Svarta muhammedaner avhuvar tolv vita män

Cirka 100 mordlystna muslimer tog kontroll över regeringsbyggnader och andra viktiga platser i staden Palma, i norra Mozanbique, där hundratals utländska arbetare fanns för att bygga nya infrastrukturprojekt

Den Brittiska mannen Philip Mawer bekräftas ha varit en av minst tolv vita utlänningar som dödats av ISIS- inspirerade jihadistmilitanter som utförde attack mot hotell i norra Moçambique.

Pedro da Silva, befälhavare för polisstationen i den närliggande byn Quitunda, sade att resterna av ett dussin offer hade begravts tillsammans i en massgrav nära där de hittades. De hade bundits och halshuggits.

”De var utlänningar, jag vet inte vilken nationalitet, men de var alla vita,” sa han. ”De var bundna och halshuggna.”

LÄNK

4 thoughts on “Svarta muhammedaner avhuvar tolv vita män

 1. Nu kommer garanterat Sveriges socialdemokratiska regering skicka än mer pengar (våra skattepengar) till terror organisationer, så att de kan fortsätta terrorn mot vita och alla som inte välkomnar islamiseringen.

  VAL 2022….RÖSTA BORT TJUVAR OCH LANDSFÖRRÄDARE !!! 😡

 2. Ja greborn5 en handelsbojkott på allt skulle vara ett utmärkt medel och det skulle dessutom vara väldigt effektivt.
  De skulle kunna överleva på att baka sandkakor på olja.
  Finns gott om olja i andra länder.

 3. Är det inte hög tid att bojkotta vissa länder som har sektens medlemmar som styr landet.
  Nej det går inte för många av de länderna är oljeproducenter säger någon besserwisser.
  De länderna är i allra högsta grad beroende av vad västerlandet kan leverera i teknik och reservdelar så i långa loppet har vi ett övertag.
  Vi skulle åtminstone medelst utvisning av alla sektmedlemmar visa att ska vi fortsätta umgås får de minsann uppträda civiliserat.

  I det här sammanhanget vill jag uppmana er se Hedersmordet, finns märkligt nog på SVT play en serie på två delar med verklighetsbakgrund visar kulturyttringar från sektens kärnområde the middle East.

Kommentera