De vänsterblivna islamistkramarna är ute efter Magnus Ranstorp


ISLAM & VÄNSTERN. Nu är de vänsterblivna islamistkramarna ute efter terrorforskaren Magnus Ranstorp som i mer än tio år har varnat för det ökande hotet mot demokratin som en ökad radikalisering inom Malmös muslimska grupper i Rosengård utgör. Enligt Ranstorp har Sverige varit illa förberett för det ökade stödet för islamister och politiker okunniga om utvecklingen. Ranstorp anser vidare att det finns en agenda i Sverige som går ut på att tona ner extremism och relativisera islamistiskt våld.

Det är sköna juveler Henrik Arnstad och Mattias Irving hänvisar till, läs på länken så slipper jag redovisa så mycket.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “De vänsterblivna islamistkramarna är ute efter Magnus Ranstorp

 • Roland Salomonsson

  Vem f-n tror på ett sådant fån som Arnstad.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det är skrämmande att det finns så mycket enfaldigt och okunnigt folk inom socialdemokratin. Som ljuger, förvanskar och helt medvetet kränker andra människor. Så återkommande och ovärdigt, inom olika forum och debattartiklar.

  Jag tar en bra kommentar från kommentarsfältet, under debattartikeln i GP. från en bibliotekarie.

  ”Jag, som utbildad bibliotekarie, bistår gärna med information om hur en sökning går till i strukturerade vetenskapliga databaser, samt även tips på hur man kan söka i GoogleScholar.

  Redan vid en quick-and-dirty-sökning i GS på enbart sökordet ”ranstorp” får man träffar på Magnus Ranstorps publikationer från 90-talet och framåt.

  Vid en snabb genomgång verkar de vara både utgivna i högkvalitativa källor och hålla sig inom det område han säger sig vara expert inom.

  Vill man göra en noggrannare sökning så finns exv den tvärvetenskapliga databasen Scopus som innehåller faktagranskat material (peer-review).”

  Gilla

 • Argus

  Kritik av Henrik Barnstad är väl det bästa betyg man kan få i Sverige?

  Gilla

 • Anders

  Flytta Rosenbad till Tensta eller Malmö så våra kloka folkvalda får vistas i den miljö de skapat och pratar så gott om ,

  Gilla

 • Pålsjö

  Signaturen ”Assam” skev nyss att ”Allah förlåter inte”, och att grisätande och spritluktande kommer få betala ett sannerligen högt pris för att håna Islam. Nej, att signaturen Assams ”Allah” inte förlåter, inte är barmhärtig och förlåtande som de kristnas Gud, det är inte någon nyhet precis, sedan århundraden tillbaka finns det oändligt många bevis som vittnar om detta, och dagligen begås nya illdåd i den skoningslöse bestraffarens namn. Betecknande är att översatt betyder islam ”underkastelse”, dvs lydnad och kapitulation, men tro aldrig att Sverige och svenskarna kommer att kapitulera inför en intellektuellt förkrympt trosföreställning med medeltida värderingar!

  Gilla

 • Pålsjö

  Mattias Irving är verksam inom ”Seglora smedja”, en tankesmedja som skriver om tro, kultur och samhälle och som grundades av prästerna Helle Klein och Ewa Lindqvist Hotz.

  Mattias Irving kommenterade 2009 års kyrkoval i en krönika, och skrev då bl.a. följande rader:

  ”Utgången av kyrkovalet har visat att den nuvarande utformningen av Svenska kyrkans demokratiska system gynnar extremistiska krafter.
  I Svenska kyrkan har de högerextrema Sverigedemokraterna (SD) invaderat genom vad som bäst kan beskrivas som en politisk kupp.
  Vår kyrkodemokrati tjänar just nu de högerextremas agenda…Men att inte agera är detsamma som att se mellan fingrarna medan ogräset sprider sig i trädgården. Folkviljan måste komma i andra hand.”

  Och efter att Jimmie Åkesson inför publik debatterat med biskop Eva Brunne i Engelbrektskyrkan 2011, skrev Ewa Lindqvist Hotz en krönika med rubriken ”Skall vi verkligen samtala med alla?”, och skrev då bland annat följande:

  ”Det var mer välputsade pojkar, en ideologiskt övertygad Sverigedemokratisk kärna, som igår fick möjlighet att i ackompagnera sin partiledare genom att under kyrkorummets valv retoriskt gestalta en Sverigedemokratisk – icke-demokratisk – världsuppfattning. Biskop Brunne bemötte Åkesson på ett bländande klokt och tydligt sätt genom visa att hon inte delade Åkessons samhällsanalys exempelvis om integrationen som ett misslyckat projekt eller islam som en människo- och demokratifientlig religion. Är samtal alltid önskvärt?…skall vi som kyrka öppna våra portar för företrädare för en rörelse som har sitt ursprung bland Sveriges välorganiserade organiserade rasister som bytt ut marschkängorna mot mer samtalsfähiga kostymer? Vad kommunicerar detta härbärgerande av ”det sverigedemokratiska” i kyrkorummet till exempelvis de svenska muslimer som kommer att ta del av diskussionen när den sänds i Sveriges television?”

  (http://seglorasmedja.se/post7246/skall-vi-samtala-med-alla/#respond)

  Gilla

 • grebom5

  Klart som korvspad att PK-sfären måste komma med argument för att få fortsätta att förändra Sverige, och då ger de sig på de som kan presentera argument mot vidare destruktion.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: