Stöd den mördade polisen Andreas familj

Natten mot torsdagen den 1 juli mördades 33-årige polisen Andreas i Biskopsgården i Göteborg. Han blev skjuten av en okänd gärningsman och avled på sjukhus senare under natten. Andreas efterlämnar sin sambo som är gravid med deras barn.

Vi förstår att pengar inte kan rädda eller läka de mentala sår denna fruktansvärda händelse innebär för Andreas nära och kära. Men då hans nyblivna änka nu tvingas hantera familjen och det kommande barnets ekonomi på egen hand och med vetskap om den begränsade hjälp hon kan förväntas få från samhället startar vi denna insamling.

Alla pengar går oavkortat till Andreas sambo.

/Kent Ekeroth & Simon Kristoffersson

Länk till insamlingen…

7 thoughts on “Stöd den mördade polisen Andreas familj

 1. @Nisse
  Men det går ju inte. De svenska soldaterna är ju i krig på mali… Där de dör försvarandes den lokala befolkningen. De har inte tid att hjälpa till i sverige.

 2. varför skulle man lägga pengar på detta..skulle denna polis vara mera värd än Ebba som blir överkörd av en lastbil.. eller en 12 åring som rastar sin hund…
  denna polis har ju valt att ungås med just detta folk på order av regeringen löven och kompani.. pessonligen anser ja att man borde analysera och hitta dom ansvariga till att sitvation ser ut som den gör och det är ju centern miljömupparna och den store idioten som inte såg det komma.

 3. Absolut, förhoppningsvis kan det ge lite extra värme och praktisk hjälp till änkans och det ofödda barnets fortsatta liv. Men regeringen kan ju bidra med någon miljon också eftersom deras politik indirekt orsakat sorgen. Det har nog aldrig hänt förr i Sverige att en Polis i en fredlig situation blir lönnmördad.

 4. Hörde just en godhetsperson från Polisen vädja till press och övriga att låta de närmaste till den mördade polisen vara ifred.
  Men hon kunde inte bärga sig utan begärde samma ynnest för den anhållne.
  Har en sådan uppmaning någonsin gått till de onämnbaras krets, då de visar sin ”aktning för svenskarna.”

 5. Ett bra stöd vore en snar export av den ohyra som jublar och firar. Tillbaka till öknen eller djungeln där dessa odjur hör hemma. Sen kan man ju alltid hoppas att detta kan väcka en och annan som röstat på partier som bär skulden till att dessa vidriga importerade löss förorenar vårt land.

 6. Jag chansar och skriva sanningen hoppas det inte går för mig som för Ebba Buch.Det är Stefan o Fredrik som är ansvariga för den katastrofala sitruationen . Man har helt okontrolerat släppt in horder av kriminella individer. Den sk Regeringen har totalt tappat kontrollen i Landet hör o häpna Polisen måste ha Poliseskort till o från jobbet dom kriminella har tagit över.Sitruationen är nu så alvarlig enda sättet för samhället för att återta kontrollen och spara liv o lidande är att sätta in militären annars kommer detta helvete bara eskalera……

 7. Det finns ett litet fegt kryp som nu gömmer sig och förmodligen tycker han var
  duktig och sitter och flinar bland sina så kallade kompisar, men ansvaret för
  det skit samhälle som vuxit fram är alla dom fån som sett detta samhälle svälla
  men ändå okritiskt stött dom partier i regeringen med Stefan Löfven som
  huvudansvarig som fortsatt och fortsätter att importera brottslighet, och det
  får oskyldiga plikta med sina liv för! Bedrövligt !

Kommentera