Har ni aldrig hört talas om Återvandringskontoret?

ÅTERVANDRING. Under två decennier bedrevs återvandringspolitik av både höger och vänster. Nu är plötsligt alla emot, för att Sverigedemokraterna är för.

Att bedriva en politik för återvandring strider mot grunderna i svensk invandringspolitik, menar motståndarna. Den som har fått uppehållstillstånd ska behandlas likvärdigt med andra invånare, anser man. Riktade kampanjer för att påverka vissa att flytta hem strider mot själva fundamentet i vår migrationspolitik, heter det.

Läs vidare av Per Gudmundson på Bulletin…

-Pettersson säger att återvandring är näst bäst efter att inte släppa in, återvandring bedrivs aktivt av Socialdemokraterna i Danmark och borde vara en del av politiken här också som så många andra SD-förslag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Har ni aldrig hört talas om Återvandringskontoret?

 1. Märkligt önsketänkande vissa har…
  Det kommer krävas en revolutionär omvälvning med totalitärt styre för att kunna repatriera eller deportera människor från Sverige. Ytterst få kommer ge sig iväg frivilligt om inte alternativet är noll bidrag eller exekutionsplutonen.

  Alternativet noll bidrag lär ju f ö få konsekvenser för ganska många ursprungssvenska medborgare också.
  Det är bra många som av olika skäl inte klarar sig för egen maskin.

  Det lär bli ett ganska hårt, tufft och rått samhällsklimat. Fast det är ändå hög tid att bestämma vad det allmännas åtagande omfattar innan totalkollapsen kommer.

 2. Behövs inga Migrationsverk eller återvandringskontor för trötta tjänstemän med höga löner.

  Räcker med att dra in bidragen så sköter det sig självt.

  Vill dom inte dra så finns det billiga tält att sova i nu när det blir lite varmare, mat finns på Biltema om man har kunskap/närhet om att panta burkar och antalet är fem stycken för en korv.

  • Det kommer nog att bli nödvändigt med förstärkta insatser mot de kriminella nätverken också. Återställning av grundlagen så att medborgarskap kan återkallas redan vid starka misstankar.

 3. Danmark ser stora vinster i att migranter återvänder till sitt tidigare hemland, vilket även gäller invandrare som är arbetslösa och sådana som inte lyckats integrera sig. ”…kanske en god idé att vända åter till hemlandet”, tycker Danmarks migrationsminister, ”det skulle vara en bra affär för Danmark i det långa loppet. Tänk bara på de pengar vi sparar på bidrag och pensionsutbetalningar”

  Förutom den kostnad man har för asylcenter, vilket för bara en asylsökandes plats kostar c:a 413 000 svenska kronor om året.

  ”Migrationsministern kan också vara utvandringsminister”:
  https://bulletin.nu/migrationsministern-kan-ocksa-vara-utvandringsminister

  Men Sverige är raka motsatsen, här är det invandring som gäller till varje pris, det får tydligen kosta vad det kosta vill, – bara i år har det (hittills) beviljats 19.789 permanenta uppehållstillstånd. En årstakt på 80.000 invandrare! Enligt Migrationsverket så har det alltså på 8 år, mellan 2012 – 2020, beviljats över 1 MILJON permanenta uppehållstillstånd, – och fortsätter att beviljas. Vad har det kostat Sverige, – och fortsätter att kosta när det hela tiden fylls på med fler (inte sällan från tredje världen dessutom)? Och som ska ha sin försörjning, förses med bostäder, sjukvård, utbildning, etc, etc. integreras och oändligt mycket annat som blir påföljden. ”Konsekvensanalys, vad är det nåt?” Fråga Danmark, dom vet!

  Säger som Pettersson: ”det blir så när extremister styr landet”.
  ”Massinvandringen fortsätter”:
  https://petterssonsblogg.se/2021/04/09/massinvandringen-fortsatter-2/#more-363724

 4. Vilka kommer att återvandra?
  Jag gissar på att det är folk med utbildning och som därför har en framtid i hemlandet.
  Folk med ingen eller dålig utbildning har ingen framtid i sitt hemland, det är ju därför de kommit hit. Så de får vi nog behålla även om det svider hos Per G.

  • Du har en poäng. Läser man boken om Södertälje nätverket. Så hade ju ledaren dödat en pojke redan som elvaåring. Så dom gjorde upp som man brukar i sin kultur. Sen åkte man till Sverige o Södertälje. Sådana som dom kan inte åka hem och i Sverige gör dom ingen nytta. Nu sitter vi med skiten. Vilka får behålla vi har ju inte haft någon koll på dom som har kommit.

   • Då gäller morötter. Ekonomiska, som är fördelaktiga för kreti o pleti för flytt. Men, det förutsätter att gränskontrollerna fungerar som i ett normalt självständigt land. Allt parat med avsägande av medborgarskapet.

    De som kommit med falska ID eller inga alls där ska ”medborgarskapet” ogiltigförklaras. Styr om det ekonomiska bidragsflödet till ursprungsområdena samt sätt press på länderna ta tillbaka medborgare annars uteblir bistånden.

    Det kommer kosta men det kostar betydligt mer ha kvar problemen och dessutom får svenskar *betala för den skit de undlåtit ta tag i (*även jag som varit emot skatteinvadringen, det men så fungerar det, vi får betala för misslyckandena)

 5. Ibland undrar jag hur Sverige hade varit utan SD.
  Mycket tror jag handlar om att Sverige är en diktatur. Politiska arbetet sker i arbetsrum med politiker från alla partier. Men en dag började svenskarna vara missnöjda med den politiken. Och SD kom in.
  Då började det vi vill inte ha in dom i hemliga rummen utan vi bekämpar dom i marionett teatern riksdagskammaren.
  Hur tror ni annars en minoritetetsregering skulle få igenom att Sverige ska bli ett multikultiland.
  Man har hela tiden tagit fram besluten i slutna rum i arbetsgrupper. Sen kan det ju för syns skull något parti rösta emot. Ungefär som bensinprishöjningar ena gången höjer Q8 och Shell sänker. Och tvärtom om nästa gång. Kartellbildning kallas det i företagsvärlden.
  Politikerna har haft det väldigt bekvämt därför kan en sån som Federley komma in och hålla sig kvar alla håller käften.
  Därför har Bilderberg fått makten i Sverige. Så räntehöjningen på Carl Bildts tid kan vara ett skådespel regisserat från Sverige o politiken. Gick utan att göra större skada och alla var nöjda.
  Sverige är nog mycket värre än det verkar. Demokrati är det inte utan när SD kom in så skapade det oreda och allt gick inte lika smidigt längre och då började samarbetsgrupperna för att få bort SD och få folket att rätta in sig i ledet. Det ser man ju med eu lånen. Där Sverige ska vara bäst. M o KD lägger ner. Och Magdalena sitter ordförande för att starta upp världen. Makt är vad det handlar om att styra världen. Hur mycket pengar har svenskarna fått betala för det. För att få in sosse kärringarna på fina positioner. Finns det något hopp för vanliga svenskar egentligen. Bakfull o dyster.

  • Mycket av aggressionen mot SD beror inte på politiken utan de är att de tar platser i riksdagen som var tänkt till politiska vänner inom de egna leden. Det är allt mer tydligt när vissa nu kommer med likvärdiga förslag som SD hade för 12-15 år sedan.

Kommentera