Kvinna missnöjd med servicen, sköt mot personalen på Burger-King i Dixie-land


BROTTSLIGHET. Polisen i Memphis i delstaten Tennessee, USA, rapporterar på Facebook om att en kvinnlig kund på Burger King som ligger på 5305 Winchester Road blivit arg på lång väntetid för att bli serverad vid drive-in-fönstret.

Övervakningskamera: Memphis Police

Kvinnan tog sig ur passagerarsätet på en fyradörrars, grå sedan och närmade sig drive-in-fönstret. En ordväxling mellan kvinnan och personalen uppstod.

Videobevakning visar att den misstänkte hämtat en svart handeldvapen från fordonet, sträckt överkroppen genom fönstret i drive-thru och avfyra flera skott mot Burger King-personalen. De anställda klarade sig oskadda.

Den misstänkta honan åtföljdes av en hane som körde bilen. Ingen är gripen.

Alla som har information om identiteten på den misstänkte misstänkte borde ringa Brottsoffer på 528-CASH. Du kommer att få ett hemligt id-nummer och din identifikation kommer att vara helt anonym.

Om ett gripande görs kan du vara berättigad att få en kontantbelöning på upp till $ 1000 från Crime Stoppers of Memphis och Shelby County, Inc.

-Pettersson säger att SVT borde berätta att rasismen än idag frodas i sydstaterna. Det är ju oerhört att låta en svart hona vänta på en hamburgare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Kvinna missnöjd med servicen, sköt mot personalen på Burger-King i Dixie-land

 • Bettan

  Det var nog en ‘grisk’ hona

  Gilla

 • grebom5

  Varför gå på Burger places when there are Kentuky Fried available.

  Gilla

 • turrim

  Miljöpartiets nya språkrör Märta Stenevi som blev direkt utnämnd till jämställdhetsminister av Löfven säger ”Ska utlandsfödda kvinnor få makt kommer inrikes vita kvinnor att behöva flytta på sig”.

  Det gäller inte för Märta och övriga i Miljöpartiets ledning. Där är det helt vitt. Feministen Löfven håller tydligen med.

  https://uvell.se/2021/04/06/raspartiet-miljopartiet/

  Gilla

 • Z

  Kommer nog att framställas i SVT (om de nu visar det) som att det är vitas och Trump’s fel. För BLM rörelsen gör väl aldrig något fel?

  Gilla

 • Mike E

  Tänk, jag visste att kvinnan var svart redan innan jag såg bilden. Svarta är helt överrepresenterade när det gäller våld.
  En stor del av svarta saknar impulskontroll och förmåga till ”delayed gratification”. Detta är ett faktum som också förklarar varför det ser ut som det gör överallt i världen där det finns svarta i höga koncentrationer, exempelvis Subsahariska Afrika, Haiti, Baltimore, Chicago etc.

  Gilla

 • Stefany

  De kan ha glömt sugrör eller dyligt. Negerrasen tappar omdömet för betydligt mindre.

  Gilla

 • Harry

  Hona = Ja, Kvinna = NEJ

  Detta apliknande missfoster får våra värsta ”rasteorier” bekräftade. Så sker gång på gång, Stefan svarar med att på lite sikt…

  Afrikanegrerna har varit och besudlat Amerikansk mark i 100-tals år. Än så länge bär det inte frukt STEFAN.

  Stefan = horunge på riktigt. (kolla hans uppväxt får ni se).

  Gilla

 • Thomas

  Men vem blir inte missnöjd med servicen på Burger King. Jag tycker det är starkt att någon vågar reagera och försöka göra något åt problemet. 🍔🍟🥤

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: