Socialdemokratiska Tro och Solidaritet: Mordet på polismannen en arbetsplatsolycka

INRIKES. Polisen Andreas Danman, blev 33 år, Andreas lämnade efter sig en gravid sambo som också är polis, när han avrättades i Biskopsgården, Göteborg. Danman hade tjänstgjort som soldat i Afghanistan. Den socialdemokratisk organisationen Tro och Solidaritet vill definiera om mordet på polismannen och attacken mot våldsmonopolet till en arbetsplatsolycka.

Detta förstärks i det specifika fallet av att Irving är vald till ordförande för den kanske mest inflytelserika delen av Tro och Solidaritet, föreningen Hjärta.

Mordet på Andreas Danman beskrivs, ”det jag kan säga är att man siktade rakt på den här polismannen. Det var som en avrättning”, enligt en poliskälla till GT.

Mördaren beskrivs enligt uppgifter i utredningen som en man i tonåren med svarta kläder, coronamask, mörk hy och Biltema-handskar.

Om Tro och Solidaritets synsätt på mordet, eller som av vittnen beskrivs som en avrättning, får fäste att det var en arbetsplatsolycka kan opinionen snabbt utvecklas till att bli till ännu större nackdel för statsministern.

Om det senare visar sig att mordet inte var ett misstag utan en regelrätt och medveten attack mot polisen så har kriminaliteten i det fallet passerat den sista gränsen. Gränsen till något endast stater som Libanon, Colombia och motsvarande fått uppleva.

Läs mer på Ledarsidorna.se…

-Pettersson tror inte Mattias Irvings tweet är en tillfällighet eller ett olycksfall i arbetet, det är medveten politik, att jämföra ett mord med en olycka.

Glöm inte att det är val till Svenska Kyrkan söndagen den 19 september 2021 och vill ni att Mattias Irving och hans polare ska styra så avstå från att rösta.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Socialdemokratiska Tro och Solidaritet: Mordet på polismannen en arbetsplatsolycka

 1. Mattias är bara så äcklig, ”förebyggas” jag vet hur, släpp för fan inte skiten hit.

 2. Varför heter sossarnas kristna del Broderskapsrörelsen? Systerskapsrörelsen då?
  Hur går det ihop med jämlikheten eller är det även anpassning till Islam där ju
  kvinnor bara är hälften så mycket värda??

  • Tony!
   Det var det gamla namnet nu heter de Tro och Solidaritet, men knappast solidariska med oss, svenskarna.

 3. Antagligen SDs fel att folk mördas på öppen gata.

  De ”goda” vet vems fel det är. Dessa ”nyttiga idioter” som önskar att Sverige sjunker tillbaka till medeltiden . De har god hjälp av Svenska Kyrkan, S, MP och C

 4. Slutledningsförmågan och konsekvensanalysen hos Irving är tämligen obefintlig. Det är något som han har gemensamt med framför allt politrukerna i regeringen, vilket vad avser de senare, har redovisats i rapporter från Riksrevisionen.

  Arbetsplatsolyckor är förorsakade av misstag eller slarv från arbetstagare eller arbetsgivare eller p g a omständigheter som inte hade kunnat förutses. Polismannens död är inte relaterad till någon av dessa faktorer; inte heller den sist redovisade. Det var bara en tidsfråga innan en polis skulle komma att tas av daga.

  Att döda en person som har samhällets uppdrag att uppräthålla den inre ordningen och som exklusivt har rättigheter att kunna tillgripa våld, går inte att jämställa med någon som omkommer i arbetsplatsolyckor.

  Politiker med olika nyanser av rött, vattenmelonerna, bondeförbundarna och dess knähundar inom polisledningen har ännu inte förstått att dialogpoliser inte är en framkomlig väg när det kommer till att ta sig an grovt kriminella från MENA. Det krävs i stället en lång rad av åtgärder, med start hos lagstiftarna, där tyvärr också ”ont skall med ont fördrivas” och ”skjut först och fråga sedan” ingår. Dessa åtgärder lyser med sin frånvaro.

 5. Vilken fråga placerar sig överst på dagordningen hos regimen och dess lydiga hantlangare – Media, alla veckans dagar ? Jo, det tvångsmässiga behovet av att ständigt blockera SD och att vinkla ”utmaningarna” på så vis att man Aldrig får SD att framstå som om de haft rätt hela tiden… Vilket de ju bevisligen oftast har haft. Så till den milda grad att såssarna många gånger kopierat SD´s politik och skamlöst tagit den för sin egen.
  Detta blockerings-förfarande är nog den största anledningen till att regimen bara står och trampar luft i stället för att ta itu med alla problem som de själva skapat. Ska det bli någonting gjort måste man ju vara villig att identifiera problemen, men då får ju, som sagt, SD rätt och ekorrhjulet bara rullar på…

 6. Tro & Solidaritet eller vad fan dessa Pellejönsar kallar sig är samma slags
  politruker som sitter som höga chefer vid polisen, tillsatta av Sossarna för att
  genomföra deras samhällsomstörtande politik att omdana Sverige till en
  Medeltids stat ! Dom är in myglade på alla höga poster i samhället, inom alla
  områden!

 7. Har Biltema tagit avstånd från mordet? Clas Ohlson tog ju avstånd från reklamfilmen från Staffantorps kommun…

 8. Jag är helt övertygad om att det stora flertalet av dom som omkom, (inte mördades) var icke svenskar!

  Fantastiskt att den här människohandeln får fortsätta, den här icke kontrollen av illegala och utnyttjandet av arbetskraftsinvandring där ingen vågar säga nej!

  Här har ju dom så kallade antirasisterna något att bita i! Men dom är så upptagna av sitt eget kodhetsknarkande och av att alla som vill skall få komma hit, att dom förtränger verkligheten. Lite spill får man räkna med!

 9. Socialister är per definition idioter.
  Hur många av de 450 olycksfallen som idioten hänvisar till var mord?

 10. SÄPO borde verkligen ta itu med Tro och Solidaritet eftersom deras solidaritet inte är menad för svenskar.

 11. Vissa människor gnäller på SD.
  Min fråga är – vad ska vi då säga om Miljöpartiet och CO som bär ett tungt ansvar.
  Dom bör frysas ut omedelbart och gaphalsen Stenevi vart tog hon vägen igår ??
  Inte ett ord under gårdagen, men det rör nog inte henne i ryggen.
  Stoltheten för sina korkade åsikter överträffar allt.
  Alla normala människor börjar nog inse att invandringen skall stoppas omedelbart.
  Tungt beväpnad militär bör sättas in i dessa områden omedelbart.
  Mina tankar går till hjältens familj och kollegor.

 12. Den stora olyckan på den arbetsplatsen är Mattias Irving .
  Visar samma panikartade sossesyndrom som övriga sossar.
  Nu när de känner att marken skakar och syltburkarna kommer att försvinna , börjar de skriva en massa skit för att profilera sig .
  Det är för sent . Massa svammel under galgen kan de bespara oss.
  Resolut politik och återupprättade av Svenska normer är vad som krävs.
  Vänsterflum har vi sett i 45 år , resultatet ser vi nu .

Kommentera