Stäng

Slutar Sverige någonsin att förvåna?

INRIKES. Nu slipper irakiska barnvåldtäktsmän utvisning, men Fredrick Federley har i varje fall nu dragit tillbaka sin kandidatur till kyrkan. Slutar Sverige någonsin att förvåna? Tyvärr inte. Lyssna på Rebecka Fallenkvist och Sverigedemokraternas kanal Riks.

-Pettersson säger att vi borde kalla in Anders Gustaf Dalman i tjänst igen, han behövs mot barnvåldtäktsmän som irakiern ovan och Fredrik Federleys tidigare sambo.

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Slutar Sverige någonsin att förvåna?

  1. Humanismens högborg Sverige har genom sin naivitet gjort livet för många människor till rena helvetet.
    De som råkat ut för det mesta gärningarna är de ursprungliga svenskarna som dessutom betalar för sin förnedring.
    Men även en stor del av nykomlingarna hade haft ett bättre liv om de inte fått komma in och känna sig vilsna och ej behövda eftersom de inte hade tillräckliga färdigheter.

  2. Nä är man av annan härkomst så ska under ministraff utdömas om det överhuvudtaget ska utdömas något, det räcker med att det är synd om de som utfört handlingen.

  3. Det här landet har blivit brottslingars paradis. Ryktet har spridit sig. Sverige välkomnar lättvindigt och lagvidrigt redan etablerade brottslingar och presumtiva terrorister eftersom de fritt utan bevisning kan hitta på sin bakgrund, ålder och identitet. Humanistiska skyddsskäl skall naturligtvis vara minst lika viktiga för den befintliga urbefolkningen i ett land men tycks aldrig vara det i tolkningarna av människorätten. Den, som vill det bästa för Sverige försöker väl i möjligaste mån minska ned antalet brottslingar, som importerats och är verksamma i landet. Det är skumt när myndigheterna prioriterar frihet och människorätt för brottslingar på bekostnad av skötsamma medborgares frihet och säkerhet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: