Stäng

Imran Khan anklagar kvinnor som bär ”små kläder” för att inbjuda till sexuellt våld

Pakistans premiärminister Imran Khan kritiseras igen, för sina kommentarer som skyller kvinnor för det ökande sexuella våldet i landet. I en intervju med Axios journalist Jonathan Swan på HBO, som sändes den 20 juni, sade premiärministern: ”Om en kvinna bär mycket lite kläder kommer det att påverka männen om de inte är robotar. Det är bara sunt förnuft. ”

LÄNK

14 reaktioner på “Imran Khan anklagar kvinnor som bär ”små kläder” för att inbjuda till sexuellt våld

 1. Det finns en enkel lösning för de män som tappar kontrollen vid åsynen av lite hud. Kastrering.

 2. Imran Khan ”mössa” innebär att alla runt omkring får förvänta sig krigiska handlingar från ”hen s´” artfränder !!!

 3. Sommartid måste te sig som ett veritabelt smörgårdsbord för dessa migranter från MENA….

 4. De som påverkas av lite kläder eller korta kjolar och inte kan styra sina lustar, kan ej betraktas som män snarare outvecklat barn i en mans kropp.

 5. Att män i såna länder uppfostras till en osund kvinnosyn och därmed innehar ett abnormalt sexuellt beteende har såklart inget med saken att göra. Det är kvinnors fel att männen inte kan behärska sina sjuka begär.

 6. Citat från Fria Tider” Ulf Kristersson: ”Ikväll tittar vi på match – och hissar regnbågsflaggan. HBTQ-personer diskrimineras i både Ungern och Polen. Fler måste stå upp när rättigheter kränks”.
  Men Iran är tydligen inget att blanda in, fy fan vilken idiot. Där råder tydligen frid o fröjd och fulla rättigheter för HBTQ personer, enligt Ulf K.

  1. Jo,och betänk då att denna lille halvvuxne,är reserv för efterblivne avsatte Löven !!!!!
   Svårt att skilja på pest o. kolera….

  2. Svårbegripligt att M kan ha en sån fårskalle till partiledare och ännu värre att det finns folk som kan tänka lägga sin röst på en sån bedragare

 7. Bland alla folk på Jorden är Stenbocks uppfattning,att just Pakistan och kringliggande länder,tillhör de mest efterblivna bortsett från, ”svenska regeringspartierna” !
  Dessa folkslag befinner sig inte ens på den nivå,då Egyptens pyramider uppstod…..

 8. De är väl snarare förprogrammerade robotar om de anser att lite hud och några hårlockar är detsamma som sex. Män som inte kan styra sina lustar är patetiska. Orka med en sådan kvinnosyn och syn på mäns sexualitet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: