Åtgärdspaket för mäns våld mot kvinnor – inom kort


BROTTSLIGHET. Justitieminister Morgan Johansson (S) inledde gårdagens riksdagsdebatt med att trycka på regeringens kriminalpolitiska prioriteringar som är mot gängkriminalitet och mot mäns våld mot kvinnor. Johansson (S) sa att regeringen ”inom kort” kommer presentera ett åtgärdspaket för mäns våld mot kvinnor, som ska vara lika omfattande som det mot gängkriminalitet. 

Steget Efter

-Pettersson säger att Morgan Johansson (S) varit justitieminister sedan 3 oktober 2014 och inom kort är förbrukat med råge.

Vi hade en lag om kvinnofrid redan på 1200-talet. Vem tog bort den Morgan?

Drygt 750.000 permanenta uppehållstillstånd sedan Stefan Löfven (S) blev statsminister och Morgan Johansson (S) minister hösten 2014.

Varför importera män med en kvinnofientlig kultur om du vill minska våldet mot kvinnor Morgan?

-Pettersson säger att det behövs inga fler utredningar och lagar. Vi behöver följa dem som finns och färre brottslingar.

1975 beslutades att Sverige skulle bli mångkulturellt.
ö

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Åtgärdspaket för mäns våld mot kvinnor – inom kort

 • Roland Salomonsson

  När kommer åtgärdspaketet mot mäns rasistiska urval av våldtäktsoffer?

  Grundstraff utvisning/förvisning (vid svenskt medborgerskap), Hela storfamiljen utvisas efter domslut, där alla förs till förvar av häktesliknande form. Där sitter de avskärmade från det samhälle de i de flesta fall ändå inte accepterar.

  Gilla

 • grebom5

  Åtgärdspaket, använd de lagar som finns och se till att returnera alla med två pass.
  Även om de blivit svenska medborgare så har de förbrukat sin rätt till denna ynnest.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  HYCKLANDE FALSKA RÅTTOR !

  Gilla

 • Fjodor

  Det blir väl samma lösning som med gängkriminalitetet. Fri avlyssning om du förmodas kunna vara del av ett kriminellt kön. ingen brottsmisstanke krävs.
  Sverige är på god väg att få liknande regimer som i Mellanöstern. Där splittrade nationer, med olika folkgrupper, endast kan styra via tyrrani och totalt förtryck.

  Gilla

 • villervalle03

  Morgan stiftar nya lagar, men klientelet som dom stiftas åt, följer inga lagar eller moraliska förpliktelser. Vad gäller moral, så har inte Morgan heller det. Allt han gör drabbar bara den laglydige Svensson, som blir än mer hunsad.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Tyvärr! Så länge många kvinnor gör sådana val av partner som hon på EKOT så finns det inget att göra!

  Det är som med alkoholister, vill inte kvinnorna själva så är det omöjligt.

  Gilla

 • Cilla

  I gamla Tyskland, när Hitler satt vid makten och han och hans vänner styrde Tyskland med järnhand så var det inte nazister som styrde och förstörde utan enligt Morgans sätt att se det var det mäns våld mot folket.
  Morgan borde avgå. Ett kräk. En skitsnackare som borde hålla käften.

  Gilla

 • Janne

  Han pratar i nattmössan denne Morgan. Folks dom mot honom kommer bli extremt hård. Att säga sak efter sak och göra med alla medel precis tvärt om kommer stå detta svin dyrt. Jag vill inte se gamla Sverige monteras ner eftersom det inte behövs. Jag vill inte läsa en till snyftstory om personer som inte ska befinna sig här. Jag skiter i om det är tredjegenerationare, är du inte med oss är du emot oss och då ska du ut.

  Gilla

 • hllviken

  Statistikgrafen ovan talar sitt tydliga språk.

  Gilla

 • Argus

  ”Åtgärdspaket för mäns våld mot kvinnor – inom kort”

  Sverige har tecknat hängavtal med Danmark om migrantläger i Afrika?

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Mot de gängkrimonella så skapade man dialogpoliserna som bjöd på pizza och läsk. Är det kanske samma taktik mot kvinnoförnedrarna.

  Gilla

 • Pålsjö

  ”Sverige ska vara världens bästa land för flickor, kvinnor och mammor att leva i”, skriver Morgan Johansson och att ”regeringen inom kort kommer presentera ett åtgärdspaket för mäns våld mot kvinnor”. Det ska bli intressant att se hur han i åtgärdspaketet tänker ta sig an den islamiska lagen, som har så stor betydelse i muslimers liv, ”med ett fängelse av regler och föreskrifter som den muslimska kvinnan snärjts i från födelsen, av manliga laguttolkare, under loppet av fjortonhundra år”, som Sigrid Kahle, med islam som specialitet, skrev i SvD 2002.

  Sigrid Kahle hade läst en bok, vars författare genomfört ett utfrågningsprojekt omfattande europeiska muslimer, som även omfattade intervjuer av bl.a. ledare i arabvärlden och av invandrare som aktivt sprider islam, och efter att ha läst den skrev hon följande artikel:

  ”Kan islams kvinnosyn förändras?”

  Kort ur texten:
  ”Det är omöjligt att förstå islam utan att förstå den islamiska lagen och dess betydelse i muslimens liv. Och omöjligt att förändra kvinnans ställning utan att göra det inom lagen. För salafisterna är sharia statisk, oföränderlig, ty det finns bara en enda sanning…den fruktansvärda mängd kvinnofientliga hadither som redan muslimska småflickor konfronteras med i vissa lokala kulturer, eller de många politiska och sociala haditherna, kan man få en matt känsla av att det bästa vore att kasta hela rubbet. Så mycken möda för ett uns mer rättvisa!…som en modernistisk arabisk lärd har sagt: ”tar man bort alla hadither skulle fjorton århundradens gapande tomrum ligga mellan oss och Profeten”. Som att ta bort evangelierna ur kristendomen.”

  Sigrid Kahle (1928-2013) specialiserade sig på islams värld och kultur, och hela hennes artikel kan läsas här:
  https://www.svd.se/kan-islams-kvinnosyn-forandras

  Gilla

 • Rakapuckar

  Alla nya problem är importerade!
  Nya påhittade skatter för att täcka stora ekonomiska hål för folk som inte vill jobba.
  Våld som vi upplevde som sällan förekommande är vardagsmat.
  Påhittade andra problem för att ta bort fokus på den riktiga orsaken.
  Det onormala har blivit normalt i Sverige!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: