Stäng

Man knivmördad vid storbrand i Halmstad

VÅLDSVÅGEN. En man har gripits misstänkt för mord efter den stora branden i ett studentboende i Halmstad igår.


Polisen larmades till platsen under kvällen på grund av ett bråk. När de kom fram möttes de av branden och hittade också en man med stickskador, som senare under natten dog. Ytterligare en person uppges saknas efter branden.

Den gripne mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks vara inblandad i händelserna och polisen har inlett en förundersökning om mord, alternativt dråp, och allmänfarlig ödeläggelse. Den mördade är inte identifierat.

-Pettersson säger att är adressen ett studentboende så studerar det många kamelryttare där.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Man knivmördad vid storbrand i Halmstad

 1. Skribenternas fantasier överträffar verkligheten !!
  För att dölja vilka som är inblandade döper man om asylhemmet till ”Studentboende”….
  Allt för att dölja Guldstyckens ”knivstickerier” o brandstiftning…..

  1. En annan omskrivning av ett mord på Östermalm,lyder som följer från Aftonslasken: En ”man” som skjutit en annan ”man”,dömdes till livstid !

 2. Studentboende? Ja, det var väl det finaste ordet!

  Ett stugområde som hyrs ut till allt möjligt är det.

  Alltid intressant att semestra på Östra stranden där minsta stuga kostar miljoner och helt plötsligt befinna sig i Bagdad!

  Mycket nyanlända som kommunen har svårt att hitta annat boende till. Har vid flera tillfällen användts som asylboende. Vet inte hur det är med det nu. Enligt bekanta boende i närheten är där ofta bråk och polisen brukar köra förbi. Troligtvis för att störa knarkförsäljningen.

  13 skrivna på adressen och över 30 rum/stugor att hyra ut. Var är resten skrivna?

 3. Sverige tycks hysa fientliga bombtrupper inom sina landgränser. Vad gör myndigheterna åt det? Den enda upplysning Svenskar tycks få uppleva i dagens läge är ljuset från anlagda bränder. Jag väntar otåligt på den dagen vi får vuxna ansvarsfulla människor i riksdag och myndigheter.

 4. Batikhäxornas KK drar iväg när det gäller kostnader i liv och egendom. För att inte tala om underhållet av dem.

 5. knivhugga människor är lika vanligt bland nyadelsmännen, som hugga ved var för dalmasar på 1800-talet. Jerzy S kanske är tillsatt för att mörka det?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: