Massinvandringen fortsätter

INVANDRING. Regeringen presenterade i går ett förslag till ny migrationslag. Det har vi avhandlat i flera inlägg, men det är märkligt att våra “seriösa” medier inte redovisar att vi fortfarande har en pågående massinvandring till landet trots att migrationsminister Morgan Johansson (S) påstår motsatsen. När Johansson deltog i SVT Aktuellt 8/4 hävdade han trots rekordsiffror att invandringen ligger på miniminivåer.

Steget Efter

I år har det hittills beviljats 19.789 permanenta uppehållstillstånd. Det motsvarar en årstakt på 80.000 invandrare. Mellan 2012 och och 2020 beviljades 1.072.000 permanenta uppehållstillstånd enligt Migrationsverket.

När Morgan Johansson (S) pratar om antal invandrare så nämner han bara antal asylsökande som bara utgör en liten del av alla.

Både antalet arbetskraftinvandrare och anhöriga är betydligt fler än de asylsökande. Dessutom är en stor del av arbetskraftsinvandringen förtäckt asylinvandring.

-Pettersson säger att det blir så när extremister styr landet. 1989 när den socialdemokratiska regeringen stängde gränsen för att Sverige var fullt sökte 30000 asyl.

Hade svenska folket velat ha Miljöpartiets politik hade MP fått betydligt mer än 4,41 procent i senaste valet.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Massinvandringen fortsätter

 1. Ja det gör den, Sverige kommer sannolikt bli ett verklighet mångkulturellt land, där turkar araber och afrikaner kommer att ha mycket att säga till om.

 2. Om de en enda gång tänkte i banorna vad fordras för att låta 1000 personer få asyl, när vi redan har X antal arbetslösa.
  Har vi bostäder men i första hand har vi lämpliga arbeten till alla dessa?

  Ingen tanke bara dumhet som de själva kallar humanism, men det är inte humant att låta hundratusentals människor komma hit utan att få något vettigt att göra.

  Är du en normalbegåvad person så vill du känna dig behövd omtyckt och en del av vårt samhälle.

  Våra politikers val skapar bara missnöjda varelser som dessutom kostar oss skattebetalare pengar, vilka kunde användas till bättre ändamål.

  • Jag är efter 42 arbetsår arbetslös jag söker förbrylt jobb
   men det känns hopplöst när arbetsgivare får subention för att anställa folk långt från arbetsmarknaden och gärna från annan kultur

 3. För dessa kriminella tvångsbeslut måste de ansvariga.bli bestraffade så snart de förlorat valet. Deras beslut är ett brott mot mänskligheten. De utsätter hela svenska befolkning för helt onödiga faror. Även de som driver igenom denna idioti kommer att drabbas av den.
  Jag har en känsla av att detta är helt och hållet en medveten handling.
  Kan inte tro att ens de dummaste av de dumma skulle handla på detta genomelaka inkompetenta sätt.

  • Fel Bosse Med rätt personer så kan de lätt övertyga de dumma till detta agerande utan att blinka, just på grund av sin dumhet och avsaknad av eget tänkande.
   Men det fråntag dom inte från ansvar

 4. Lämna plats åt FLYKTINGARNA som är förföljda. Invasion var inte tillåtet under ockupation men tydligen i fredstid.

 5. Morgan och Märta = samhällsfara
  Nu räcker det !!!!
  Ge er nu galna människor!!!!!
  Kan någon bara stoppa vansinnet nu !!!!
  Vanligt folk är rädda !!!

 6. Och detta stöds av Liberalerna och dess ledare Sabuni, som uttryckte detta igår på SVT Aktuellt, där hon sade att hennes parti skulle rösta ja till S/MP-förslaget om en “humanitär skyddsgrund” i den nya invandringslagen. De som röstar på Liberalerna röstar alltså för fortsatt massinvandring, enligt modell S och MP. Om det nu var någon som hade trott något annat……

Kommentera