Tre tiggande barn omhändertogs efter polisinsats

BROTTSLIGHET. Tre flickor i Sverige har omhändertagits av socialtjänsten i samband med en internationell polisinsats mot människohandel, rapporterar Sveriges Radio. Flickorna var 12, 14 och 16 år gamla och de två äldsta var gravida. Ingen är dock gripen i Sverige!

18 länder ingick i insatsen som syftar till att skydda barn från att exploateras i kriminella syften. Det viktigaste är att allmänheten agerar och hör av sig till socialtjänst eller polis om de ser barn som tigger, säger Per Englund på Polisens nationella operativa avdelning.

-Pettersson säger att tiggarligorna som drar fram handlar om så mycket mer än tiggeri. Det är också omfattande prostitution och stölder samt ockupation och förstörelse av offentlig och privat mark.

2014 drog Sverigedemokraterna igång en kampanj ”stoppa det organiserade tiggeriet”. Samtliga andra partier, journalister och aktivister kallade kampanjen för ”vidrig” och ”rasistisk” och påstod att det endast var fattiga, men hederliga människor som tiggde. SD hade som så ofta rätt men ingen ber om ursäkt eller erkänner sina felaktiga uttalanden.

Regeringen borde förbjuda tiggeriet över hela landet och privatpersoner sluta lägga pengar i muggen. Problemet måste lösas i ”tiggarnas” hemländer.

Hemma hos zigenarna byggs det palats för bidragspengar och brottslighet, men här…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Tre tiggande barn omhändertogs efter polisinsats

 1. Svenska Kyrkan och välgörenhetsorganisationer hjälper de här grupperingarna att etablera sin kriminella livsstil och är därmed medskyldiga till att barn utnyttjas på detta sätt. Tror inte Jesus hade varit med på att det är rätt att göra så.

  11
 2. Det är också det enda vapen som PK dårarna har och har haft mot SD,
  att få sanningen serverad rätt upp i plytet är det värsta som kan hända
  PK dårarna, därför deras kanonad med skitsnack om SD genom åren,,
  Sorgligt men sant!

  27
  • Så du läste inte hela vägen till slutet? Det smygs inte.
   F.ö. finns det även icke zigenare från samma länder som kommer hit och tigger så det är nog bättre att fokusera på vad de gör i första hand.

   11
 3. Råttan i pizzan sa etablerade politiker , och lät barnhandeln pågå ytterligare några år.
  Skit i barnen se till att SD misskrediteras.
  Men nu är räkningen för alla lögner postad .
  Når adressaten i sept -22.

  25
 4. Sveriges regering och myndigheter är lika vidriga som de som håller på med människohandel i och med de låter detta fortgå.

  Från artikeln i AB.

  ”De omhändertagna barnen kommer från fattiga miljöer och är 16, 14 respektive 12 år gamla. De två äldsta var gravida när de omhändertogs,”

  24

Kommentera