Stäng

Två yngre barn skottskadade i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. Två personer, enligt media yngre barn, är förda till sjukhus med ambulans efter misstänkt skottlossning i Flemingsberg, Huddinge kommun, söder om Stockholm. Polisen misstänker mordförsök.

Två personer har förts till sjukhus med ambulans, skriver polisen på sin hemsida.

Polisen har inlett en förundersökning rubricerad försök till mord.

– Vi har fått uppgifter om en eller flera skadade personer. Vi hjälper ambulansen med att få tag på målsägande, sa Mats Eriksson presstalesperson vid Stockholmspolisen tidigare under kvällen.

Polisen är nu på plats med stora resurser för att prata med vittnen.

– Vi håller förhör med vittnen och jobbar på den information vi fått, på eventuella fordon och personer, säger Mats Eriksson.

Det finns i nuläge ingen misstänkt gärningsperson eller personer. Polisen fick in larmet vid 20.15-tiden på lördagskvällen.

Om Flemingsberg på bloggen…

-Pettersson säger att mångkulturen levererar även på lördagskvällar…Den 2 juli sköts årets nr 21 till döds I Flemingsberg.

UPPDATERAT: De två personer som har förts till sjukhus efter skottlossningen i Flemingsberg har inte livshotande skador, skriver polisen i en uppdatering på sin hemsida. Enligt uppgifter till Expressen handlar det om två yngre personer och Aftonbladets källor säger att det rör sig om två barn.

Enligt Aftonbladet är fyra personer gripna, varav två ska ha kopplingar till kriminella nätverk. De gripna är misstänkta för mordförsök.

Sveriges Radio nyheter i P1 klockan 08:00 nämner i följande ordning. Katastrofen i Tyskland, att ombyggda gas pistoler används vid mord i Sverige och gör reklam för eget program, OS i Tokyo, USA utreder sjukdom ”Havannasyndromet” och väder. Inte ett ord om en skottlossning med två skadade i Stockholm.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Två yngre barn skottskadade i Stockholm

 1. I det nya islam landet Sverige börjar man skuta småbarn Stefan vad sätter du gränsen. NU ÄR DET DAGS ATT LÄMNA IN AVSKEDSANSÖKAN DVS ( SPARKEN)

  14
 2. I Flemingsberg finns myndigheten ”Delegationen mot segregation”, inrymd i samma byggnad som Södertörns Högskola. I år delar man ut 85 miljoner kronor i bidrag, för att motverka segregationen i landet.

  27
  1. age:
   Enligt de styrande packet i Riksdagen behövs dessa importerade Vildar,för att landet skall bestå !
   Vi behöver dess ”arbets-krafter”,trots att över en halv miljon av dem går arbetslösa. (läs önskar inget arbete)
   En tanke föll mig in….
   Tråkigt inte Wachtmeister i Ny Demokrati,fick uppleva hur hans dröm om ”svång i Galoscherna”,äntligen har uppfyllts !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: