Konsekvenserna av viktiga beslut

INRIKES. Jan Eliasson är sedan unga år socialdemokrat och har varit utrikesminister, Olof Palmes rådgivare, uppdrag åt Mona Sahlin, Röda Korset, ambassadör, toppnamn i FN med mera.

Jan Eliassons hem

-Pettersson undrar Jan Eliasson (S) funderat på en konsekvensanalys av massinvandringen som Jan förespråkat?

Men det är klart, hittills har massinvandringen inte drabbat Jan och hans hustru Kerstin när de lyssnar på Bash i mångmiljonersvillan på 200 kvadrat…

Jan Eliasson tillhör det gäng med bedragare som tycker andra ska jobba häcken av sig för att försörja afghaner och andra främmande medan de själva glider genom livet på en räkmacka…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Konsekvenserna av viktiga beslut

 1. Helt uppenbart att hunden är den mest intelligenta varelsen av dessa tre, det hade säkert varit bättre för FN och världssamfundet om hunden fått uppdraget som generalsekreterare. I alla fall betydligt mer nytta för pengarna än gåsleversossen någonsin gjort.

 2. Som jag sagt innan, jag hoppas att hunden skiter på Jan Eliassons fina
  matta, om inte för annat än att det hade symboliserat när en hycklare
  från Djursholm eller Östermalm leker godhetsapostel
  Med andras pengar!

 3. ja det är ju uppenbart så att facket och LO måste malas ned så dom det eller vad det nu är inte har möjligheten att ta politiska beslut..
  det är i dig självklart att om man vill ha stopp på det pågående krig som härjar i Sverige så krävs det ganska tuffa tag . ch det kan inte levereras av käringarna i sossialistiska välfärden ..

  12
 4. En dag ska den unkna, skämda sosseluften vädras bort från landet. Kompetens och bondförnuft ska återinföras. Sossepolitruker ska avlägsnas från alla viktiga jobb, som kräver hjärna. Är övertygad om att det blir svårt att hitta väljare, som någonsin röstat på sossepartiet, precis som med nassarna i Tyskland, efter kriget.

  20
 5. Typisk sossepolitiker som pratar med sin hund över oss vanliga svenskars huvuden, helt oförstående om hur Sverige fungerar.
  Dom är nu många Sossarna som blivit stenrika på skattepengar som vi slitit hårt för att betala in.

  35

Kommentera