Nummer 23, en gäng-kriminell fälld i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. Polisen har mottagit ett larm om skottlossning på Marklandsgatan, söder om Slottsskogen i Göteborg. Flera polisenheter har skickats till platsen. – Vi har flera enheter på plats och är där för att konstatera om det skett en skottlossning, säger Hans Jörgen Ostler, presstalesperson på polisen region Väst till Göteborgs–Posten.

Steget Efter

En person är skjuten, personen misstänks tillhöra gängmiljön i Göteborg. Platsen för skjutningen är en frisörsalong på Marklandsgatan. Mannen har avlidit.

Polisen bedriver en intensiv jakt på misstänk/misstänkta för dådet. Polisen har stora resurser på plats för att hantera händelsen, både gällande brottsutredningen och jakt på förövare. 

Göteborg har varit plågat av flera skjutningar, ofta mellan rivaliserande gäng. Så sent som för en vecka sedan sköts en polis till döds på Hisingen. Och nyligen dödades en man i Hjällbo efter ett stort bråk i stadsdelen.

Polisen är i övrigt förtegen om händelsen.

-Pettersson säger att det är eftermiddag i det nya landet och i media kommer hann troligen att kallas svensk även om han heter Mohammad eller Abdul och han klipptes på Damas sax för sista gången…

Förra året fälldes 23:an den 7 augusti, så årets gäng ligger en månad före. Har någon inrikesminister Mikael Dambergs nummer så ring gärna och informera om verkligheten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Nummer 23, en gäng-kriminell fälld i Göteborg

 1. Resultatet av S+MP:s politik.

  Vad gäller statsministerfrågan, så var S, och än mer MP, livrädda för extraval. Mht valresultatet skulle S ha rasat i mandat, och MP åkt ur riksdagen.

  Vid nästa val, extra eller ordinarie, är det förmodligen slut med sosseväldet.

  11
 2. En stark ”trygghetsstart”, för vår ”nygamla” Sosse/MP-regering idag.

  Nu vill vi se lite ”twittrande” från Annika Strandhäll, Morgan Johansson, Märtha Stenevi, Alexandra P med flera ”goda” vänstermänniskor. Om vad ordet belastning innebär och betyder, när man sätter in det i sitt rätta sammanhang, utifrån dagens verklighet, i det svenska samhället.

  Hjälpreda till och för svenska politiker på vänsterkanten.

  Synonymer till belastning :
  Tryck, påkänning, last, tyngd, kraft, dragning, påfrestning, ansträngning; besvär, olägenhet; beläggning, handikapp, försvårande omständighet, svårighet, men, hinder.

  17

Kommentera