Stäng

Ni kommer väl ihåg Isbjörnsljuget

Under många år körde PK-media och olika ”miljövänliga föreningar” med det så kallade Isbjörnsljuget. De stackars isbjörnarna svalt under svåra plågor till döds. Detta på grund av att isen i Arktis smälte i ”katastrofal” takt. I stället har det visat sig att det bara var bra att det inte var så mycket is!

Isbjörnar är en miljösucceshistoria: kort video från ICSC Canada

Läs mer här: Polar Bear Science

8 reaktioner på “Ni kommer väl ihåg Isbjörnsljuget

 1. Rapport har inte glömt. I bildspelet som inleder varje sändning dyker dagligen isbjörnar upp.

 2. Som hon sa var det mindre is 1979, is fluktuerar med vädret. Isbjörnarna jagar säl på stränderna och fiskar lax i flodmynningarna, liksom andra björnar, och har ett rätt så behagligt liv, trots den stora klimatförändring som påstås.

 3. Hur resonerar egentligen en Miljö-Mupp ? Jo, dom hävdar ju att klimatet har påverkats i negativ riktning de senaste 100 åren. Vad har dom då haft för plan att åtgärda detta påstådda problem. Svaret blev naturligtvis de inövade flosklerna, nämligen nya och höjda skatter, de senaste 100 åren. Men vänta nu ; Den påstådda klimatförsämringen och straffskatterna verkar ju gå hand i hand. Alltså blev inte klimatet bättre, utan sämre med höjda skatter !!! För oss normala människor utan klimat-hysteri, rör det sig ju snarare om Väder !!!
  Men prova gärna med att i stället Sänka skatterna, så kanske vi får lite bättre väder.

 4. Såg dokumentären om sekten i Knutby, där det mördades, misshandlades, mobbades och horades. De var så inne i detta då de trodde att jorden skulle gå under när som helst.

  Påminner starkt om miljömuppars och klimatalarmisternas beteende. Fast den sekten har global spridning. En global Knutbysekt.

 5. Jag brukar nämna detta när jag pratar om Arktis och isbjörnar. På 1940-talet fanns det 7 000 isbjörnar i Arktis, idag finns det bara 30 000 kvar!

  Isbjörnarna är inte alls ledsna för att isen vid Nordpolen försvinner, för då har säl-jävlarna ingenstans att gömma sig och en isbjörn på en strand kan springa fan så mycket fortare på land än vad en säl kan hasa sig in i vattnet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: