Slutar Sverige någonsin att förvåna?


INRIKES. Nu slipper irakiska barnvåldtäktsmän utvisning, men Fredrick Federley har i varje fall nu dragit tillbaka sin kandidatur till kyrkan. Slutar Sverige någonsin att förvåna? Tyvärr inte. Lyssna på Rebecka Fallenkvist och Sverigedemokraternas kanal Riks.

-Pettersson säger att vi borde kalla in Anders Gustaf Dalman i tjänst igen, han behövs mot barnvåldtäktsmän som irakiern ovan och Fredrik Federleys tidigare sambo.

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Slutar Sverige någonsin att förvåna?

 • grebom5

  Humanismens högborg Sverige har genom sin naivitet gjort livet för många människor till rena helvetet.
  De som råkat ut för det mesta gärningarna är de ursprungliga svenskarna som dessutom betalar för sin förnedring.
  Men även en stor del av nykomlingarna hade haft ett bättre liv om de inte fått komma in och känna sig vilsna och ej behövda eftersom de inte hade tillräckliga färdigheter.

  Gilla

 • G Nordström

  Nä är man av annan härkomst så ska under ministraff utdömas om det överhuvudtaget ska utdömas något, det räcker med att det är synd om de som utfört handlingen.

  Gilla

 • ruben

  Det här landet har blivit brottslingars paradis. Ryktet har spridit sig. Sverige välkomnar lättvindigt och lagvidrigt redan etablerade brottslingar och presumtiva terrorister eftersom de fritt utan bevisning kan hitta på sin bakgrund, ålder och identitet. Humanistiska skyddsskäl skall naturligtvis vara minst lika viktiga för den befintliga urbefolkningen i ett land men tycks aldrig vara det i tolkningarna av människorätten. Den, som vill det bästa för Sverige försöker väl i möjligaste mån minska ned antalet brottslingar, som importerats och är verksamma i landet. Det är skumt när myndigheterna prioriterar frihet och människorätt för brottslingar på bekostnad av skötsamma medborgares frihet och säkerhet.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: