Varför inte förbjuda Morgan Johansson?

INRIKES. Regeringen vill göra det straffbart att förneka Förintelsen, rapporterar Sveriges Radio Ekot. – Förintelsen är världshistoriens största brott mot mänskligheten, och det får inte glömmas. De som försöker få världen att glömma och blanda bort korten måste stå till svars, säger justitieminister Morgan Johansson (S).

Regeringen har tillsatt en parlamentarisk kommitté som ska se över frågan.

Det finns tre starka skäl till att förslaget ska bli verklighet, menar regeringen.

Morgan Johansson säger att högerextremism blivit ett allt större hot, sociala medier gör det lättare att sprida felaktig propaganda och få av dem som bevittnade förintelsen finns kvar i livet.

Snart finns det inga ögonvittnen kvar i livet, säger Johansson (S).

-Pettersson har inget till övers för de muppar som förnekar förintelsen, men undrar om Morgan Johansson tänkt igenom detta noggrant?

Att bemöta påståenden i en öppen debatt verkar inte ligga för Socialdemokraterna.

Tänker justitieministern förbjuda eller straffa Irans regering som förnekar att förintelsen ägt rum? Tänker Morgan Johansson låsa in de tusentals muslimer som förnekar förintelsen i Sverige eller ska lagen bara gälla de som Johansson kallar ”högerextremister”?

Varför ljuger Sveriges justitieminister i en så här viktig fråga? Jag kan tänka mig att kommunismen är att större brott än ”Förintelsen är världshistoriens största brott mot mänskligheten” som Morgan påstår och islam är i sin tur ett större brott än kommunismen.

Morgan Johansson och hans parti har heller inget mot att lämna bidrag till islamister i Sverige och utomlands.

Morgan, allvarligt talat. Kan du inte förbjuda svenska politiker att ljuga och vinkla i stället för att ägna dig åt propaganda mot några hundra ”högerextremister”, de flesta av dem är vanligt hyggligt, hårt arbetande människor men de röstar inte på dig för att du ljuger så mycket…

År 2002 sa nuvarande justitieministern detta…

Aktuellt häromdagen ljög justitie och migrationsministern. ”Jag tog inte Sverige ur flyktingkrisen för att sedan ta fram förslag som riskerar att vi hamnar där igen” Läs mer på Bullentin.

Morgan vet men låtsas inte om att under tiden januari till mars i år har Sverige beviljat 19789 permanenta uppehållstillstånd med coronastängda gränser.

-Pettersson säger för att inte bli för långrandig, att det skulle räcka långt med att förbjuda Morgan Johansson…

I ett borttaget blogginlägg från 2008 kallade Morgan Johansson språkkrav för medborgarskap ”en magnet för främlingsfientliga väljare”. Nu driver, i varje fall i ord, Johansson denna Sverigedemokratiska politik, bilderna från Steget Efter….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Varför inte förbjuda Morgan Johansson?

 1. Varför inte ta steget fullt ut och kriminalisera idioti så kunde vi låsa in Morgan Johansson också.

 2. Det är lite hyckleri över det hela när man har antisemitism i sitt eget ungdomsförbund.
  Att det snart inte längre lever någon som kommer ihåg nazismen verkar sossarna vara mycket väl medvetna om, det går numera utmärkt att utnyttja detta för att kunna beskylla det man inte tycker om för att vara nazism.

 3. Jag har, liksom Pettersson, inte heller något till övers för de som förnekar förintelsen, men lille Mållgan kanske kunde skapa en lag som förbjuder brottslighet istället!

 4. En bra lag!
  MEN det fattas ju i alla fall en punkt i den som utspelar sig vid exakt samma tidpunkt i historien bara några mil längre norrut.
  Och det är ju sossarnas välvilliga samarbete med rövhålen som utförde detta folkmord.

  Dvs förnekelse av denna händelse ska ju vara förbjuden med!

 5. Den enfaldiga sossen Morgan Johansson gillar inte andra människors åsikter och rätt till yttrandefriheten. Den ska begränsas så mycket som möjligt, så att bara sossar helst, har rätten att yttra sig.

  Vi ser det i deras ”lögnaktiga ” retorik mot andra demokratiska partier i riksdagen.

  Genom den nya obligatoriska och skattetvingande public serviceavgiften.

  I det nya förslaget för att begränsa rätten till mediestöd, då baserat på rätt så svävande och lösa grunder.

  Hur sossarna och regeringen helt öppet. Samtalar och samarbetar med Big Tech företagen, i vad som ska regleras i åsikter och tyckande. På Facebook, Twitter och Googels plattformar.

  Kan inte socialdemokratins politik eller deras företrädare värva röster av egen kraft. Då får man använda sig av de mer tvivelaktiga metoderna. Vilket man gör rätt så uppenbart.

  Morgan kan väl börja att samtal med sina partikamrater i SSU Malmö. Om respekt och värdighet, för alla de som drabbades av förintelsen. Där finns att göra . Om vi säger så. Städa upp i de egna leden, Morgan. Innan du anklagar andra människor. För det ena och andra.

 6. Allvarligt talat så tror jag inte man kan lagstifta bort folks tro och åsikter. Så totalitär stat finns inte. Utan man måste nog stoppa i folk mediciner eller lobotomera dom. Knäppgökar kommer alltid att finnas. Jag kan se två sorters knäppgökar. Dom säger att förintelsen inte har ägt rum. Och stor del av socialdemokraterna som har tappat både respekt och förtroende för svenskarna. När sossarna är färdiga då har man lyckats förinta ett helt folk o land. Och det har inte heller ägt rum. ELLER.

  • Snacka om att gå över ån efter vatten .
   Bästa Morgan , se dig runt i Sverige . Inte behöver du leta 75år bakåt i tiden för att hitta brott som ska beivras för att göra samhället tryggare och säkrare .

 7. Att man kan förneka förintelsen är märkligt och och tyder på skrämmande verklighetsuppfattning. Däremot kan man ju aldrig förbjuda åsikter och tro i ett demokratiskt land och förslaget kan väl aldrig gå igenom?, skulle det bli verkligt så blir det intressant att följa när sossarna skall förbjuda SSU Skåne.

 8. Morgan Johansson, vilken j—a pajas i en debatt med SD kläckte idioten av sig till SD s man, era kompisar Nazisterna????’
  Men jag trodde inte att SD var kompisar med Sossarna ??

 9. Har hört talas om panikångest men aldrig förrän nu begripit vad det är och vad kan utlösa åkomman.

  Sossarna har panikångest de förstår redan nu att de kommer att förlora röster 2022, men som vanligt har de inga hållbara lösningar, inte ens på sitt eget problem.

  Så tänker de göra en gummilag som den som hets mot folkgrupp.
  Förresten varför inte nöja sig med den, eftersom den kan användas för vad som än sägs mot eller om en folkgrupp så länge det inte gäller svenskar.

 10. Världshistoriens värsta brott ?? Stalin och Mao såg till att mångdubbelt många människor mördades men det får man förstås förneka.

Kommentera