Nio misstänks efter att barn skottskadades

VÅLDSVÅGEN. Personer med gängkopplingar misstänks ha skjutit två lekande barn i södra Stockholm. Med påsar över händerna grips de misstänkta männen. – Personerna är anhållna skäligen misstänkta för grovt vållande till kroppsskada och grovt vapenbrott, säger Joakim Gustavsson vid Åklagarmyndigheten enligt Aftonbladet.

Vid 20-tiden på lördagen skottskadades ett femårigt barn och ett sexårigt barn i en skjutning i Visättra i Flemingsberg. Barnen var ute och lekte när de träffades av skott i benen. Enligt polisen ska barnen inte ha varit måltavlor. Barnen vårdas på sjukhus för skador som inte ska vara livshotande.

På söndagsmorgonen meddelar Åklagarmyndigheten att nio personer har anhållits efter skjutningen.

-Pettersson tackar Aftonbladet för bilden från gripandet och beundrar pixelhuvudets snygga ben…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Nio misstänks efter att barn skottskadades

 1. Tack ”Ruben”! Regeringspartierna har skapat sin ”Röstboskap” med hjälp av bidrag och skrämselpropaganda (akta er för SD) Det enda som tycks hjälpa dessa stackars lidande socioekonomiskt pressade individer är mer bidrag? Vi kommer att uppleva fler oskyldigt skadade i framtiden p.g.a myndigheternas ”saktfärdighet”. Snart skall syndaren vakna och sätta in militären mot buset – eller?

 2. Regeringens förakt mot SD ökar nog varje skjutning. SD kan tyvärr inte heller ta på sig skulden när regeringens gunstlingar är ute och skjuter barn på allmänna platser. Hade mördarlärlingarna vapenlicenser och var de med i en lokal skytteklubb kanske. Vad är det för samhälle regeringen håller på att bygga upp och hur kan regeringspartierna ens ha majoritet av Sveriges väljare?

  26
  • det är bara dumheter man har inte en anning om vem den skyldige är man tar alla som man tror tillhör ett gäng så spöar man dom och håppas på ett erkännande..
   sen om det är riktigt eller ej är en annan fråga..

Kommentera