Sandor om Dulijano Saciri som mördade modern till deras nio barn


INSÄNDARE. Till Alice Bah – Kuhnke, numera s k EU parlamentariker

Med anledning av romernas nationaldag den 8 april så gick det ett program i STV 2 där fem romer fick sitta och beklaga sig över sin situation här i Sverige. I programmet fick några kända personer skicka hälsningar till sina romska vänner och där fanns du med.

Dulijano Saciri, bild från Facebook

I din hälsning så uppmanade du romerna att dom skulle resa sig. Vad dom skulle resa sig upp från vet jag inte men jag skulle vilja fråga dig om den sympatiske romern Dulijano Saciri som högg ihjäl sin f d fru med vilken han har nio barn vilka tydligen alla är omhändertagna av dom sociala myndigheterna ingår i din romska vänkrets?

Eftersom det i programmet som sagt inte framgick från vad romerna skulle resa sig ur så undrar jag kanske om du menade att dom skulle resa sig och stiga ur sina Mercedes AMG bilar eftersom det ju tydligen är populära bilar att färdas i för i varje fall romer boende i Sverige?

En sådan här, dock inte denna Mercedes-Benz Vito 112 CDI är registrerad på herr Saciri

Kanske var det en sådan som Dulijano Saciri färdades med till Linköping central där han högg ihjäl sin f d fru?

Jag vill även fråga dig vad du tycker att Dulijano Saciri tillfört Sverige? Själv anser jag att denna romska gentleman enbart tillfört Sverige kostnader och sociala problem vilket han som rom tyvärr inte är ensam om.

Om du har en annan uppfattning så redogör gärna för dom och ge även konkreta exempel som kan få mig att ändra uppfattning om denna folkgrupp.

Det skulle nämligen vara positivt om jag kunde förändra min negativa uppfattning om romer till en bättre sådan.

Angående den romska s k nationaldagen så har jag även länge undrat hur man kan ha en nationaldag utan att ha en egen nation? Skulle vara tacksam om du kunde ge mig en förklaring även på detta samt om nu romerna skulle få en egen nation tror du då att dom skulle klara sin egen försörjning och annat där av egen kraft?

Jag har tyvärr mina betänkligheter angående detta.

Till sist så kan jag upplysa dig om att jag såg alla TV program som handlade om svenska EU parlamentariker som gick i vintras och där var ju bl a du och Fredrick

Federley med så jag undrar om du brukar träffa honom något numera. Om du gör det så hälsa honom från mig att jag verkligen beklagar att han hoppade av kyrkovalet. Han hade passat i kyrkan och det särskilt när han tydligen levde under samma måtto som Jesus, nämligen ”Låten barnen komma till mig”.

Sandor Herold, Malmö


11 responses to “Sandor om Dulijano Saciri som mördade modern till deras nio barn

 • G Nordström

  En lag från medeltiden i Italien
  Zigenare får inte vistas innanför stadsmurarna efter mörkrets inbrott.
  Undra varför, tror inte det var på grund av rasism

  Gilla

 • Inger

  Den outbildade Ullenhag tror att romer har byggt Sverige. Själv förknippar jag dom med åldringsrån och stölder.

  Gilla

 • Lisa.

  Har nu nu tittat på SVT igen.

  Gilla

 • centurion

  Ziggarnas nationaldag…? Ingen nation men ändå en nationaldag. Miljö-muppen Khunke ägnar sig alltså åt nationalism ! Detta så ofta förhatliga begrepp i vänsterkretsar. Enl. dem själva är ju nationalism ett djävulens påfund till skillnad mot dess motsats – globalismen. Men i vanlig ordning räknas ju bara det egna folkets nationalism som suspekt. Så fabulerar alltså landsförrädaren Khunke.

  Gilla

 • grebom5

  500 år och vad har de bidragit med?
  Jo en del slangord och uttryck: Bäng, hajja, gänga, kurra, kirra, tova, mucka, lattjo, tjej, tjall, usch, sno och darra.
  Inte mycket på 500 år och det mesta är negativt.

  Min mening är klar vad jag tycker om dem, gav de mig 1948 och jag har ännu ej funnit anledning att ändra den. De är som amerikanerna säger ”good for nothing.”

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Förr så sas det….akta dig för zigenarna och tattarna. 😬

  Gilla

 • Olof.p

  Jag håller med och ställer frågan, säg en grej någon zigenare gjort dom kan vara stolta över?
  Mitt senaste möte med zigenare var på IKEA-restaurang. Medan vi stod 50 personer i kö gick en zigenarfamilj förbi alla och beställde mat. Sedan gick familjen och åt direkt ur salladsdisken och naturligtvis betalade dom inte. Jag frågade personalen hur dom kunde acceptera zigenarnas beteende? De svarade bara att de inget kunde göra.
  Jag säger det igen, dom gör bara jävelskap, så säg en grej dom gjort som är bra.

  Gilla

  • grebom5

   Olof! Femtio och förmodar de flesta svenskar, varför i själva Gehenna sa ni inte till zigenarna.
   Ert beteende är ju grundorsaken till att vi har den situationen vi har idag, alla mumlar lite och säger till varandra men de som gör fel får inte höra att de gör fel.
   Säga till personalen som har gått i PK skola och är rädda att bli utpekade som rasister.
   Det är ett sjukt beteende som tyvärr merparten av svenskarna har anammat. Jag frågade personalen!!!

   Gillad av 1 person

   • Jenny Ek (wadyr)

    Precis! När jag var barn och hittade på bus då hade vuxna råg i ryggen och skällde ut oss även om de inte hade en aning om vem vi var. Idag står vuxna människor och mumlar bakom ryggen men skulle aldrig komma på tanken att säga något själv. Inte konstigt att sverige är messmörslandet…

    Gilla

   • Olof.p

    Tyvärr, jag tänker inte springa runt och vara bror duktig och lösa de mångkulturella problem som regeringen ställt till med och få en kniv i magen. Jag går hellre på en dyrare restaurang när jag råkar komma till Malmö för att slippa mångkulturella problem. Hjälper inte det stannar jag inte i Malmö.
    Det verkar som det blir du som får lösa regeringens problem grebom5. Du kanske får lite hjälp av Jenny Ek. Lycka till men kom inte och klaga om ni får lite stickskador.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: