Stäng

Småbarn skottskadade i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. De två som skottskadades i Visättra söder om Stockholm under lördagen är barn i förskoleåldern och lågstadieåldern uppger polisen.

Nio personer är anhållna misstänkta för grovt vållande till kroppsskada och vapenbrott. En utredning pågår på platsen för att säkra bevis.

Barnen, som fördes till sjukhus med ambulans under kvällen i går, ska inte ha livshotande skador, enligt polisen.

Polisen vill inte uppge de misstänktas ålder. De utreder om de misstänkta har kopplingar till kriminella nätverk, vilket de har och när de häktas på onsdag får vi namnen och kommer då att kunna konstatera att utan massinvandring hade det varit betydligt tryggare i landet.

-Pettersson tycker justitieminister Morgan Johansson (S) ska kontakta barnens föräldrar och hälsa att risken att drabbas av den grova, importerade brottsligheten är väldigt liten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Småbarn skottskadade i Stockholm

 1. Syriska bekanta bor och driver laglig verksamhet i visättra. Idag uttryckte de stor oro utifrån fakta. I Stockholm har 10-15skjutningar ägt rum senaste månaden.samtidigt i Damaskus 0. I Sverige döms rappare som hyllas av etablissemanget för kidnappning. Samtidigt i Damaskus 0. ISIS har tryckts tillbaka. De som har verkliga flyktingskäl från aleppo tex fruktar nu för sin tillvaro i Sverige. Upp och nedvända världen. Sveket är enormt inte bara mot svenskarna utan mot de som kommit hit och lovats en fristad. De som försöker bygga upp en ny framtid med hårt arbete buntas ihop med de de flytt ifrån.
  Jag mår illa när jag ser dessa lismande politiker som förorsakar detta lidande. Och politikerna inom medierna som med skattepengar hyllar desamma och skyddar dem från all kritik.
  Då bödeln blir ett offer.

 2. Noteras att Visättra, där dådet ägde rum, ligger granne med Flemingsbergs polisstation, Södertörns tingsrätt och Kriminalvårdens häkte – alla i samma stora byggnadskomplex. I närheten finns också Södertörns Högskola, med bl.a. polisutbildning.

 3. Kan det finnas någon frisk människa som fortfarande försvarar invandringen
  när sånt här inträffar ??
  Sverige har aldrig varit farligare någonsin, barn blir skjutna på lekplats.
  Den som säger att detta var olyckliga omständigheter bör omedelbart spärras
  in och sinnesundersökas.
  Här har vi Sverige idag efter många års bedrövlig hantering av invandringen.
  Och tro inte att det är slut nu, det kommer bara bli värre.
  Nu är det bara handlingskraft som kan vända utvecklingen, men den saknas
  helt nu i Sverige.
  Nuvarande regering jobbar helt åt andra hållet, med permanenta uppehållstillstånd
  och dylika vansinnigheter som förvärrar invandrarkriget.
  Ska vi låta kriminella människor från främmande länder, kulturer och muslimska
  galningar att kriga fritt i vårt fosterland ?? nej nej nej !!!

  31
 4. Hoppsan!
  De skulle kanske stoppat inflödet av vilda infödingar för 20 år sedan?
  Då hade vi nog haft Vårt Fosterland, Sverige kvar.
  – kanske inte heller skrivit kontrakt med muslimerna?

  Vi behöver duktiga, välutbildade och arbetssamma invandrare.
  Vi har massor med exempel på att de finns.
  De är numera inte ”invandrare”, de är ”utlandsfödda svenskar”!
  – och rånar inte, dödar inte och bildar inte kriminella gäng.
  – de är våra vänner, våra arbetskamrater och vårt stöd för landet.

  16
 5. ”Pettersson tycker justitieminister Morgan Johansson (S) ska kontakta barnens föräldrar och hälsa att chansen att drabbas av den grova, importerade brottsligheten är väldigt liten.” Knappast chansen Måste vara RISKEN Tänk det ska vara så svårt skilja på CHANS-RISK SENAST-SIST
  MINDRE-FÅ Bara som exempel

  13
 6. ja då illa var det väl inte att invaderande jihadister tar poäng i sandlådan är väl naturligt.. polisen var ju faktiskt först flera tömde ju sina tjänstevapen i den mogolida pojken Erik när han lekte i en sandlåda l vasastaden
  och det är natuligtvist besvärligt när polisen tar över dom arbetsuppgifter som sosialtjänsten har med hbv e hem före detta änglamakrsker.

  7
  1
 7. Enligt pk-sekten och den korrupta regeringen så är ytterligare en gräns passerad, undrar vad som måste hända innan alla gränser förklaras som passerade? Är det när en hel skolklass hamnar i skjutlinjen eller när 10 poliser skjuts ihjäl i en attack, eller en enda Pk-sekts politiker skadas, eller hemska tanke när en journalist från DN ,SR eller AB blir skjuten på öppen gata?. Det sista vågar jag knappt tänka på att det skulle hända för då skulle landet verkligen befinna sig på avgrundens brant. Mitt förslag är att sammankalla riksdagen och skapa en majoritetsregering av alla partier där dock extremistpartier som V, C och MP utesluts från allt inflytande. Denna nya regering lägger sedan fram nya skarpa lagar som gäller omgående, enligt regeringsformen i grundlagen kan i stort sett alla lagar skapas och gälla omgående så länge som riksdagen röstar ja. Det fordras ej utredningar och remissser.

  18
 8. ”Att våldet sker i en miljö där oskyldiga barn vistas visar på en total likgiltighet och hänsynslöshet”, skriver Mikael Damberg …”

  Ja du Damberg (äv Morgan), det är väl bara att med lag i ryggen, hantera de skjutande dräggen med samma ”likgiltighet och hänsynslöshet”.

  34

Kommentera

%d bloggare gillar detta: