Mohamad Younes tas i försvar av sin far och bror

BROTTSLIGHET. Mohamad Younes togs i försvar av sin far och bror när han arresterades förra veckan och anklagades för att ha kört på en polis och flytt från platsen. Han är en bra pojke, förklarade fadern, medan brodern sa att allt var ett misstag. Nu visar det sig att Mohamad Younes redan är anklagad för så många som 18 brott.

Mohamad Tarek Younes. Foto: Polis

BT har ringt upp familjen för att fråga om de var medvetna om de många brott som den 20-årige Mohamad åtalats för.

Mohamad Younes skulle delta i domstol den 28 juni för att försvara sig mot anklagelserna, informerar Östjyllands polis. Det ärendet har nu skjutits upp för att han arresterades den 20 juni för att ha kört på en polis som skadades allvarligt.

Enligt polisen körde han runt med en laddad pistol av märket Ekol Firat Magnum, visar åtalet enligt Århus Stiftstidende .

Han har också angripit verbalt med orden: ”Ni är några jävla svansar. Ni är jävla homosexuella rånare. Ni är jävla horor. ”

Dessutom har han upprepade gånger kört mot rött eller gult och kört i bussfältet, skriver tidningen. När Mohamad Younes var eftersökt visade BT en TV-film från TV 2 Östra Jylland , där han öppet berättade om sina dåliga vanor i trafiken: ”Jag är känd som den galna föraren här. Jag kör mot rött hela tiden, sade han i en TV-reportage. ,

Men Mohamad Younes far vill nyansera bilden av sin son: ”Han skrattade bara”, sa fadern Tarek Younes när han försvarade sin son i BT . Och förresten hade sonen aldrig haft något att göra med vapen, sa fadern.

Polisen har en annan åsikt, eftersom Mohamad är anklagad för olaga vapeninnehav.

Pappa Tarek Younes försvarar sin son, det är en bra grabb, trots att sonen är åtalad 18 gånger. Hade Pettersson gjort en tiondel av vad Mohamad gjort hade jag fått en rak höger av farsan, tvingad att be om ursäkt för det jag ställt till med och betalat skadorna.

***

TIDIGARE 2021-06-19. Mohamad Tarek Younes efterlyst efter att ha kört på polis och smitit

BROTTSLIGHET. En 31-årig polis är allvarligt skadad efter en olycka på fredagskvällen i Åbyhøj nära Århus, Danmark.

Östjyllands polis skriver i ett pressmeddelande.

  • Ikväll har vi fått ett meddelande om att en av våra officerare har skadats allvarligt i tjänsten i samband med en trafikolycka i Århus. Han får nu behandling på sjukhuset och vi väntar på ytterligare detaljer om hans tillstånd. Vi har ständig kontakt med officerens familj, som har informerats och finns på sjukhuset, säger polischef för Östjyllands polis, Kirsten Dyrman.

I samband med olyckan letar polisen efter vittnen och efter den 20-årige Mohamad Tarek Younes, som antas vara bilens förare och smet från olycksplatsen.

Herr Younes beskrivs av polisen som 185 centimeter lång, muskulös kroppsbyggnad, mörk i huden och med svart medellångt hår och skägg.

Olyckan ägde rum kl 18.14 vid korsningen mellan Silkeborgvej och Åby Ringvej. Här träffades officeraren av en bil som kom i hög hastighet från Silkeborgvej mot Brabrand. En bil som redan var på flykt från polisen.

Bilen tros ha körts av Mohamad Tarek Younes. Föraren fortsatte bort från brottsplatsen utan att stanna, varför polisen nu letar efter honom. Flyktbilen har sedan dess hittats övergiven på en adress nära olycksplatsen.

Pettersson tycker det låter som ett mordförsök och här ser vi återigen skillnaden mellan dansk och svensk polis och media. Polisen går ut med bild och Ekstrabladet med flera hjälper till utan att pixla. Kanske en av anledningarna till att dansk polis har bättre uppklarningsprocent än den svenska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Mohamad Younes tas i försvar av sin far och bror

  1. Jag önskar vi kunde ha lagar, som Danmark. Utvisa hela familjen eftersom de stöttar sonens tidigare och fortsatta brottsbana.

Kommentera