Stäng

Invandrarupplopp i Trollhättan igen

BROTTSLIGHET. Det har under natten varit oroligt i stadsdelen Kronogården i Trollhättan. Maskerade ungdomar tände eld på bilar, brände däck, smällde av bangers och sköt raketer.

Steget Efter

Det startade strax innan 01 och pågick i ungefär en timme. Två bilar ska ha brunnit och lite däck. Hur många raketer och bangers de har skjutit vet jag inte, men det är ett flertal, säger polisens vakthavande befäl Johan Josarp.

Till en början ska det ha handlat om sju till åtta maskerade ungdomar.

Men sedan har det ju samlats fler. Alla har väl inte varit maskerade, men det har varit en hel del ungdomar, säger Johan Josarp.

Hur många personer det rörde sig om kan han inte uppskatta.

Vi kraftsamlade och var i området under någon timmes tid och sedan lugnade det ner sig.

Inga personer har gripits och ingen ska heller ha skadats. Polisen rubricerar brotten som skadegörelse genom brand.

Om det mångkulturella paradiset Kronogården på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Invandrarupplopp i Trollhättan igen

 1. Kommer de naiva ”goda” någon gång att inse vad de ställt till med?
  Hirvonen och Höj-Larsen vad säger ni nu?

  12
 2. Helt rätt ”Janne”! När man läser följande från Polisen: ”Vi kraftsamlade och var i området under någon timmes tid och sedan lugnade det ner sig. Inga personer har gripits och ingen ska heller ha skadats.- så får man ”gåshud” över hela kroppen. HAR POLISEN BLIVIT EN ”OBSERVATIONSENHET”?

  15
 3. Många ungdomar och polisen kraftsamlade under en timma. Man lyckades inte/ville inte/vågade inte gripa en enda terrorist.

  38
 4. Sossarnas slapphet och islamistkramande har nått ”the tippning point”.
  Nu får vi alla betala med rädsla och otryggheten.
  Stefan L och Morgan J kan pusta ut .
  7 års misskötsel börjar betala sig .
  Alla små steg av misskötsel gör problemen oöverstigliga.

  40
  1. Nu säger sig regeringen ”ha knäckt gängen” i sju år och om deras denna effektivitet håller i sig vågar man snart inte gå ut.
   mvh

 5. Var det inte SVT och regeringen som ansåg att Lamotte överdrev? Bara en stilla undran…. go Lamotte… en av Sveriges mest rakryggade journalister…

  49
 6. Hade jag gått ut och bränt bilar och skapat oreda så hade polisen tagit in mig omgående och jag stått åtalat för dessa brott.
  Polisen äger inte våldsmonopolet utan det gör dessa invandrare, polisen vet om vad som händer om de försöker stoppa upploppen.

  54

Kommentera

%d bloggare gillar detta: