Ni kommer väl ihåg Isbjörnsljuget


Under många år körde PK-media och olika ”miljövänliga föreningar” med det så kallade Isbjörnsljuget. De stackars isbjörnarna svalt under svåra plågor till döds. Detta på grund av att isen i Arktis smälte i ”katastrofal” takt. I stället har det visat sig att det bara var bra att det inte var så mycket is!

Isbjörnar är en miljösucceshistoria: kort video från ICSC Canada

Läs mer här: Polar Bear Science


8 responses to “Ni kommer väl ihåg Isbjörnsljuget

 • bulver

  Rapport har inte glömt. I bildspelet som inleder varje sändning dyker dagligen isbjörnar upp.

  Gilla

 • villervalle03

  Som hon sa var det mindre is 1979, is fluktuerar med vädret. Isbjörnarna jagar säl på stränderna och fiskar lax i flodmynningarna, liksom andra björnar, och har ett rätt så behagligt liv, trots den stora klimatförändring som påstås.

  Gilla

 • Mike E

  Klimatförändringsrörelsen som är 100% religiös/ideologisk och 0% vetenskaplig.

  Gilla

 • centurion

  Hur resonerar egentligen en Miljö-Mupp ? Jo, dom hävdar ju att klimatet har påverkats i negativ riktning de senaste 100 åren. Vad har dom då haft för plan att åtgärda detta påstådda problem. Svaret blev naturligtvis de inövade flosklerna, nämligen nya och höjda skatter, de senaste 100 åren. Men vänta nu ; Den påstådda klimatförsämringen och straffskatterna verkar ju gå hand i hand. Alltså blev inte klimatet bättre, utan sämre med höjda skatter !!! För oss normala människor utan klimat-hysteri, rör det sig ju snarare om Väder !!!
  Men prova gärna med att i stället Sänka skatterna, så kanske vi får lite bättre väder.

  Gilla

 • Lellego

  Såg dokumentären om sekten i Knutby, där det mördades, misshandlades, mobbades och horades. De var så inne i detta då de trodde att jorden skulle gå under när som helst.

  Påminner starkt om miljömuppars och klimatalarmisternas beteende. Fast den sekten har global spridning. En global Knutbysekt.

  Gilla

 • Niklas R

  Jag brukar nämna detta när jag pratar om Arktis och isbjörnar. På 1940-talet fanns det 7 000 isbjörnar i Arktis, idag finns det bara 30 000 kvar!

  Isbjörnarna är inte alls ledsna för att isen vid Nordpolen försvinner, för då har säl-jävlarna ingenstans att gömma sig och en isbjörn på en strand kan springa fan så mycket fortare på land än vad en säl kan hasa sig in i vattnet.

  Gilla

 • Wolfie

  Miljönazister ljuger om det mesta

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: