Kvinna missnöjd med servicen, sköt mot personalen på Burger-King i Dixie-land

BROTTSLIGHET. Polisen i Memphis i delstaten Tennessee, USA, rapporterar på Facebook om att en kvinnlig kund på Burger King som ligger på 5305 Winchester Road blivit arg på lång väntetid för att bli serverad vid drive-in-fönstret.

Övervakningskamera: Memphis Police

Kvinnan tog sig ur passagerarsätet på en fyradörrars, grå sedan och närmade sig drive-in-fönstret. En ordväxling mellan kvinnan och personalen uppstod.

Videobevakning visar att den misstänkte hämtat en svart handeldvapen från fordonet, sträckt överkroppen genom fönstret i drive-thru och avfyra flera skott mot Burger King-personalen. De anställda klarade sig oskadda.

Den misstänkta honan åtföljdes av en hane som körde bilen. Ingen är gripen.

Alla som har information om identiteten på den misstänkte misstänkte borde ringa Brottsoffer på 528-CASH. Du kommer att få ett hemligt id-nummer och din identifikation kommer att vara helt anonym.

Om ett gripande görs kan du vara berättigad att få en kontantbelöning på upp till $ 1000 från Crime Stoppers of Memphis och Shelby County, Inc.

-Pettersson säger att SVT borde berätta att rasismen än idag frodas i sydstaterna. Det är ju oerhört att låta en svart hona vänta på en hamburgare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Kvinna missnöjd med servicen, sköt mot personalen på Burger-King i Dixie-land

 1. Miljöpartiets nya språkrör Märta Stenevi som blev direkt utnämnd till jämställdhetsminister av Löfven säger ”Ska utlandsfödda kvinnor få makt kommer inrikes vita kvinnor att behöva flytta på sig”.

  Det gäller inte för Märta och övriga i Miljöpartiets ledning. Där är det helt vitt. Feministen Löfven håller tydligen med.

  https://uvell.se/2021/04/06/raspartiet-miljopartiet/

 2. Kommer nog att framställas i SVT (om de nu visar det) som att det är vitas och Trump’s fel. För BLM rörelsen gör väl aldrig något fel?

 3. Tänk, jag visste att kvinnan var svart redan innan jag såg bilden. Svarta är helt överrepresenterade när det gäller våld.
  En stor del av svarta saknar impulskontroll och förmåga till ”delayed gratification”. Detta är ett faktum som också förklarar varför det ser ut som det gör överallt i världen där det finns svarta i höga koncentrationer, exempelvis Subsahariska Afrika, Haiti, Baltimore, Chicago etc.

 4. Hona = Ja, Kvinna = NEJ

  Detta apliknande missfoster får våra värsta ”rasteorier” bekräftade. Så sker gång på gång, Stefan svarar med att på lite sikt…

  Afrikanegrerna har varit och besudlat Amerikansk mark i 100-tals år. Än så länge bär det inte frukt STEFAN.

  Stefan = horunge på riktigt. (kolla hans uppväxt får ni se).

 5. Men vem blir inte missnöjd med servicen på Burger King. Jag tycker det är starkt att någon vågar reagera och försöka göra något åt problemet. 🍔🍟🥤

Kommentera