Två knivskurna vid Årstaskolan

VÅLDSVÅGEN. Två personer har skadats i Stockholm av en person beväpnad med ett vasst föremål, skriver polisen på sin hemsida.

Bild från Wikipedia. Årstaskolan är en kommunal F-9 skola med runt 1 000 elever.

Polis och ambulans är på plats. Larmet kom in 11.37 till polisen.

Ambulanspersonal tar hand om brottsoffren på platsen. Inledningsvis rubriceras ärendet som grov misshandel, säger Towe Hägg, presstalesperson på polisen i Stockholm.

Uppdatering 12.10: De två brottsoffren är förda till sjukhus i ambulans. Polisen har gjort avspärrningar av brottsplatsen som ska vara utomhus i närheten av skolan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Två knivskurna vid Årstaskolan

 1. Det var väl mordförsök eftersom de överföll offren med stickvapen. En ganska vanlig dag i den humanistiska stormakten. Om myndigheterna vill minska antalet brottslingar i Sverige ska de förstås eliminera alla laghinder för att utvisa. Dessutom samköra alla förmåns och bidragsregister för att avslöja alla systematiska fuskare. Kan också resultera i nyttiga utvisningar.

 2. löven är ett fosterbarn han blev stulen av en socialdemokratisk orgenisation so hade till uppgift att förse sverig med soldater ..man hade i det politiska systemet koll på indevider med mindre mental förmåga. och löven blev stulen av sossiala myndigheter av föräldrana och satt i så kallat fosterhem. det var et vanligt beteende man behövde en tillväxst i armen.
  man har ju fortfarande 4 års kollen för att kunna sålla ut mindre bemedlade

 3. Helt vanlig dag numera,
  På 60 och 70 talet hände det varje dag !
  Fråga Löfven, han har ju hjärnkoll på detta?
  eller så har han förvanskat den faktan oxå!
  (han är visst årsbarn med mig men från annan ort långt långt bort)
  Otroligt vilken fin framtid våra barn har , försöka överleva skolgången och få en utbildning samtidigt.

Kommentera