker förfasades och tog avstånd från mina uppfattningar. Morgan Johansson, Jan Björklund och Annie Lööf upprördes över vad jag skrivit. Jag skulle be om ursäkt och de ifrågasatte hur jag som polis kunde skriva något sådant. Stefan Löfven själv uttalade att det jag skrev om invandrad kriminalitets påverkan på grov våldskriminalitet absolut inte stämde med hans uppfattning.

  Ann Ramberg rasade. SVT och de flesta ledarsidorna i gammelmedia rasade. Som polis skulle jag hålla käften och bara vara polis. Inte uttrycka några tankar offentligt, för det undergrävde hela poliskåren, enligt dåvarande L-ledaren Jan Björklund.

  Den högsta polisledningen gick i spinn. Värdegrundsmuren rasade. Jämställdhets- och mångfaldskulissen klappade ihop. Jag anmäldes de nästkommande två åren vid fem, sex tillfällen till internutredningen för olika påhittade brott. Man förföljde mig konstant för att få mig avskedad. Exempelvis kallade polisledningen upp min närmsta chef vid minst tre tillfällen och mer eller mindre försökte tvinga ur honom något negativt om mig. Man frågade om det inte fanns någon ur allmänheten eller någon annan som hade någon kritik mot mig. Det fanns inget negativt.

  Man misslyckades också med sina angivare som man hade lite här och var i polishuset. Där fick man bara irrelevant och påhittat skvaller. Då kallade man in säkerhetsavdelningen från Stockholm. En enhet som låg direkt under rikspolischefen. Man genomförde ett ingående säkerhetsförhör med mig om min ekonomi, sociala status, eventuell kontakt med spioner och infiltratörer etcetera, allt för att försöka få mig icke säkerhetsklassad, vilket är lika med sparken. Inte heller det lyckades.

  I december 2019 köptes jag ut för mycket dyra skattepengar, efter att Polismyndigheten blev tvingad upp i Arbetsdomstolen, vilket de för allt smör i Småland uppenbarligen inte ville.

  Den rasistutsatte, icke-kvoterade och nu så aktuella polisen Nadim Ghazale har även han skrivit om sina tankar på nätet, efter några år som aktiv polis. Han förespråkar mångfald, alla likas värde, är emot rasism och för pluralism och humanism.

  Jag tänkte vi skulle titta lite på och jämföra hur han uttryckt sig om andra människor, åsikter och om rätten till en egen uppfattning. Och hur reaktionerna bland ledande politiker och polismyndigheten varit till följd av detta. Nedan en titt på några av Ghazales synpunkter.

  Twitter 16 jan 2017: ”Att rösta på SD i missnöje mot de andra partierna är som att äta bajs för att man inte gillar maten”. 6 sept 2017: ”Var ansöker jag om jobbet till rikspolischef? Det vita gubbväldet på toppen av hierarkin hade behövt både lite ”färg” och föryngring”. 9 nov 2015: ”SD kan suga närmsta inavlade hästpenis, men faktum kvarstår att styrande politiker sedan länge misslyckats fatalt med integrationspolitiken”.

  1 juli 2014: ”Kan vi inte ge SD och rassepacket ett landskap, typ Skåne, så de kan stänga in sig och låta oss andra normala leva i fred”. 16 aug 2017: ”Fuck er ”alt-right” Fuck er ”counter-jihad” Fuck er SD & andra rasistsvin Ni är förklädda nazister allihop Ni är problemet Ni är hotet”. 17 juli 2014: ” Fuck cancer, även mänsklig cancer såsom ISIS, Hamas, Israel och Putin”.

  Väldigt mycket hat, antisemitism och spår av rasism tycker jag, när jag läser dessa inlägg. När Nadim nu får ta emot berättigad kritik för detta är företrädare från Polismyndigheten tysta. En handfull av konsensusgrävarna och deras svans tycker naturligtvis att Nadim inte gjort något fel.

  Justitieminister Morgan Johansson rycker ut till Nadims försvar. Han skriver på Twitter: ”Det är så här hatarna gör när de försöker komma åt starka företrädare vars åsikter de inte gillar. Vi är många som gillar det du gör.”

  Jag måste säga att jag är fascinerad av Morgan Johansson och hans klockrena timing och analys. Och hans sätt att dela ut kritikimmunitet åt dem som passar in i den perfekta socialistiska ”Sverigebilden”.

  I stället hoppar nu konsensusgrävarna på mig eftersom narrativet om att jag fortfarande är ärkerasisten och ärkenazisten i polis-Sverige, måste befästas. Men jag tar det. Inga problem.

  Jag tycker ändå att Nadim har skitit i det blå skåpet och får lov att tugga i sig det nu.”

  Peter Springare

  https://bulletin.nu/springare-det-ar-skillnad-pa-poliser-med-ratt-asikter-och-poliser-med-fel

  20
 4. Nima Dervish text på Facebook är riktigt, riktigt bra. Alla borde veta att allt har en gräns.

  21
  1
 5. Att en figur som Nadim får hållas säger mer om våra styrande och media än om honom.
  De är helt renons på sunt förnuft, vilket dagens Sverige är ett tydligt talande exempel på.

  31
 6. Tack till rasistsnuten, för den massiva insats han gör, inför nästa val. Äntligen vaknar människor i det sovande landet. Finns möjlighet till regeringsskifte om ett år. Då är sosseslöddert borta för lång tid. Tack Nadim!

  46
  • Det är oroande att man avser att sänka kraven för att bli polis, vad blir nästa steg? Ej läs och skrivkunnniga, talar ett främmande språk, slöja eller turban i stället för uniformsmössa?

   19
 7. Jag vill så gärna behålla min respekt och beundran för våra
  ”skyddsänglar”, poliserna.

  Skulle vilja veta om han är muslim.
  Enligt koranen ska ju muslim misshandla och/eller döda ”infidels”
  varhelst det finns möjlighet till det.

  Kan vi ha muslimer som poliser?

  39
 8. Skitstöveln har ju fått beröm av Morgan Johansson, och det visar ju på
  dennes “storhet”, det finns många som M.J i regeringen, frågan är hur
  många Ghazale finns det i poliskåren ?

  61
  1
 9. Näää han blir garanterat kvar. Invandrare rätta åsikten för politiker o media. Sen kan han dra röster till sossarna. Han kommer att slutta som polis chef.

  35
 10. Absolut inte. Eftersom han är av utländsk härkomst kan han säga precis vad som helst. En svenskfödd däremot kan inte säga nånting.
  Sverige är ett sjukt land och ansvaret ligger hos de vänstervridna utan undantag

  75
 11. Piss och PK media gör ju vad de kan för att totalcensurera vad han skrivit. Inte ett ord om hans vidrigheter i svensk Pravdapress. Skillnad med Rektor Hamid men han glömde ju att spy galla över SD. Hans misstag.

  66
 12. Nejdå, Mogge och polismyndigheten välkomnar den här typen av människa. Hur skall amn annars kunna ge sig på vanliga svenskar som betalat skatt hela sitt liv men som i frustration skrivit ett “felaktigt inlägg” på sin FB?

  59
 13. Han sitter snart i morgonsoffan och får spy ut sitt hat mot svenskar och bli gulligullad.

  75
  1
 14. Han kommer säkert att jobba kvar så hyllad han är av pk-sekten. Efter Dan Eliasson katastrofala tid som RPC så kom Anders Thornberg som jag hade stor respekt för då han var en riktig polis men han har under sin tid utvecklats till en äkta floskelmaskin och där försvann mitt förtroende. Jag har också lite kontakt med poliser ute på gatan och de är förbannade både Ghazale och högsta polisledningen som inte förstår läget ute i samhället och inte vågar ta obekväma beslut.

  96

Kommentera