20 thoughts on “Dagens

 1. Låter för otroligt för att vara äkta. Någon skojade 1973 ? Vari skulle vänsterextremismen bestå i att intervjua en norrman i ett nordiskt bolag? På sjuttiotalet var ju annars det gängse uttrycket ” vänstervridningen” i samhället med särskild hänsyftning på media. Men visst kan ju vara äkta. Kul i varje fall och i dag har ju utvecklingen gått helt över styr med särskild hänsyftning på mångkultur, feminism/ genus och klimstalarmism i nämnd ordning.

 2. 😀 😆 😁 😅 😂 🤣

  Det var tider det, när Norge-folk betraktades som främmande!

 3. Vänstern styr nästan hela Europa o USA och canadr Canada. Och det går ju ganska bra vi har demokrati och yttrandefrihet, vad mer behöver vi?

  • Du har rätt i en sak, vänstern styr (vanstyr) både Sverige och stora delar av världen, men sen verkar Du sväva ut på okunnighetens mörka moln!
   Sveriges framtid är ingen framtid längre just p.g.a. okunniga och onda människor och yttrandefriheten i Sverige finns nu enbart på ett sketet papper helt utan värde! Det trodde jag att alla förstod -men med ett sorgligt undantag som synes!
   Och USA gick bra under 4 år under Trumps ledning, det gick t.o.m. över förväntan bra, men nu väntar katastrofen även där!
   Kommuniststyrda länder i Europa såsom Spanien, Frankrike, Italien m.fl går även dom käpprätt åt hevete, vilket beror på både stor okunnighet och pur ondska!
   Och att blanda olika människoraser har ALDRIG fungerat någonstans i hela världen.
   Ge mig ett enda exempel där mångkultur fungerar och Du ska få mitt erkännande!

   • Wasa
    Jag vet inte vad som fungerar.
    Men vi har yttrandefrihet, bla bloggen är ett bevis på det.

   • Men rädd; har du inte koll på att herr Pettersson(ägaren till denna blogg) är permanent bannad från tex facebook? Han har varit i rättstvister om massa saker i sin bloggs innehåll. I en yttrandefrihetsstat skulle inte herr Pettersson behövt kämpa så mycket för att få ut sitt. Han borde inte varit bannad från fb. Om man skriver negerboll på fb blir man avstängd. Det är inte yttrandefrihet!

  • Det stämmer på sätt och vis och jag kan dra den gamla historien om sovjetmedborgaren och amerikanen som träffades och diskuterade sina länder.
   -Vi får säga vad vi vill i USA, sa amerikanen.
   -Det får vi nästan också, sa sovjetmedborgaren
   -Vi kan säga att USAs president Ronald Reagan är en idiot, sa amerikanen.
   -Får ni säga något sådant i Sovjet?
   -Inga problem, sa Sovjetmedborgaren, att säga att Ronald Reagan är en idiot från vi säga hur mycket som helst.

   Man kan konstatera att hur landet styrs är underordnat, bara befolkningen har det bra.

 4. Jisses… jag skulle självaldrig klaga på en intervju med en norrman, tvärtom tycker jag att nordisk språk borde återinföras i skolan. Anmälde själv däremot när en reporter bar hijab till nämnden.

  • Har Du bytt alias? Det ena behöver inte utesluta det andra. Att min fru var mörkhyad innebär inte att hon inte var assimilerad. Islamism är en dogm som inte hör hemma i vårt land. Det kommer inget gott ur det.

  • Det finns inget nytt, bara människor som försöker styra andra med religion och ideologi.

Kommentera